19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide

 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide
Antal: 2 – 8
Varighed: 13 Dage+
Fra pris per person 2715 USD

19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide

Antal: 2 – 8
Varighed: 13 Dage+
Fra pris per person 2715 USD
Vietnam byder på en naturskønhed af sjælden slags i alt fra "Sukkertopsbjergene" i Halongbugten til sydens rismarker. Her lever 54 forskellige etniske minoriteter, som vi møder på vores tur til Sapa, til på Mekongfloden. Siem Reap med tempelbyen Angkor Wat som har været skjult af junglen i 400 år i Cambodia skal også opleves.
image_pdf 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide
Vietnam byder på en naturskønhed af sjælden slags i alt fra “Sukkertopsbjergene” i Halongbugten til sydens rismarker. Her lever 54 forskellige etniske minoriteter, som vi møder på vores tur til Sapa, til på Mekongfloden. Siem Reap med tempelbyen Angkor Wat som har været skjult af junglen i 400 år i Cambodia skal også opleves.

 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide
18 dages rundrejse i enestående Vietnam og Cambodja, der kæder landenes mange højdepunkter sammen og hvor I samtidig har god tid til at opleve på egen hånd. På denne rejse har vi samlet nogle af Asiens smukkeste vidundere – Hanoi, Halong Bugten, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh City og Siem Reap – på en unik rundrejse gennem de to smukke lande. 

Dag 1: Ankomst til Hanoi

Afhængig af dit ankomsttidspunkt vil vores guide og chauffør byde dig velkommen og køre dig til dit hotel. Her er der indtjekning og tid til fri disposition.
Overnatning på Hotel i Hanoi

Dag 2: Hanoi heldagsbyrundtur (M, F)

 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide
Morgenmad på hotellet. Kl. 08.00 starter vi byrundturen med Ho Chi Minhs mausoleum (kun udefra da det er lukket grundet renovation) og “Huset på pæle” i samme område som Præsidentpaladset og den berømte Pagode på én søjle. Vi fortsætter til Quan Thanh templet (Taoist – fra Ly dynastiet) og den buddhistiske Tran Quoc pagode ved West lake (Én af de ældste i Vietnam).

Efter frokost på en lokal restaurant fortsætter vi til en kungfutsiansk tilbedelse og kunstmuseet. Vi forlader seværdighederne og bevæger os mod Hanois gamle bydel og Hoan Kiem Lake med et stop undervejs ved Ngoc Son templet. Vi slutter dagen af med det berømte vanddukketeater ved Thang Long Opera teatret.
Overnatning på Hotel i Hanoi

Dag 3: Hanoi – Aftentog til Lao Cai (M)

Opdag Hanois gamle bydel og hovedstad med sine tusind års historie på egen hånd, indtil der er transport til togstationen med nattoget til to Laocai.
Overnatning på toget.

Dag 4: Laocai station – Sapa – Ta Van homestay (M, F, A)

 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide
Afhentning på Lao Cai station ved vores tidlige ankomst og dernæst over en times kørsel op ad bakke til Sapa. Der er tid til at friske sig op og spise morgenmad på en lokal restaurant,  hvorefter der er mulighed for at gå en tur omkring denne charmerende by, besøge Sapa markedet og den gamle domkirke, hvor der er mulighed for at møde en masse lokale, etniske minoriteter såsom Black H’mong og Røde Zao iført deres traditionelle, farverige kjoler, mens de sælger deres varer samt muligheden for at købe produkter og kunsthåndværk som souvenir.

Efter frokost tager vi fra Sapa by i bil til Lao Chai landsby via vejen ned ad bakke. Fra denne vej er der udsigt udover Muong Hoa dalen og storslåede omgivelser udover bjerge og rismarker. Undervejs møder vi sandsynligvis adskillige etniske grupper (H’mong, Zay og Red Dao), og der vil være boder langs vejen, der serverer te, frugt og slik. Kort efter at være drejet af hovedvejen, tager vi en lokal sti og ankommer i Black H’mong landsbyen Lao Chai, hvor vi kan opleve landsbybeboernes daglige liv. Herefter går vi fra Lao Chai til Ta Van landsby, hvor Zay bjergstammerne bor. Stien fortsætter op og ned ad bakke i cirka 2 timer, indtil vi når Lao Chai, en stor H’mong landsby, hvorefter vi følger floden til Ta Van, hvor Zay-folket bor. Vi besøger de lokale hjem, landsbyskoler … og du kan nyde den kulturelle oplevelse ved at besøge den lokale etniske befolkning samt de betagende omgivelser af Muong Hoa dalen. Vi slår os ned i Ta Van landsby og overnatter lokalt.
Overnatning i Ta Van.

Dag 5: Tavan homestay – Giang Ta Chai – Sapa (M,F)

 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide
Efter morgenmad i et lokalt hus forlader vi Ta Van landsby og tager stien op ad bakke, forbi fascinerende rismarker i flere etager og små H’mong  landsbyer, før vi går i gennem en bambusskov til et vandfald, hvor vi nyder en pause i storslåede omgivelser. Vi fortsætter derefter med en halv times gåtur til Giang Ta Chai landsby med Red Zao folket på toppen af en høj og med udsigt ned til Muong Hoa floden. Efter at have tilbragt tid på at besøge landsbyen og blive venner med Zao folket og opleve deres gæstfrihed krydser vi floden via endnu en hængebro og derefter op ad bakke igen til Hau Thao landsby, hvor vi besøger et lokalt kunsthåndværkscenter, hvor H’mong og Zao kvinder samles for at udveksle erfaringer og håndværksfærdigheder. En sen frokost vil blive tilberedt i nærheden af centret, og derefter er der tid til at slappe af samt skabe kontakt med lokale skoledrenge og piger og deres lærere. Senere kører vi tilbage til Sapa for at tjekke ind på hotellet.
Overnatning på hotel i Sapa.

Dag 6: Sapa – nattog til Hanoi (M, F)

Der er tid til at udforske byen og Ham Rong Mountain eller besøge nogle bjergstammelandsbyer i nærheden. Det er en enestående mulighed for at tage fantastiske billeder.
Sent på eftermiddagen vender vi tilbage til Lao Cai togstation for nattoget tilbage til Hanoi.
Overnatning på toget.

Dag 7: Tidlig ankomst til Hanoi – Halong Bay (M, F, A)

 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide
I de tidlige morgentimer ankommer vi til Hanoi, hvor du tager din egen taxa tilbage til hotellet for at friske dig op og spise morgenmad. Kl. 08.00 henter vores chauffør dig og kører dig til Halong Bay omkring 200 km fra Hanoi. Du kan efterlade bagagen på hotellet i Hanoi og pakke en overnatningstaske. Det tager fire timer til Halong Bay, der i sandhed er én af Vietnams mest imponerende naturskønne seværdigheder.

Turen går langs Den Røde Flod og et område der er kendt som et af Vietnams to riskamre pga. af de mange rismarker du passerer.

Ved ankomst til Halong går du straks ombord på den traditionelle vietnamesiske junke-båd, hvor du under vores mini-krydstogt i bugten nu skal tilbringe det næste døgn.

Din lækre kahytter er med eget bad og toilet.

Efter at være indkvarteret sejler du ud på bugtens smaragdgrønne vand imellem hundredvis af småøer, hvor dy kan nyde nogle af bugtens uspolerede små enklaver alt imens der bliver serveret frokost.

Sejlturen mellem de mange tusinde øer er betagende smuk og undervejs lægger du til kaj og besøger imponerende grotter der med sine adskillige smukke kamre betager sanserne.

For de aktive vil der måske være en mulighed for en svømmetur
Overnatning på båden.

Dag 8: Halong Bay – Retur til Hanoi – fly til Hue (M)

Til bådens stille vuggen og bølgernes sagte skvulpen vågner du tidligt om morgenen hvor der bliver serveret kaffe og te.

Senere stiger du ombord i mindre både for at udforske Luon grotten og når du vender tilbage til vores junke fortsætter vi blandt bugtens små øer mens vi nyder en kombineret morgenmad/frokost.

Det vil være svært at sige farvel til bådens utroligt venlige personale, der igennem et døgn har forkælet dig, men det er tid at få fast grund under fødderne og sætte kursen tilbage mod Hanoi og lufthavnen for at tage aften flyet til den gamle kejserby Hué i det centrale Vietnam, hvortil I ankommer sidst på aftenen.
Overnatning på hotel i Hue.

Dag 9: Hue byrundtur (M)

 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide

Flag Tower (Cot Co) Hue Citadel, Vietnam, Unesco World Heritage Site

Morgenmad på hotellet. Denne morgen besøger vi Imperial Citadel, Noon Gate og Den Forbudte By, hvorefter vi kan nyde en afslappende sejltur langs Huong floden til Thien Mu pagoden. Om eftermiddagen kører vi ud til udkanten af Hue og besøger Tu Duc Tomb, den mest typiske grav i Hue, der blev anvendt som kong Tu Ducs andet palads før hans død. Herefter besøger vi Khai Dinh Tomb, den prangende og forfaldne grav, der er berømt for sin mægtige betonkonstruktion, der er helt i modsætning til andre grave i Hue.
Overnatning på hotel i Hue.

Dag 10: Hue – Hoi An – byrundtur (M)

Efter morgenmaden starter vi en 4-timers tur til Hoi An. Undervejs kan vi holde en pause på Lang Co Beach. Den snoede vej starter på vej til det spektakulære Hai Van pas for nogle gode billedmuligheder. Vi besøger Cham museet og Marble Mountain i Danang. Ved ankomsten til Hoi An tjekker vi ind på hotellet.

Om eftermiddagen starter byrundturen, hvor vi kan nyde den maleriske by Hoi An med et besøg til Hoian Ancient Town. Vi besøger Phuoc Kien templet, Tan Ky old house, hvor der bevares mange keramiske antikviteter. Vi udforsker den særlige arkitektoniske stil ved Bridge pagoden.
Overnatning på hotel i Hoi An.

Dag 11: Hoi An fridag (M)

Nyd strande og resortfaciliteterne.
Overnatning på hotel i Hoi An.

Dag 12: Danang – Eftermiddagsfly til Siem Reap (M)

Morgenen er til fri disposition på resortet.

Om eftermiddagen tjekker vi ud og kører til Danang internationale lufthavn for videre fly til Siam Reap. Ved ankomst transporteres du til dit hotel.
Overnatning på hotel i Siem Reap

Dag 13: Angkor rundtur (M)

 19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide

Cambodia landmark wallpaper – Angkor Wat with reflection in water

Om morgenen udforsker vi Angkor Thom, der er stedet for den gamle hovedstad under Khmer perioden. Vi besøger South Gate, Bayon og fortsætter til Royal Enclosure, Phimeanakas, Elephant Terrace og Terrace of Leper King. Vi besøger Ta Prohm, som mange anser for at være det mest charmerende tempel af alle.

Om eftermiddagen udforsker vi Angkor Wat, der er klassificeret som en del af UNESCO kulturarvsliste med sine høje tårne og ekstraordinære basrelieffer. Det er ét af de mest ekstraordinære monumenter nogensinde udtænkt af mennesket og bygget i det 12. århundrede. Hvis du ønsker at se solnedgangen, kan din vært tage dig til et stille sted, hvor der er bedst mulighed for at se den.
Overnatning på hotel i Siem Reap

Dag 14: Siem Reap – Bådtur til Tonle Sap (M)

Vi bevæger os i dag i harmoni til rytmen af den store Tonle Sap sø med en bådtur til landsbyen Chong Kneas, hvor boliger og strukturer skifter med årstiderne. Ingen beboelse er stationær, selv politistationer, køkkenhaver og endda billard steder foregår på både eller pramme! Vi stopper ved Artisan D’Angkor for at shoppe. Herefter retur til hotellet.
Overnatning på hotel i Siem Reap

Dag 15: Siem Reap – Eftermiddagsfly til Saigon (M)

Dagen er til fri disposition til at vandre rundt på markederne, før vi tager eftermiddagsflyet til Saigon.
Ved ankomsten til Saigon er der transport til hotellet. check in
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 16: Saigon heldagsbyrundtur (M, F)

Med start kl. 08.00 ser dagens program således ud:

 • Besøg i Cho Lon, et kinesisk område i Saigon. Herefter besøg til Thien Hau templet.
 • Urtemarkedet, hvor vi oplever medicinbutikkerne, hvor den orientalske medicin vises frem.
 • Besøg til Binh Tay markedet, et råvarelager af Mekong delta-området i Vietnam.
 • Tilbage til centrum for at besøge Ben Thanh markedet, hvor vi vandrer rundt og ser de mange forskellige varer, der sælges.
 • frokost på en lokal restaurant.
 • Besøg til Genforeningenspaladset, et politisk og historisk sted i Sydvietnam.
 • Krigsmuseet, et billede af, hvad der virkelig skete under krigstiden (fransk og amerikansk).
 • Besøg til Central Post Office og Notre Dame, de franske fodspor i Vietnam.
 • Gåtur til Dong Khoi Street (tidligere Rue Catinat), Continental Hotel, operahuset og rådhuset.

Vi slutter turen cirka kl. 17.00.
Overnatning i Saigon

Dag 17: Cu Chi Tunnels halvdagstur (M)

Om morgenen er der afgang til Cu Chi tunnelerne. Det er et imponerende netværk af tunneler med en længde på mere end 250 km. Dette strategiske sted blev anvendt af 15.000 Viet Cong krigere under krigen. Systemet har mange grene med forbindelse til underjordiske skjulesteder, beskyttelsesrum og indgange til andre tunneler. Tunnellerne er mellem 0,5 til 1 m bred med plads til lige præcis en person til at gå foroverbøjet eller trække sig fremad. Dele af tunnellerne er dog blevet ændret for at imødekomme besøgende. Det øvre jordlag er mellem 3 til 4 m tykt og kan bære vægten af en 50-ton tank og tabet af lette kanoner og bomber. Det underjordiske netværk var udstyret med soverum, mødelokaler, hospitaler og andre forsamlingsrum.

Ved ankomsten til tunnelportene starter vi med at se en film om krigstiden. Derefter har vi tid til at undersøge tunnelstedet, besøge portene, fælderne, de underjordiske hospitaler, tilbedelsesstederne, køkkenerne, bunkerne og gå gennem en del af tunnelen. Vores tur slutter, og vi bliver transporteret tilbage til Saigon sent på morgenen.

Eftermiddagen er til fri disposition til egne aktiviteter.
Overnatning på hotel i Saigon.

Dag 18: Saigon – My Tho –Can Tho (M, F)

Afhentning på hotellet kl. 07.30 med transport til My Tho for at en sejltur over til Tien floden. Ankomst til My Tho mole cirka kl. 09.00  hvor en motorbåd tager os til Thoi Son Island. Vi går  gennem landsbyen, hvor vi vil møde lokale familier, der laver kokosslik samt kunsthåndværk lavet af kokosskaller. Vi fortsætter til en økologisk have og lærer om traditionelt landbrug, herunder fiskeri, dyrkning af landbrug og det typisk køkken i syden. Her kan du plukke frugter såsom longan frugter og kokosnødder. Vi besøger en orkidéhave kombineret med honningavl og nyder honningte her. Herefter tager båden os til Ben Tre – kokosnøddelandet – undervejs kan vi se det simple liv på Mekong. Vi slapper af på en sampan gennem én af ??de små kanaler i Mekong-floden i skyggen af vand kokosnøddetræer. Vi stopper ved et lokalt hus for at opleve en traditionel musikforestilling, “cai luong” opført af lokalbefolkningen samt lækre tropiske frugter. Motorbåden tager os tilbage til My Tho molen tidlig eftermiddag, hvor vores køretøj kører os til Can Tho City, tværs gennem Vinh Long, over My Thuan hængebro og Hau floden på Can Tho hængebroen. Ved ankomst tjekker vi ind på hotellet og kan slappe af efter en lang rejse.
Overnatning på hotel i Can Tho.

Dag 19: Cai Rang flydende marked – Saigon – Afslutning (M)

I dag står vi tidligt op for at se det fantastiske Cai Rang flydende marked. Det er her de

lokale køber og sælger et bredt udvalg af frugter og grøntsager fra både i alle størrelser. Når markedet er åbent (fra kl. 04.00 til 08.00), lægger større både til anker og former baner, som mindre både snor sig ind og ud af. Vandvejen bliver en labyrint af hundredvis af både fyldt med mangoer, bananer, papayaer, ananas og endda smuglervarer såsom cigaretter. Sælgere binder deres varer til en høj pæl, så køberne kan se, hvad de sælger på afstand. Andre både sælger øl, vin og sodavand til de handlende. Når vi når frem til Cai Rang flydende marked, er der god mulighed for at tage fantastiske billeder. Vi stopper her et stykke tid, så du kan købe frugt eller måske få kontakt med de lokale.

Efter markedet tager vi langs floden og ned ad kanaler for at se, hvordan folk lever deres daglige liv samt for at besøge en anden plantage og slappe af. Vi sejler herefter til den store flod og vender tilbage til hotellet til morgenmad og udtjekning.

Resten af tiden i Can Tho er det muligt at stoppe ved Can Tho markedet, før der er transport tilbage til Saigon med direkte transport til lufthavnen for dit fly hjem eller videre til strand destination.

I kan også lade jer inspirere af vores eksklusive special tilbud her, som vi løbende får ind.

Overnatninger:

ByHotel / Resort
HanoiHanoi Boutique Hotel – Deluxe værelse
HalongIndochina Sails – Superior kahyt
SapaVictoria Sapa Hotel – Superior værelse
HuePilgrimage Village Boutique Resort & Spa – Deluxe værelse
Hoi AnVictoria Hoian Beach  Resort & Spa – River View værelse
Siem ReapTara Angkor Hotel – Superior værelse
SaigonGrand Hotel Saigon – Deluxe værelse
Can ThoVictoria Can Tho – Superior værelse

Turen inkluderer:

 • Overnatninger på basis dele-dobbeltværelse med daglig morgenmad. Hvis der ønskes enkeltværelse, pålægges der et tillæg
 • Ekstra måltider nævnt specifikt (M= morgenmad, F= frokost; A= aftensmad)
 • Privat transport indenfor rejsen som beskrevet i programmet
 • Privat dagtur som beskrevet
 • Touristtog Hanoi-Laocai-Hanoi (privat kahyt)
 • 2 dage 1 nat langs halong bådtur: som gruppetur
 • Bådtur som beskrevet
 • Fly Hanoi – Hue, Danang – Siem Reap, Siem Reap – Saigon (økonomibillet inkl. lufthavnsskatter)
 • Lokal engelsktalende guide under dagture og udflugter
 • Indgangsgebyrer hvor nødvendigt under guidet tur
 • Flaske med vand og lille forfriskende håndklæder under sightseeing

Turen inkluderer ikke:

 • Fly til/fra Vietnam
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører 6-10 USD per dag per person.
 • Drikkevarer under inkluderede måltider
 • Enhver obligatorisk højtidsmiddag eller fejringer pålagt af hotellerne
 • Udgifter ikke nævnt specifikt som inkluderet
 • Drikkepenge og personlige udgifter
 • Tillæg for visum og visumstempel
 • Gebyr for visumstempel til Cambodja visum ved ankomst på US$30 per person + 1 foto og gyldigt pas mere end 6 måneder efter returdato. Dette kan ændre sig uden forudgående varsel.
 • Bankudgifter og tillæg
 • Rejseforsikring (*)
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.