Vidunderlige Vietnam – 10 dage

 Vidunderlige Vietnam - 10 dage
Antal: 2 – 8
Varighed: 8-12 Dage
Prisen starter fra 855 USD

Vidunderlige Vietnam – 10 dage

Antal: 2 – 8
Varighed: 8-12 Dage
Prisen starter fra 855 USD
 • 8 nætter i delt dobbeltværelse på gode centralt beliggende hoteller.
 • 1 nat i delt dobbeltkahyt på traditionel vietnamesisk junke med eget bad og toilet.
 • 2 flyrejser Hanoi – Hue & Danang – Ho Chi Minh City.
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)
 • Turen inkluderer ikke turen til og fra Vietnam
image_pdf Vidunderlige Vietnam - 10 dage

10-dages rundrejse gennem Vidunderlige Vietnam

På denne 10 dages tur får du et fantastisk indblik i landet. Fra den drøncharmerende hovedstad Hanoi til et to dages minikrydstogt om bord på en traditionel junke i et af verdens smukkeste områder, nemlig Halong Bay bugten med mere end dens tre tusinde kalkstensøer.
Videre mod syd og over den 17 breddegrad som delte Nord og Syd Vietnam. Oplev Kejserbyen Hué med Parfume-floden, kejsergravene og byens tidligere paladsområde. Man kan ikke rejse til Vietnam uden at besøge Hoi An – Vietnams måske smukkeste og ihvertfald ældste by, før turen fortsætter til den sydlige og pulserende Ho Chi Minh City – det gamle Saigon.
Rejsen slutter af i det frodige Mekong-delta hvor tiden har stået stille i mange år. Her skal du på eventyr på de utallige små floder og kanaler.

 Vidunderlige Vietnam - 10 dage

Dag 1: Ankomst Hanoi (A)

Ved ankomsten til Hanoi Noi Bai Lufthavn ,vil vores guide og chauffør byde dig velkommen og køre dig til dit hotel. Hanoi er undertiden blevet kaldt Orientens Paris med dens skyggefulde boulevarder, grønne parker og gamle velholdte kolonibygninger, der bevarer dens charme. Efter ankomst til hotellet har du mulighed for at slentre rundt i byen og fange det første glimt af denne nærmest idylliske by. Om aftenen møder du din guide og går ud og får en god middag og nyder det lokale autentiske vietnamesiske køkken.. Efterfølgende står den på vanddukketeater – unikt for Vietnam og det skal selvfølgelig opleves i Hanoi.

Overnatning på hotel i Hanoi

Dag 2: Hanoi – halvdags byrundtur (M)

Dagen starter med et besøg i Ho Chi Minhs mausoleum, den etbenede pagode samt besøg ved Vietnams landsfaders hjem. Fortsæt til Vietnams første universitet og litteraturtemplet og besøg herefter ” Hanoi Hilton” som er kælenavnet for fængslet hvor amerikanske piloter sad under Vietnam Krigen.
Besøg Hanois Old Quarter og Hoan Kiem-søen og nyd en fantastisk Cyklotur rundt i Hanoi gennem de gamle og smalle gader. Der bliver et stop ved Ngoc Son-templet. Resten af dagen kan du udforske Hanoi yderligere på egen hånd. Du kan slentre rundt i det franske kvarter, hvor mange ambassader ligger, eller gå på shopping i den gamle bydel eller blot slappe af på en af de mange parker og søer, der gør Hanoi til en af de grønneste byer i Asien.

Bemærk venligst Ho Chi Minh-mausoleet er lukket hvert år mellem oktober og november. Du kan stadig besøge hans hus og paladskompleks.

Overnatning på hotel i Hanoi

Dag 3: Hanoi – Halong (M, F, A)

Afhenting på dit hotel og transfer til Halong Bay, omkring 170 km øst for Hanoi ( cirka 4 timer). Ved ankomsten vil du blive budt velkommen på en traditionel træjunke. Mens du nyder en lækker lækker seafood frokost kan man efterhånden skimte kalkstens klipperne der ligeså stille rejser sig fra vandet jo tættere man kommer på.
Over tretusinde kalkstensøer ligger spredt i det smaragdgrønne vand og mens nogle øer ikke er mere end store sten, er andre langt mere omfattende og indeholder enorme katedrallignende grotter med stalaktitter og stalagmitter. De fleste af øerne er beklædt med tyk grøn vegetation og der er øde tilsandede bugter overalt.
Det er bare at nyde udsigten og har du mod på det er der mulighed for at hoppe i vandet. Om aftenen er der tre til fem retters middag efter den obligatoriske sundowner på dækket.

