Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre unikke øer i Siam Bugten (16dage / 15nætter)

PRIS STARTER FRA DKK 10.495 PER PERSON

Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood er en af de allerbedste kombinationer man kan lave i Thailand. De tre øer ligger ikke langt fra hianden men de er meget forskellige. På denne rejse vil du opleve fantastiske strande på den store ø Koh Chang, charmerende og tilbagelænet stemning på Koh Mak og følelsen af at have det hele for dig selv på Koh Kood. Læs mere her…
AFGANG ALLE UGENS DAGE!

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Der vil være tillæg for perioden 10. april – 15. april grundet thai nytår.

 • Rejsedag fra Danmark til Thailand
  Rejsetiden fra Danmark er cirka 12-18 timer afhængig af, hvor man flyver fra og hvilket flyselskab der bruges.

 • Velkommen til Koh Chang
  Fra Bangkoks lufthavn Suvarnaphumi er det en seks til syv timers køretur i privat bil eller minivan til ankomsten på Koh Chang Paradise Resort. Pauser er naturligvis inkluderet undervejs og en pause bliver det også til på færgeoverfarten til Koh Chang. I er typisk fremme på resortet i løbet af eftermiddagen.

 • Koh Chang Paradise
  Koh Chang Paradise har været Thailandtours førstevalg på Koh Chang i mange år. Resortet er perfekt beliggende på Klong Prao Beach, som er et af Koh Changs rolige områder. Stedet indbyder til afslapning under palmerne ved poolen eller på stranden samt gode måltider der fremtrylles af kokkene, som især benytter sig af havets råvarer, der bringes ind af øens fiskere hver morgen. Der er dog masser af restauranter både langs den brede lange Klong Prao strand, men også i det lille shoppingområde tæt ved resortet.

 • Koh Changs lokalliv
  Tiden går hurtigt med at nyde dagene på Koh Chang Paradise. Der er dog masser af muligheder for at opleve mere end Klong Prao stranden og resortet. Tag en grisebil ind til White Sand Beach som er hovedstranden. Et noget mere travlt område, men til gengæld er der en del flere forretninger, hvilket der stort set ikke findes hverken på Koh Mak eller Koh Kood.
  Øens fiskerbylandsby Bang Bao er bestemt også et besøg værd. På vejen dertil kommer du til at opleve øens bakkede og frodige landskab. Det kan du også gøre fra søsiden fra byen Ban Salak Kok, hvor du også kan leje kajakker og sejle rundt i mangroven.

 • Snorkling og dykning
  Livet under vandet finder du også i overflod ved Koh Chang. På Koh Chang Paradise er det dog ikke muligt at snorkle fra stranden. Tilmeld dig en snorkeltur på stedet og tag en tur til den lille ø Koh Rong, hvor havet gemmer på myriader af farvestrålende fisk. Det er også muligt at lave et dags ø-hop med ombygget fiskekutter og lave ø-hop til de mindre øer Koh Wai og Koh Khlum, hvor snorkling også er fin.
  Tree Top Adventure park er også en mulighed for de modige. Oplev Koh Changs jungle fra oven og svæv rundt mellem træerne. Et stort adrenalinrus for hele familien. En tur til øens største vandfald Klong Plu er en oplagt tur ikke langt fra Koh Chang Paradise.

 • Fra Koh Chang til Koh Mak
  Efter den sidste morgenmad og fire overnatninger på Koh Chang Paradise bliver I hentet og kørt til færgelejet, hvorfra det er en times sejlads i katamaran eller speedbåd til Koh Mak. Koh Mak er den mindste af de tre øer og Seavana det mest charmerende sted på øen. Koh Mak er heldigvis lidt en overset perle for de fleste rejsende. På Koh Mak vil I opleve en ø i et helt andet sløvt gear end Koh Chang. Den geografisk flade ø er velsignet med nogle pragtfulde sandstrande, en del guest houses og resorts, hyggelige restauranter og et par sløve fiskerlandsbyer.
  Fem familier ejer øen og de yder et stort stykke arbejde for at bevare øens natur og holde masseturismen ude.
  Seavana ligger på øens bedste strand og nok øens hyggeligste sted at opholde sig. På Seavana kan I dase i solen, ligge i hængekøjen eller poolen eller bare nyde udsigten fra terassen med blikket vendt ud mod siam bugten. Det er bare fødder og dage i slow motion hvis man vil. Ren nydelse.

 • Ø-liv på Koh Mak
  Hvis man absolut skal lidt op i tempo kan man besøge andre strande på øen. Det meste ligger nærmest i gåafstand. Vil man se hele øen er Seavana behjælpelig med transport. Ellers nyd en massage på stranden. Snup en tur i kajak. Vandet er meget roligt ved Koh Mak, da øer omkring fungerer som bølgebrydere. En slentretur op og få en sundowner på terassen ved Islanda resort kan anbefales. Her har du en fin udsigt ud over bugten.

 • Koh Mak afslapning
  Som fra Koh Chang er det muligt at tage med på både snorkelture eller dykkerture som kan arangeres gennem Seavana. Det er normalt samme slags ture der udbydes da de gode snorkel steder ligger mellem de to øer. For de der gerne vil se hele Koh Mak kan der lejes knallerter eller cykler. Det er også muligt at prøve kræfter med det thailandske køkken. Flere steder på øen udbydes cooking course.

 • Fra Koh Mak til Koh Kood
  Efter sidste morgenmad på Seavana og tre overnatninger er det en meget kort køretur til det lille færgeleje. Det er også en kortere sejltur til Koh Kood, hvor I bliver kørt til Koh Kood Beach Resort i grisebil som er det gængse transportmiddel på øen udover knallerter. Koh Kood Beach resort ligger på vestkysten af Koh Kood – og der er meget at se frem til på den næsten uberørte ø. Der er ankomst på resortet ved middagstid og masser af tid til en tur i poolen, hvorfra der er en fantastisk havudsigt.

 • Koh Kood Beach Resort
  Koh Kood Beach Resort er Thailandtours favorit på Koh Kood, ligesom Koh Chang Paradise er det på Koh Chang. Her er en fantastisk afslappet stemning. Meget behagelig service og utroligt smukt. Der er langt mellem bungalowsne så det føles lidt som om man har det hele for sig selv. Selv når stedet er fyldt op mærker man det ikke.
  Koh Kood er nærmest en perfekt ø. Stemningen er lidt som Thailand for 20 år siden. Der er meget få besøgene – stadigvæk. Her er meget stille og ikke noget natteliv. Koh Kood er en usædvanlig smuk ø, hvilket man hurtigt opdager, hvis man kører rundt på knallert. På den noget kuperede ø kan du finde strande i verdensklasse, hvor der ikke er nogen mennesker eller resorts overhovedet.
  Kajakture, en tur til vandfaldet , snorkelture, massage og knallertture er perfekte afbræk fra det som det hele handler om på øen. Ren afslapning i perfekte omgivelser.

 • Koh Kood rundt på cykel eller knallert
  Hvis man kan løsrive sig fra terassen på bungalowen, poolen eller stranden så kan en knallert- eller cykeltur anbefales. Der er så lidt trafik på øen, at har man lidt erfaring skulle det være forsvarligt nok. Kør en tur til vandfaldet og herfra videre mod resortsne Peter Pan eller Tinkerbell, hvor du finder strande i verdensklasse. Spis seafood frokost ved Ao Yai fiskerlejet og tag ned til de øde strande ved Ao Phrao. Mulighederne er mange.

 • Sejltur i sejlbåd
  Koh Kood Beach har deres egen sejlbåd. Tag med på en halvdages tur, hvor der naturligvis er mulighed for at snorkle rigtig fine steder. Man besøger normalt også en af de verdensklasse strande der stadig er uberørte. Hvis der findes en Koh Kood ”bucket-list” står der sejltur i sejlbåd på den.

 • Kajaktur
  Kajakker er til fri afbenyttelse og det er oplagt at tage en tur i bugten. Man kan også få kørt et par kajakker til stedet Baan Makok som ligger midt i en mangrove. Fra flod udmundingen sejer man hen til Captain Kook resort, hvor stranden er fremragende. Herfra videre langs kysten tilbage til Koh Kood Beach Resort.

 • Snorkling
  Man behøver ikke bevæge sig langt for at snorkle. Fra Koh Kood Beach resorts strand er det bare at tage snorkle udstyr med ud i vandet og så svømme ud langs klipperne. Der er masser af fisk at se på i alle regnbuens farver.

 • Fra Koh Kood Beach Resort til Bangkok lufthavn.
  Der er tid til afsked med Koh Kood Beach Resort efter seks overnatninger. Katamaranfærgen sejler til fastlandet, hvorfra det er fem til seks timer til ankomst i Bangkoks lufthavn Suvarnaphumi. Afhængig af flyselskab er der take-off sent om aftenen.

 • Ankomst til Kastrup / Billund / Aalborg / Aarhus.

PRISEN INKLUDERER:

Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair.

Privat transfer fra Bangkoks lufthavn til Koh Chang Paradise inkl. Færgebilletter.

4 nætter på Koh Chang Paradise i Superior Bungalow med morgenmad.

Join bil og færge / speedbåd til Koh Mak. Join bil fra pier til Seavana Beach Resort.

3 nætter på Seavana Beach Resort i Superior Seaview Room med morgenmad.

Join bil og færge til Koh Kood og join bil til Koh Kood Beach Resort.

6 nætter på Koh Kood Beach Resort i Bali House Garden View med morgenmad.

Join båd fra Koh Kood Beach Resort til pier. Katamaranfærge til Laem Sok og privat bil til Bangkok lufthavn.

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Indenrigs flybilletter fra Bangkok lufthavn til Trad lufthavn som ligger tæt ved Koh Chang. De kan dog tilkøbes for en merpris.

Foreslåede ture / aktiviteter i programmet

Fra priser per person i danske kroner.

Periode Fra pris per person
Min 2 pers 01 APR – 31 OKT  10.495 kr
Min 2 pers 01 NOV – 15 DEC  11.995 kr
Min 2 pers 15 DEC – 15 JAN  Venligst forespørg
Min 2 pers 15 JAN- 15 APR  11.995 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Tre Skønne Strande – Khao Lak, Phi Phi og Koh Lanta (14 Dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 12.100 PER PERSON
 • Elegante Khao Lak, vilde Khao Sok og to fremragende Andamaner øer

  PRIS STARTER FRA DKK 13.495 PER PERSON
 • Familieeventyr med Chinatown, jungleoplevelser, nattog og gennemførte lækre resorts i Siam bugten – 17 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 11.495 PER PERSON
 • Castaway Stemning og Barfodsferie i Andamanerhavet 16 dage / 15 nætter

  PRIS STARTER FRA DKK 9.995 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her.

Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kom i kontakt

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE