Rejse til Bangkok & Hua Hin: Metropolen Bangkok & Kongebyen Hua Hin

PRIS STARTER FRA DKK 9.900 PER PERSON

Bangkok er en by som bare skal opleves! Bo midt i China Town og oplev den helt unikke og fantastiske metropol og få genopladet batterierne i Hua Hin med 10 nætter på G Hua Hin Resort & Mall – et flot, lille 4-stjernet boutique hotel, med en central placering i midten af Hua Hin. Fra G Hua Hin Resort & Mall er der ikke langt hverken til strand, shoppingcenter eller byens berømte Night Market og under tre timers kørsel fra Bangkok.

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage

 • Rejsedag fra Danmark til Thailand
  Rejsetiden fra Danmark er cirka 12-18 timer afhængig af, hvor man flyver fra og hvilket flyselskab der bruges.

 • Velkommen til Bangkok – en af verdens mest hektiske byer.
  Du bliver hentet i Bangkoks lufthavn Suvarnabhumi af din chauffør og kørt til China Town ved Chao Praya Floden hvor du skal bo de næste 3 nætter.

 • Bangkok (M)
  Dagen er til fri disposition til at udforske Bangkoks mange seværdigheder. Der er rig mulighed for at gå rundt og nyde den enorme by med dens fantastisk shopping. Vi anbefaler at I også tager ud op oplever noget. Thailandtours vil gerne vise dig Bangkok fra sin bedste side. Tag for eksempel med på vores egen populære ”Det virkelige Bangkok”. Her får du en smuk palet af kanaltur, togtur, markedsoplevelser og lokal liv. Lokal liv får du også på vores cykeltur igennem Bangkoks lokalområder. To virkelig gode familieture. Storslåede Grand Palace er et must for førstegangsbesøgende til byen. På Dinner Cruise får du Grand Palace fra flod siden. Overnatning på Shanghai Mansion.

 • Velkommen til G Hua Hin Resort & Spa
  Du bliver hentet i Bangkok af din chauffør. Tre timer efter kan du checke ind på dit resort i Hua Hin.

 • Hua Hin har meget at byde og man kan sagtens få tiden til at gå.
  Hua Hin er ikke større end at man ikke farer vild. Det er en hyggelig og afslappet by med rigtig mange restauranter og butikker. Indtag aftensmaden ved det berømte natmarked eller med udsigt til havet fra en af restauranterne der ligger på træmolerne bygget ud i vandet.

  Hua Hin er berømt for fantastiske golfbaner. Rigtig mange vælger Hua Hin for strand, sol og golf. Hvis det skal være, kan du vælge 18 nye huller hver dag. Der er mange rigtig gode golf baner i området. Hvis du blot vil spille en enkelt dag bør du vælge Black Mountain eller Banyan Hua Hin, som er blandt Thailands absolut bedste baner.

  River Kwai
  Et par timers kørsel fra Anantara ligger det naturskønne område River Kwai område med blandt andet dødens jernbane og Erewan vandfaldene. Tur til River Kwai udgør en rigtig fin dagstur. På den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig ligger der 6900 allierede fanger begravet, herunder en dansker. Naturligvis skal ”Broen over floden Kwai” opleves samt Erewan vandfaldene i syv niveauer. En del vælger to eller tre dages tur, hvilket også kan arrangeres.

  Koh Talu og snorkling
  En del vælger også overnatning på paradis øen Koh Talu som ligger et par timers kørsel sydfra Hua Hin. Er du til snorkling byder Koh Talu på fabelagtige undervandsoplevelser. Bounty øen er utrolig smuk og oplagt til en dagstur.

  Hua Hin kokkeskole
  Det thailandske køkken er mere populært end nogensinde. Bliv indviet i thai køkkenets hemmeligheder i de helt rigtige omgivelser på ”Thai Cooking Course Hua Hin”. Her har de erfarne kokke lavet mad med kursister i mere end 20 år. Kurset foregår i de helt rigtige omgivelser, nemlig i et gammelt traditionelt meget charmerende thai træ hus.

  Kuiburis vilde elefanter
  Nogle vil være overraskede over at vide at det bedste sted i Thailand for at opleve vilde elefanter er syd for Hua Hin nærmere betegnet Kuiburi. Se elefanterne slentre adstadigt gennem skoven, spise kilovis af bambus eller tage mudderbad. Der er ikke mange vilde elefanter tilbage i Thailand. Kuiburi nationalpark har klart den største population. Kuiburi er også den eneste nationalpark i Thailand, hvor du næsten er sikker på at se elefanterne, da der er store åbne arealer, vidder og udkigsposter.

  Vana Nava Waterpark
  Sidste store nyskabelse i Hua Hin er Vana Nava Waterpark. Et kæmpemæssigt vandland med rutsjebaner i alverdens afskygninger. Har du børn med eller vandglade rejsefæller er Hua Hin vandland et stort hit allerede.
  Overnatning G Hua Hin Resort & Spa

 • Fra Hua Hin til Bangkok lufthavn
  Tak til Hua Hin for denne gang. Afgangstidspunkt fra hotellet afhænger af flyafgangen fra Bangkoks lufthavn. Det tager igen cirka tre timer til lufthavnen

 • Ankomst til Danmark efter en dejligt ferie i Thailand.

PRISEN INKLUDERER:

Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair (t/r).

Privat bil med chauffør fra Bangkok Lufthavn til hotellet i Bangkok.

3 nætter på Shanghai Mansion i superior værelse med morgenmad

Privat bil med chauffør fra Bangkok til Hua Hin .

10 nætter på G Hua Hin Resort & Spa i deluxe værelse med morgenmad

Privat bil med chauffør fra Hua Hin til Bangkok Lufthavn til hotellet

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Foreslåede ture / aktiviteter i beskrivelsen.

Rejseperiode
Pris per person ved 2 personer
Højsæson ca (04 jan - 15 april)
10.900 kr
Lavsæson ca (15 april - 31 oktober)
9.900 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • En rejse til Hua Hin med 10 nætter på 5 * Anantara Hua Hin inkl. fly

  PRIS STARTER FRA DKK 10.450 PER PERSON
 • Rejse til Hua Hin: 12 nætter på vidunderlige 4*+ Wora Bura Hua Hin inkl. fly

  PRIS STARTER FRA DKK 9.900 PER PERSON
 • Rejse til Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 15 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 10.990 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE