Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre unikke øer i Siam Bugten (14 Dage)

Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre unikke øer i Siam Bugten (14 Dage)

 Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood - Tre unikke øer i Siam Bugten (14 Dage)
Antal: –
Varighed: 13 Dage+
Fra pris pr. person DKK 4.999

Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre unikke øer i Siam Bugten (14 Dage)

Introduktion: Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood - Tre perler i Siam Bugten Det kan sagtens lade sig gøre stadig at finde steder i Thailand, som ikke er overrendt af turister, og hvor der er rigtig god plads mellem strandstolene. På denne rejse vil du opleve følelsen af at have Thailand lidt for dig selv. Det er på den ”store” Koh Chang, den lille Koh Kood og den lillebitte Koh Mak. På denne tur er transporten en del af oplevelsen.
AFGANG ALLE UGENS DAGE!
Fra pris pr. person DKK 4.999
image_pdf Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood - Tre unikke øer i Siam Bugten (14 Dage)

Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre perler i Siam Bugten

 Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood - Tre unikke øer i Siam Bugten (14 Dage)


Det kan sagtens lade sig gøre stadig at finde steder i Thailand, som ikke er overrendt af turister, og hvor der er rigtig god plads mellem strandstolene. På denne rejse vil du opleve følelsen af at have Thailand lidt for dig selv. Det er på den ”store” Koh Chang, den lille Koh Kood og den lillebitte Koh Mak. På denne tur er transporten en del af oplevelsen.

Det er øhop med færge eller speedbåd fra den ene ø til den anden og på alle øerne bor i simpelhen på selve stranden eller med havudsigt.
De tre øer i Siambugten er det helt perfekte valg da man her finder en virkelig fin balance mellem bæredygtighed og veludviklede faciliteter.

Alle tre øer er meget bevidste om økoturisme og bruger store resurser på at turismen ikke skal skade øerne og dagliglivet for de lokale.
På Koh Chang, som er den største af øerne, er der en livlig aktivitet med masser af forretninger, restauranter og endog natteliv.

På både Koh Mak og Koh Kood er der meget få restauranter udenfor resortsne. De to øer har ikke engang seven/eleven forretninger som ellers ses på ethvert gadehjørne i Thailand. Her handler det om at komme helt ned i tempo og nyde bountylivet.

Dag 1 -5 Koh Chang, (Koh Chang Paradise)

Koh Chang Paradise har været Thailandtours førstevalg på Koh Chang i mange år. Perfekt beliggende på Klong Prao Beach og til en pris der er til at betale. Stedet indbyder til afslapning under palmerne ved poolen eller på stranden og til at nyde gode måltider, der fremtrylles af kokkene, som især benytter sig af havets råvarer, der bringes ind af øens fiskere hver morgen.

Der er lagt op til dejlige dage i vandkanten, poolen eller i restauranten og måske i højlandet midt på Koh Chang. Tiden går hurtigt med at svømme i det klare vand. Der er selvfølgelig mulighed for at komme ud og sejle i ”longtailboat”. Gå ikke glip af at snorkle i området og samtidig udforske de småøer som ligger i området.
Der er også mulighed for at sejle gennem Koh Changs mangroveskov i kajakker eller besøge en af elefantlejrene på øen og lære lidt om de store dyr der har givet navn til øen. Trænger man til at skifte saltvand ud med ferskvand er der også adskillige vandfald, som I kan bade i. (Se vores egen video)

Dag 5-9 Koh Chang – Koh Mak (Koh Mak Resort)

Fra Koh Chang går turen videre til næste ø, den lillebitte Koh Mak. I bliver kørt til en lille hyggelig havn, hvor speedbåden venter og en time efer er I på Koh Mak. Så er I også landet ved Koh Mak Resort som suverænt er øens mest charmerende sted. De fleste bungalows ligger i første parket ned til en perfekt sandstrand.
Her indlogerer I jer for fire nætter og skruer ned for tempoet.
Koh Mak er heldigvis lidt en overset perle for de fleste af Thailands turister. Den iøvrigt ret flade ø er udstyret med nogle pragtfulde sandstrande, nogle resorts og hyggelige restauranter og et par sløve fiskerlandsbyer.
Fem familier ejer øen og de yder et stort stykke arbejde for at bevare øens natur blandt andet via et projekt til affaldssortering, hvilket Thailand ellers ikke lige er berømt for.
På øen finder man hurtigt ind i en rytme som ligger langt fra den travle hverdag. Trænger man alligevel til lidt aktivitet så få fat i en longtailbåd og bed skipper om at sejle en tur. Han ved præcist hvor man spotter alle de farverige koraller og fisk.
På Koh Mak Resort kan I dase i solen, ligge i hængekøjen eller bare nyde udsigten fra terassen med udsigt til siam bugten.
Trænger I til aktivitet er der også mulighed for en afslappende massage på stranden ellers kan man altid tage en tur i kajakkerne som altid er til fri afbenyttelse.

Dag 9-13 Koh Mak – Koh Kood (Koh Kood Beach Resort)

På Koh Kood bliver I kørt til Koh Kood Beach Resort som ligger på vestkysten af Koh Kood – og I kan godt glæde jer. Koh Kood Beach Resort er Thailandtours darling på Koh Kood, ligesom Koh Chang Paradise er det på Koh Chang. Her er en fantastisk afslappet stemning. Meget behagelig service og fantastisk smukt. Der er langt mellem bungalowsne så det føles lidt som om man har det hele for sig selv. Stedet er dansk ejet, hvilket er perfekt for danske børnefamilier, da der er en del danskere. Dog er der hverken danske flag, flødeboller eller hotdogs. Koh Kood Beach Resort virker på ingen måde dansk udover en del danske gæster.
Koh Kood er en perfekt ø. Stemningen er lidt som Thailand for 20 år siden. Der er meget få turister. Her er meget stille og ikke noget natteliv. Koh Kood er en usædvanlig smuk ø, hvilket man hurtigt opdager, hvis man kører rundt på knallert. På den noget kuperede ø kan du finde strande i verdensklasse, hvor der ikke er nogen mennesker eller resorts overhovedet.
Kajakture, en tur til vandfaldet , snorkelture, massage og knallertture er perfekte afbræk fra det som det hele handler om på denne tur. Ren afslapning i perfekte omgivelser.

Prisen inkluderer:,

 • Båd + Privat bil til lufthavnen
 • Transfer i bil tur/retur fra Bangkok
  Færge/speedbåd mellem øerne
 • Overnatning i dobbelt værelse på Koh Chang, Koh Mak, Koh Kood.
 • Dag 1-5 : Koh Chang : Koh Chang Paradise
 • Dag 5-9 : Koh Mak : Koh Mak Resort
  Dag
 • 9-14 : Koh Kood : Koh Kood Resort

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly København – Bangkok (læs mere her https://www.thailandtours.dk/bestilling-af-flybilletter/)
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Indenrigsfly i Thailand

Venligst bemærk:

 • Thailandtours.dk laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Ovenstående er et rigtig godt bud på, hvordan turen kunne se ud. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger så venligst kontakt os og få et tilbud med det samme.
 • Mange at vores konkurrenter tager et såkaldt booking fee eller servicegebyr på helt op til 600 – 750 kr per person.
  Hos Thailandtours.dk koster vores ekspertviden ikke extra.

Prisen for en tur som denne i danske kroner.

PeriodePris per person
Min 2 persHøjsæson 6499 kr
Min 2 persLavsæson 4999 kr
Evt ekstra udgifter
Single værelse tillægAfhængig af periode
Evt ekstra SengAfhængig af periode
Barn uden ekstra sengAfhængig af periode
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bestil Tilbud - Gratis og uforpligtende

* (angiver felt, der skal udfyldes)
 • Comments