Billeder af Vietnam – En 6-dages rundrejse gennem Vietnam

 Billeder af Vietnam - En 6-dages rundrejse gennem Vietnam
Antal: 2 – 8
Varighed: 5-7 Dage
Pris per person 855 USD

Billeder af Vietnam – En 6-dages rundrejse gennem Vietnam

Antal: 2 – 8
Varighed: 5-7 Dage
Pris per person 855 USD
På denne 6 dages tur får du et fantastisk indblik i forskellen mellem Syd- og Nordvietnam. Turen starter i den sydlige og pulserende Ho Chi Minh City – det gamle Saigon. Oplev Cu Chi tunnelerne og Mekong Deltaet hvor tiden har stået stille i mange år før du flyver de knap 1½ time til til den drøncharmerende hovedstad Hanoi.
image_pdfimage_print

 Billeder af Vietnam - En 6-dages rundrejse gennem Vietnam

På denne 6 dages tur får du et fantastisk indblik i forskellen mellem Syd- og Nordvietnam. Turen starter i den sydlige og pulserende Ho Chi Minh City – det gamle Saigon. Oplev Cu Chi tunnelerne og Mekong Deltaet hvor tiden har stået stille i mange år før du flyver de knap 1½ time til til den drøncharmerende hovedstad Hanoi og oplever blandt andet en sejltur på en traditionel junke i et af verdens smukkeste områder, nemlig Halong Bay bugten med mere end dens tre tusinde kalkstensøer.

Dag 1: Ankomst til Saigon

Ved ankomst til Saigon’s Tan Son Nhat Lufthavn vil vores guide og chauffør byde dig velkommen og transportere dig til dit hotel i hjertet af byen. Du er velkommen til at gå rundt og se byen.
Overnatning i Saigon.

Dag 2: Saigon højdepunkter og Cu Chi tunnelerne (M)

Om morgenen tager vi af sted mod Cu Chi tunnelerne, der er et imponerende 250 kilometer netværk af tunneler. Dette strategiske sted blev anvendt af 15.000 Viet Cong krigere under krigen.
Om eftermiddagen er det retur til Saigon. Vi får lov at nyde Saigon’s højdepunkter inklusive det kommunale teater, det centrale posthus og Notre Dame, genforeningspaladset (det tidligere præsidentpalads), og krigsmuseet.
Overnatning i Saigon.

Dag 3: Saigon – Ben Tre – Can Tho (M, F)

Kl. 08.30 tager vi mod Mekong – Bentre-provincen. Vi ankommer til Ben Tre by, hvor vi nyder en bådtur på den fredelige flod og ser det daglige, lokale liv ved floden. Undervejs stopper vi for at se, hvordan mursten og salte bliver lavet samt besøger et kokosnød-værksted. Herefter fortsætter vi vores sejltur på Cai Son and Nhon Thanh åerne for at se, hvordan familierne laver måtter. Vi tager et motorkøretøj (xe loi) på landevejen, hvor vi passerer ris- og grøntsagsmarker. Frokosten er hos en lokal familie.
Om eftermiddagen tager vi en robåd langs vandpalme-åen og sejler langs Cai Coi åen. Vi stopper for at se et risværksted. Tilbage på land venter vores køretøj for at transportere os tilbage til Can Tho.
Overnatning i Can Tho.

Dag 4: Dag 4: Can Tho – morgenfly til Hanoi (M, A)

I dag står vi tidligt op for at kunne nyde det fantastiske syn af Rang flydende marked, før der er flyafgang til Hanoi. Velkomst i Hanoi og transport til centrum for at læsse bagage af.
Om eftermiddagen starter vi vores byrundtur med at besøge Litteraturtemplet – Vietnams første universitet, der i dag er viet til kungfutsiansk tilbedelse, samt nyde vand-dukketeatret, der er særligt for Vietnam og bedst i Hanoi. Dernæst er det tid til Hanois gamle bydel og  Hoan Kiem søen med et stop ved Ngoc Son templet. Desuden en cykeltur gennem de lokale markeder.
Aftensmad på en lokal restaurant.
Overnatning i Hanoi.

Dag 5: Hanoi – Halong Bay – Hanoi (M, F)

Efter morgenmaden kan vi nyde en 3-timers lang køretur til Halong. Vi ankommer til Ha Long omkring middag, hvor vi går ombord på vores private junke og begynder cruiset i bugten. Vi får lov til at nyde de fredelige, smukke og betagende omgivelser fra dækket af en traditionel junke, der er fuldendt med flagermusesejl. Vi sejler gennem bugtens krystalklare vand og indsuger de mest storslåede naturvidundere i Fjernøsten. Der serveres en frisk fiske- og skaldyrsfrokost ombord, før vi stopper ved to af de smukkeste grotter, Thien Cung (Himmelpaladsgrotten) og Dau Go (Træpælegrotten). Vi klatrer op ad stejle trapper for at udforske kæmpe kamre dekoreret med alverdens stalakitter og stalagmitter. Vi fortsætter med at nyde dette afslappende cruise gennem eventyrlandskabet. Vi vender tilbage Ha Long havnen sen eftermiddag, hvor vores køretøj står parat til at transportere os tilbage til Hanoi. Ankomst  i Hanoi cirka kl. 19.00.

Overnatning i Hanoi

Dag 6: Hanoi afgang (M)

Tid til at udforske på egen hånd, slappe af eller planlægge dit eget program. Rejsen inkluderer transport til lufthavnen til din flyvetur hjem.

Overnatninger:

ByStandard hotelSuperior hotel
SaigonHoang Hai Long Hotel***

http://www.hoanghailonghotel.com/

Duxton Hotel****
www.saigon.duxtonhotels.com
Can ThoVictoria Can Tho Resort****
www.victoriahotels-asia.com
HanoiFlower Hotel***
www.flowergardenhotel.com.vn
Flower Garden Hotel****
www.flowergardenhotel.com.vn

Frapriser i USD

Standard1 person2 personer3-4 personer5* personerSingle tillæg
Standard hotel16291023827744198
Superior hotel202312611061993385

Hvem behøver afbudsrejser til Thailand når priserne er så lave som her hos Thailand Tours rejsebureau. Vi glæder os til at rådgive og hjælpe dig med din rejse til Thailand og destinationer i Asien. Der er ingen skjulte gebyrer hos Thailand Tours rejser.

Turen inkluderer:

 • 5 nætter i delt dobbeltværelse på gode centralt beliggende hoteller.
 • Alle transporter, udflugter, entréudgifter og måltider iht. Program.
 • Overnatninger på basis dele-dobbeltværelse med daglig morgenmad
 • Ekstra måltider som nævnt i programmet (M=morgenmad; F=frokost; A=aftensmad)
 • Privat transport med A/C indenfor programmet
 • Lokale engelsktalende guider på dagture og udflugter
 • Privat cruise jævnfør programmet
 • Al sightseeing jævnfør programmet
 • Sightseeing-gebyrer og adgange under guidet tid
 • Indenrigsflybilletter : Can Tho – Hanoi (økonomiklasse)
 • Indenrigs-lufthavnsskatter

Turen inkluderer ikke:

 • Fly København Hanoi/Saigon – København.
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører 6-10 USD per dag per person.

Husk at medbringe:

 • Udenrigsflybilleter og lufthavnsskatter
 • Vietnam visa
 • Rejseforsikring (obligatorisk)
 • Alle valgfrie ture og aktiviteter på egen hånd
 • Personlige udgifter såsom bar-regning, tøjvaskning og telefongebyrer
 • Drikkepenge og godgørenheder
 • Alkohol og andre drikkevarer under inkluderede måltider
 • Alle obligatoriske middage og fejringer pålagt af hotellet
 • Alle udgifter der ikke er specifikt nævnt som inkluderede

OBS:

Venligst bemærk : Thailandtours laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Ovenstående er et rigtig godt bud på, hvordan turen kunne se ud. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger så venligst kontakt os og få et tilbud med det samme.

Når I bestiller rejse hos os, er det jer selv der skal bestille flybilletter til og fra Danmark. Vi har valgt denne løsning, da flybilletter altid fåes billigst ved at booke dem direkte på internettet. På momondo.dk. er det meget enkelt enkelt og normalt det billigste sted på nettet at købe flybilletter. Hvis i har brug for assistance / råd hjælper vi meget gerne. Indenrigs flybilletter indgår i rejsen.

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.