Vi anbefaler du pakker en lille weekendtaske og medbringer til Halong og lader resten af bagagen stå i Hanoi

Dag 4: Halong Bay – Hanoi – flyvning til Hue (M, F)

Vågn op til endnu en fantastisk cruisedag på Halong bugtene. Besøg den enorme og imponerende drypstens hule der ligger på en ø midt i bugten. Det tager cirka en halv time at gå igennem den. Der bliver herefter mulighed for et par timer ved en Halong Bay badestrand før det er retur til junken igen. Tidlig eftermiddag er det retur til kysten igen, hvor en minivan kører dig tilbage til Hanoi. Herfra er der ikke langt til lufthavnen og flyet der forbinder dig til den næste store oplevelse, som er Kejserbyen Hue. Ved ankomsten til Hue, møder du din guide og bliver kørt til dit hotel.
Overnatning på hotel i Hue

Dag 5: Kejserbyen Hue – halvdags byrundtur (M)

Efter morgenmad på hotellet starter dagen med en guidet tur rundt i det enorme Citadel, Noon Gate og Den Forbudte By. Herefter besøges Khai Dinh Royal og Tu Tuc mausolæerne. Hvis tiden tillader det kan du herefter slentre rundt på Dong Ba markedet.
Eftermiddagen er til fri disposition. Du kan eventuelt prøve nogle lækre lokalretter på en af de mange små restauranter, der ligger overalt i byen. En specialitet er banh khoai som er en slags æggedej fyldt med rejer og grøntsager. Meget velsmagende.

Overnatning på hotel i Hue

Dag 6 : Hue – Hoi An (M)

Der er afgang efter morgenmaden til en spektakulær køretur sydpå. Turen varer fire timer og bringer dig igennem det smukke Hai Van Pas. Efter nedkørsel til storbyen Danang fortsættes til historiske Hoi An. Byen er utrolig hyggelig at opholde sig i og for mange er netop dette sted en af de bedste oplevelser i Vietnam.
Nyd en vandretur gennem den gamle bydel, som er blevet erklæret UNESCO World Heritage site. Oplev en blanding af kinesisk japansk og vietnamesisk arkitektur når et af byens ældste huse bliver besøgt på vej mod Den Japanske Bro.
Resten af dagen er til shopping eller kulinariske specialiteter.
Overnatning på hotel i Hoi An

Dag 7 : Hoi An (M)

Dagen er til fri disposition. Du kan få lavet nyt skræddersyet tøj, slappe af på en cafe ved floden eller leje en cykel og vove dig ud på landet eller cykle en tur til den suveræne Cua Dai strand.
Overnatning på hotel i Hoi An.

Dag 8 : Hoi An – flyvning til Saigon (M)

Der er morgenmad på hotellet, og transfer til Danang lufthavn for at tage en times flyvetur til Saigon. Ved ankomst i lTan Son Nhat lufthavn, kort transfer til centrum af Ho Chi Minh, som byen efter 1975 officielt er blevet omdøbt til. Herefter er der check-in på dit hotel. Ho Chi Minh City er en kæmpe metropol, der i modsætning til sit nordlige modstykke Saigon, er overfyldt med cykler og motorcykler, masser af shopping områder og fortovscafeer.
Overnatning på hotel i Saigon

Dag 9 : Mekong delta (M, F)

Der er afgang mod endnu et cruise om morgenen, hvor du bliver kørt ned til Mekong Deltaet. Ved middagstid stiger du ombord på en super hyggelig Junke og scenen er sat for en fantastisk sejlads på verdens fjerde længste flod. Se blandt andet en kokosnød produktion og lokallivet langs floden, der blandet skal opleves fra en robåd. I er tilbage på hotellet hen under aften.

Dag 10: Cu Chi – Saigon afgang (B)

Vi starter dagen med udflugt til de berygtede Cu Chi-tunneller, som ligger cirka 70 kilometer nordvest for byen. Cu Chi-tunnellerne, som strækker sig i et imponerende 250 kilometer langt net, er et bevis på den enorme opfindsomhed og idérigdom, som er så karakteristisk for vietnameserne.
Det var herfra, at nordvietnameserne førte deres guerillakrig i syd, og vi vil kunne se de hemmelige faldlemme, underjordiske køkkener, beboelsesområder, hospitaler og møderum. Efter et par skønne uger fra Nord til Syd kører du til lufthavnen og flyver hjem eller rejsen fortsætter med forlænget badeferie evt i Phan Tiet, Phu Quoc, Vietnam eller i Thailand.

Overnatninger:

ByStandard hotelSuperior hotel
HanoiFlower Hotel***Flower Garden Hotel****
Halong BayMarguerite JunkIndochina Sails
HueAsia HotelMorin Hotel
Hoi AnAncient House RiverHoi An Riverside Resort
SaigonHoang Hai Long Hotel***Liberty Central Hotel****

Frapriser i USD

Standard & periode2-3 personer4-5 personer6 personer+Single tillæg
Standard hotel01 maj – 30 sep10521071995455
01 okt – 31 dec108811471041489
01 jan – 30 aprkontakt oskontakt oskontakt oskontakt os
Superior hotel01 maj – 30 sep126512841218647
01 okt – 31 dec133211611135611
01 jan – 30 aprkontakt oskontakt oskontakt oskontakt os

Turen inkluderer:

 • 8 nætter i delt dobbeltværelse på gode centralt beliggende hoteller.
 • 1 nat i delt dobbeltkahyt på traditionel vietnamesisk junke med eget bad og toilet
 • Alle transporter, udflugter, entréudgifter og måltider iht. Program.
 • 2 flyrejser Hanoi – Hue & Danang – Ho Chi Minh City
 • Alle skatter og afgifter.

Turen inkluderer ikke:

 • Fly København Hanoi/Saigon – København.
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører 6-10 USD per dag per person.

Husk at medbringe:

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima.
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang).
 • Badetøj og håndklæde.
 • Sandaler (trekkingsko er ikke nødvendige)
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Evt. myggespray
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring