Smukke Andamaner Øer, Inspirerende Floathouse og Hektiske Bangkok – 14 Dage / 13 Nætter

 Smukke Andamaner Øer, Inspirerende Floathouse og Hektiske Bangkok - 14 Dage / 13 Nætter
Antal: –
Varighed: 13 Dage+
Fra pris pr. person DKK 8.350

Smukke Andamaner Øer, Inspirerende Floathouse og Hektiske Bangkok – 14 Dage / 13 Nætter

Antal: –
Varighed: 13 Dage+
Fra pris pr. person DKK 8.350
Når du sidder på Floathouse ved River Kwai blot et par timer fra Bangkok, og nyder flodens brusen fra din terrasse ved du, at det er det helt rigtige sted du befinder dig. Opholdet på en flydende bungalow burde næsten være selvskrevet på enhver Thailandsrejse. Man kunne sige det samme om de to øer Koh Ngai og Koh Lanta.
AFGANG ALLE UGENS DAGE!
image_pdf Smukke Andamaner Øer, Inspirerende Floathouse og Hektiske Bangkok - 14 Dage / 13 Nætter

Når du sidder på Floathouse ved River Kwai blot et par timer fra Bangkok, og nyder flodens brusen fra din terrasse ved du, at det er det helt rigtige sted du befinder dig. Opholdet på en flydende bungalow burde næsten være selvskrevet på enhver Thailandsrejse. Man kunne sige det samme om de to øer Koh Ngai og Koh Lanta.

 Smukke Andamaner Øer, Inspirerende Floathouse og Hektiske Bangkok - 14 Dage / 13 Nætter

Dag 1 : Ankomst til Thailand
Ved ankomsten til Bangkok lufthavn bliver I mødt af vores chauffør, der kører jer direkte til Furama Silom. I får to dage i hektiske Bangkok, som er verdens mest besøgte by. Tiden er jeres egen, men tag med på vores egen Tuk Tuk tur eller vores ”virkelige Bangkok tur” som er en glimrende familietur. Det er vores cykeltur i Bangkok ligeledes. Her vil du få oplevelser som du aldrig vil have en chance for at finde på egen hånd. Bangkok byder naturligvis også på shopping i verdensklasse til mesterlige priser.
Overnatning på Furama Silom

Dag 1-2 : Furama Silom Bangkok
Furama er et perfekt beliggende kvalitetshotel i hjertet af Silom området. Området er det helt rigtige sted at bo i metropolen. Der er let adgang til Skytrain og både floden og Chinatown er tæt ved. Der er shoppingmuligheder i overflod, ligesom det heller ikke skorter på restauranter i området. På toppen af Furama er der swimmingpool med en glimrende udsigt over storbyen. Furama er en rigtig god start på din Thailandsrejse. Dagen er til fri disposition
Overnatning på Furama Silom

Dag 2-3 : River Kwai og Floathouse
Der er afgang om morgenen fra jeres hotel i Bangkok mod River Kwai og byen Kanchanaburi, hvor både den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig samt “Broen over floden Kwai” ligger. Chaufføren gør holdt ved kirkegården, hvor knap 6.900 allierede fanger ligger begravet, Herunder en enkelt dansker. Der er tid til at opleve området på egen hånd samt Thai-Burma museet som ligger i forlængelse af kirkegården. Den giver et fint indblik i det historiske. En kort køretur senere dukker “Broen over floden Kwai” op, som der naturligvis også er mulighed for at gå over. Frokosten kan passende indtages med udsigt til broen. Der er forventet ankomst på jeres resort tidlig eftermiddag. Resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning på Floathouse River Kwai

Dag 3-6 : Floathouse
Der er mange gode steder at nyde River Kwai området. Floathouse er uden tvivl det mest charmerende. Her bor man direkte på floden midt i junglen. På Floathouse kan man bruge lang tid på bare at sidde i ens egen floating villa og høre flodens rislen og lydene fra junglen. Floathouse er en uforglemmelig oplevelse, men kan man løsrive sig er der nok at opleve i området. Man kan eksempelvis blive sejlet en tur ned af floden på en bambusrafte eller leje en kano. Der er også mulighed for at køre strækningen på den berømte ”dødens jernbane”, hvor jernbanen er hugget ud i klippevægge. Der er en fantastisk udsigt ned over floden. Sai Yok vandfaldet med lava grotterne er ikke langtfra, hvilket kan kombineres med besøg hos den såkaldte Mon stamme med helt deres eget burmesiske særpræg.
Fra Floathouse kan der også arrangeres tur til Hellefire pass og Erewan vandfaldet som man bør opleve når man er i området. Hellfire-pass er et af de steder der krævede flest menneskeliv. Her besøger men et imponerende museum før man bevæger sig ned i kløften. Arbejderne måtte her hugge to kløfter igennem et stort bjerg for at give adgang for linjeføringen. Om natten, hvor stedet var kunstigt oplyst, lignede indgangen til stedet ”Indgangen til Helvede”, og arbejderne var ikke sene til at omtale stedet som ”Hellfire Pass”, et navn som man efterfølgende har beholdt. Efter Hellfire Pass kan man fortsætte til Erawan vandfaldet.
Erawan vandfaldet er et smukt vandfald i syv niveauer. Det kræver lidt benarbejde at nå alle syv niveauer men tag badetøjet med, da det er muligt at tage en dukkert flere steder på vej op.
Dagene er til fri disposition. Overnatning på Floathouse River Kwai

Dag 6-7 : Floathouse til Coco Cottage Koh Ngai
I bliver hentet af jeres chauffør efter morgenmaden og kørt til lufthavnen. Efter middagstid flyver I fra Bangkok til Trang, hvorfra I bliver kørt til båden. I vil ankomme på Coco Cottage Koh Ngai i god tid til at få en sundowner i vandkanten. Koh Ngai er en lille ø i andamanerhavet. Den består af en lang strand, hvor alle resorts ligger, hvilket vil sige 7-8 stykker. Andet er der i virkeligheden ikke på øen, så det er ikke her man skal tage til, hvis man vil have masser af liv omkring sig. Til gengæld får man fred og ro og hvis det ikke er nok, kan man tage på kombineret øhop og snorkeltur eller tage en tur til smukke emerald cave. En kulsort grotte man svømmer ind i og til ens store overraskelse er der sandstrand inde i grotten.
Overnatning på Coco Cottage

Dag 7-10 : Coco Cottage
I har ialt fire overnatninger på Coco Cottage som er ren barfodsidyl. En art backpacker resort som bare er toptunet så standarden er helt i top, samtidig med at der er en behagelig laid back stemning. Det er en balance som Coco Cottage mestrer til perfektion og så føles det som ren luksus. Coco Cottage er afslapning på terassen med en expresso og en bog, en gåtur i strandkanten, en tur i vandet og en smoothie i beach-restauranten. Mere behøves ikke.
Dagene er til fri disposition. Overnatning på Coco Cottage

Dag 10-11 : Coco Cottage til Lanta Castaway
Efter morgenmaden bliver det på gensyn med Coco Cottage. En kortere færgetur og en meget kort biltur senere er det Lanta Castaway der venter. Koh Lanta har 30 km kystlinje med ni pragtfulde strande. Koh Lanta er en smuk, kuperet og frodig ø, dækket af regnskov og en kystlinie med lange, smukke og øde strande. Fra Koh Lanta kan der naturligvis også arrangeres snorkelling og dykkerture og tur til Emerald cave. Der er shoppingmuligheder tæt på Lanta Castaway.
Man kan udforske øen på scooter eller tage på kajaktur enten i mangroven eller på havet. Lej en grisebil med chauffør og tag til den hyggelige ”Lanta Old Town” som bestemt er en halvdages tur værd. Der er masser af liv på Koh Lanta. Nok til at der på ingen måder er kedeligt. Nok til at det slet ikke er overrendt.
Overnatning på Lanta Castaway

Dag 11-14 : Lanta Castaway
Lanta Castaway er et suverænt sted og et af de allerhyggeligste steder at bo på øen. Det er charmerende, pænt men afslappet og så er der en helt igennem behagelig stemning på det forholdsvis lille resort, som har rigtig mange gæster der kommer tilbage år efter år. Lanta Castaway indbyder til, at man ikke rigtig har lyst til at lave andet end at være på resortet og nyde omgivelserne og stranden.
Om aftenen får du de smukkeste solnedgange eventuelt med en kølig cocktail i hånden. Efter solen er gået ned i horisonten kan man slå sig ned på en af de hyggelige strandrestauranter. Det kan være alt fra små intime famileejede steder til restauranter på de forskellige resorts langs stranden. Du vil finde autentisk thaimad eller frisk fanget fisk og skaldyr på de fleste menuer.
Dagene er til fri disposition. Overnatning på Lanta Castaway

Dag 14 : Krabi Lufthavn
Måske bliver det også til et gensyn med Lanta Castaway. Der er afgang til lufthavnen så det passer med flyafgangen fra Krabi lufthavn.

Prisen inkluderer:

 • Dag 1 Privat transfer fra Bangkok Lufthavn til Furama Silom
 • Dag 1-3 Furama Silom – Superior (2 overnatninger inkl. Morgenmad)
 • Dag 3 Privat transfer til Floathouse incl. Stop ved allieret kirkegård samt bro over floden Kwai
 • Dag 3-6 Floathouse River Kwai (3 overnatninger inkl. Morgenmad)
 • Dag 6 Privat transfer til lufthavnen i Bangkok
 • Dag 6 Fly fra Bangkok til Trang
 • Dag 6 Privat transfer fra Trang lufthavn til færgeleje
 • Dag 6 Båd til Koh Ngai
 • Dag 6-10 Coco Cottage – Garden room (4 overnatninger inkl. Morgenmad)i
 • Dag 10 Færge til Koh Lanta
 • Dag 10-14 Lanta Castaway – Tropical Daze (4 overnatninger inkl. Morgenmad)
 • Dag 14 Privat transfer til Krabi lufthavn

Prisen inkluderer ikke:

 • Returflyvning København / Billund / Aalborg – Bangkok (vi hjælper meget gerne med flyløsning også hvis i ønsker).
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet. Venligst bemærk at stop ved den allierede krigskirkegård og Broen over floden Kwai er uden guide.
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Venligst bemærk:

 • Thailandtours.dk laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger så venligst kontakt os og få et tilbud med det samme.
 • Venligst bemærk at Coco Cottage har lukket 16 MAJ – 30 JUN samt 01 – 30 SEP

Pris i danske kroner.

PeriodeFra pris per person
Min 2 pers01 NOV – 20 DEC 9.190 kr
Min 2 pers21 DEC – 04 JANPå forespørgsel
Min 2 pers05 JAN – 30 APR 9.190 kr
Min 2 pers01 MAJ – 31 OKT 8.350 kr
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.