Tre Skønne Strande – Khao Lak, Phi Phi og Koh Lanta (14 Dage)

PRIS STARTER FRA DKK 12.100 PER PERSON

På denne tur bor du på små charmerende resorts med sjæl og charme tæt på Andamanerhavet. Fra Phukets lufthavn er det under et par timers kørsel til Khao Lak. Her finder du kilometervis af nærmest uspolerede strande, en smuk natur og et område der er meget afslappet og roligt sammenlignet med Phuket lidt sydligere.
AFGANG ALLE UGENS DAGE!

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Thailandtours laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Nedenstående er et rigtig godt bud på, hvordan turen kunne se ud. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger så venligst kontakt os og få et tilbud som passer til dine ønsker.

Day 1

Emirates

Emirates: København -> Phuket via Doha

Emirates: København -> Phuket via Doha

Day 2

Khao Lak

Khao Lak

Khao Lak er et område, der er kendt for sin ro og afslappede stemning. Selvom Khao Lak kun ligger et par timers kørsel nord for Phuket, vil du næsten tro, at du er kommet til en helt anden verden. Her er ikke fyldt med solbadende turister og sælgere på stranden. Til gengæld er her fred, ro og smukke, naturlige omgivelser. Området byder dog også på masser af muligheder for udflugter, hvor du kan få set nogle af de smukke steder, som Thailand gemmer på. Kort sagt er Khao Lak en fredelig plet i det sydlige Thailand. En plet, der er lige noget for dig, der elsker fred og ro og en smuk solnedgang.

Langs kysten finder du flere forskellige strande, der alle har den skønne, rolige stemning til fælles – og så selvfølgelig udsigten til gyldent, blødt sand, det blå hav og palmer, der vajer stille i vinden. Nogle af de mest populære strande er den meget fredelige White Sand Beach og den lidt mere livlige Bang Niang Beach.

The Leaf Oceanside by Karathani

The Leaf Oceanside by Karathani (4 nights)

Leaf Room with breakfast, Double

The Leaf Oceanside

The Leaf Oceanside

The Leaf Oceanside by Katathani er et hyggeligt hotel beliggende i kort gåafstand fra den fine strand i Khao Lak.

I hotellets frodige have fyldt med træer og blomster findes en restaurant samt to pools og en børnepool. Hotellet har også en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med thaimassage og andre velgørende behandlinger.

Lille fitness. Gratis wifi på fællesområder samt gratis internethjørne. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Ca. 500 meter til centrum. Lokaltrafik.

The Leaf Oceanside by Katathani i Khao Lak består af flere bygninger på 1-3 etager omgivet af en tropisk have med masser af blomster. I midten ligger hotellets pool og her er en separat børnepool (60 cm dyb), solstole, parasoller og håndklædeservice.

Day 6

Phi Phi

Phi Phi

I mange år var Phi Phi-øerne et relativt overset paradis, men så så Hollywood sig varm på Phi Phi Leis vidunderlige strand, omkranset af kalkstenstensklipper drysset med grønt. Filmen ’The Beach’ blev indspillet, Phi Phi blev berømt, og siden årtusindskiftet har rejsende fra nær og fjern søgt hertil i håbet om at fange et glimt af paradis. Når du rejser til Phi Phi i dag, kan du ikke forvente øde-ø-stemning - men skønheden fejler ikke noget.

Selv om øerne ikke længere ligger uberørte hen, udgør de stadig et af Thailands allersmukkeste marineområder. Snorkling, dykning og sejlture står højt på listen af aktiviteter, men ellers er det livet ved de fantastiske strande, der lokker, og det er ikke mindst værd at hoppe på en longtail-båd og sejle ud til nogle af de mindre travle, omkringliggende øer.

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort er en vidunderlig oase beliggende direkte ned til en 600 meter fantastisk strand og omgivet af jungle og svajende palmer. Her har Sutee og hans søstre, Kwan & Nut, skabt et lille resort med 47 rustikke bungalows i thaistil og en familiær stemning, der gør opholdet til noget ganske særligt - det lyder måske som en kliché, men antallet af tilbagevendende gæster taler sit tydelige sprog.

Alle bungalows har privat terrasse eller balkon, badeværelserne er nyistandsat og værelserne er enkle og charmerende indrettet. Bungalowen har ikke varmt vand eller aircondition, men en vifte i loftet og den naturlige ventilation fra havbrisen gør både dage og nætter behagelige.

Værelsestypen Relax Bungalow ligger i anden række fra stranden. Pak Nam Beach er en af Phi Phis flotteste og fredeliste strande, her ligger kun Phi Phi Relax med sin indbydende strandbar og autentiske restaurant, hvor kvaliteten er i top og en hovedret koster 30-40 kr.

Det tager ca. 25 minutter at sejle med longtailbåd til hovedbyen, Ton Sai. Denne tur kan også tilbagelægges til fods, en smuk vandretur på ca. en time gennem tropisk vegetation. Fiskeri er Sutees helt store lidenskab og der er mulighed for big game fiskeri i resortets egen fiskebåd. Et enkelt resort uden de store dikkedarer men med udsigt til en enestående natur.

Ekstra opredning er madras med myggenet.

Elektricitet fra kl. 18-06 og ingen varmt vand

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort (4 nights)

Garden Bungalow with Breakfast, Double

Day 10

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort & Spa er et rigtig godt sted, der ligger i den ene ende af stranden, tæt på hovedgadens butikker og boder.

Hotellet er enkelt, men har en fantastisk atmosfære og en god beliggenhed direkte til den dejlige strand med små lokale restauranter i en fin tropisk have. Her kan I smide skoene og leve livet på stranden, tage en longtailbåd til de nærliggende øer, nyde udsigten fra en hængekøje i haven, benytte en af de 2 pools eller få en skøn massage i palmernes skygge med udsigt til stranden.

Hotellet har ca. 100 bungalows der ligger spredt i haven, helt ned til stranden - heriblandt flere forskellige værelseskategorier til familier med børn hvor der er ekstra plads. Alle har aircondition og en lille terrasse. Derudover arrangerer hotellet udflugter med båd til andre øer, dykning, udlejning af cykler og udstyr til vandsport i højsæsonen.

Du kan både bade på stranden og i den flotte pool, eller hvad med at slentre en tur gennem den dejlige have ned til baren og købe dig en drink?

Restauranten serverer skøn mad, men det er ikke helt billigt, så du bør også prøve nogle af de mange andre restauranter langs stranden.

Der er internetforbindelse overalt, selv på stranden, og her bliver i det hele taget ydet en super service!

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort (5 nights)

Superior Bungalow with Breakfast , Double

Day 15

Emirates

Emirates: Krabi -> København via Doha

Emirates: Krabi -> København via Doha

PRISEN INKLUDERER:

Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair (tur/retur)

Dag 1-5 The Leaf Oceanside Khao Lak – Leaf Room inkl. Morgenmad (4 nætter)

Dag 5 Privat bil og færge til Phi Phi og piskerisbåd til Phi Phi Relax Beach Resort

Dag 5-9 Phi Phi Relax Beach Resort – Garden Bungalow inkl. Morgenmad (4 nætter)

Dag 9-14 Southern Lanta Resort – Superior Bungalow inkl. Morgenmad (5 nætter)

Dag 14 Privat bil Krabi lufthavn

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Rejseperiode
Frapris per person
Hæjsæson ca (16 jan - 30 apr)
12.100

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Elegante Khao Lak, vilde Khao Sok og to fremragende Andamaner øer

  PRIS STARTER FRA DKK 13.495 PER PERSON
 • Thavorn Palm Beach Resort (4*), PHUKET 15 dage / 13 nætter inklusiv fly fra København

  PRIS STARTER FRA DKK 10.695 PER PERSON
 • Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre unikke øer i Siam Bugten (16dage / 15nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 10.495 PER PERSON
 • Familieeventyr med Chinatown, jungleoplevelser, nattog og gennemførte lækre resorts i Siam bugten – 17 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 11.495 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE