Elegante Khao Lak, vilde Khao Sok og to fremragende Andamaner øer

PRIS STARTER FRA DKK 13.495 PER PERSON

På denne individuelle rundrejse får du alt det, som vi i virkeligheden selv gerne vil opleve i Thailand. Først brede smukke sandstrande. Herefter tæt og intens jungle krydret med fantasiagtige bjerg- og sø-landskaber. Til sidst Andamaner-øerne Koh Phi og Koh Lanta som er to øer med helt deres egen stemning og særpræg, begge naturligvis med masser af god snorkling. Læs mere nedenfor.

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Rejsen skal bestilles mindst 65 dage før afrejse

Day 1

Emirates

Emirates

Emirates, København -> Bangkok via Doha

Day 2

Khao Lak

Khao Lak

Khao Lak er et område, der er kendt for sin ro og afslappede stemning. Selvom Khao Lak kun ligger et par timers kørsel nord for Phuket, vil du næsten tro, at du er kommet til en helt anden verden. Her er ikke fyldt med solbadende turister og sælgere på stranden. Til gengæld er her fred, ro og smukke, naturlige omgivelser. Området byder dog også på masser af muligheder for udflugter, hvor du kan få set nogle af de smukke steder, som Thailand gemmer på. Kort sagt er Khao Lak en fredelig plet i det sydlige Thailand. En plet, der er lige noget for dig, der elsker fred og ro og en smuk solnedgang.

Langs kysten finder du flere forskellige strande, der alle har den skønne, rolige stemning til fælles – og så selvfølgelig udsigten til gyldent, blødt sand, det blå hav og palmer, der vajer stille i vinden. Nogle af de mest populære strande er den meget fredelige White Sand Beach og den lidt mere livlige Bang Niang Beach.

La Flora Khao Lak

La Flora Khao Lak (3 nights)

Deluxe with breakfast, Double

La Flora Khao Lak

La Flora Khao Lak

Det prisbelønnede, 4-stjernede og smukt designede La Flora - Khaolak i Khao Lak ligger helt ned til en af Thailands bedste strande med udsigt til Andamanhavets azurblå vand. Her får I formidabel service, god mad og dejlige værelser i en atmosfære af tilbagelænet luksus. I området omkring hotellet er der let adgang til masser af små butikker, hyggelige caféer og gode restauranter.

La Flora ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Det er et strandparadis og den perfekte ramme om en ferie, hvor man bare har lyst til at slappe af og lade sig forkæle i smukke omgivelser. Resortet består af en række luksuriøse værelser og eksklusive villaer opført i moderne, stilrent asiatisk design.

I efteråret 2019 har La Flora gennemgået en grundig renovering, der gør at hotellet står i tiptop og attraktiv stand.

Day 5

Anurak Community Lodge

Anurak Community Lodge

I autentiske omgivelser bor du i bungalows omgivet af frodig regnskov og bjergtoppe. Anurak Community Lodge har i alt 20 værelser fordelt i 12 bungalows, og alle er komfortabelt indrettet med blandt andet aircondition, loftvifte samt eget bad og toilet med tilhørende artikler. Derudover har hver bungalow også privat balkon med udsigt til den frodige have og de grønklædte bakker.

Lake Tour overnight

Lake Tour overnight (join-in)

Bo på et flydende resorts midt i et af Thailands smukkeste områder nemlig Cheow Lan søen. Her er det som om at nogen har taget 500 bjerg- og klippestykker og drysset dem ud over søen i et smukt kaos af uorganiseret skønhed.

Brug dagen på at sejle rundt i kano og svømme i søen og bare nyd roen. Der er mulighed for at komme med på junglevandring om eftermiddagen og måske opleve oddere, vildokser og aber.

Overnatning er i meget simple hytter ved søen, hvor friskfanget fisk også tilberedes

Day 6

Anurak Community Lodge

Anurak Community Lodge (2 nights)

I bor i bungalows på pæle i regnskove. Fra lodgens restaurant er en enestående udsigt ud over frodigheden med de majestætiske kalkstensbjerge som bagtæppe. Nyd det.

Anurak Community Lodge er dermed en helhedsoplevelse. Et smukt, men rustikt ophold er som er en kæmpe oplevelse for alle.

Day 8

Phi Phi

Phi Phi

I mange år var Phi Phi-øerne et relativt overset paradis, men så så Hollywood sig varm på Phi Phi Leis vidunderlige strand, omkranset af kalkstenstensklipper drysset med grønt. Filmen ’The Beach’ blev indspillet, Phi Phi blev berømt, og siden årtusindskiftet har rejsende fra nær og fjern søgt hertil i håbet om at fange et glimt af paradis. Når du rejser til Phi Phi i dag, kan du ikke forvente øde-ø-stemning - men skønheden fejler ikke noget.

Selv om øerne ikke længere ligger uberørte hen, udgør de stadig et af Thailands allersmukkeste marineområder. Snorkling, dykning og sejlture står højt på listen af aktiviteter, men ellers er det livet ved de fantastiske strande, der lokker, og det er ikke mindst værd at hoppe på en longtail-båd og sejle ud til nogle af de mindre travle, omkringliggende øer.

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort er en vidunderlig oase beliggende direkte ned til en 600 meter fantastisk strand og omgivet af jungle og svajende palmer. Her har Sutee og hans søstre, Kwan & Nut, skabt et lille resort med 47 rustikke bungalows i thaistil og en familiær stemning, der gør opholdet til noget ganske særligt - det lyder måske som en kliché, men antallet af tilbagevendende gæster taler sit tydelige sprog.

Alle bungalows har privat terrasse eller balkon, badeværelserne er nyistandsat og værelserne er enkle og charmerende indrettet. Bungalowen har ikke varmt vand eller aircondition, men en vifte i loftet og den naturlige ventilation fra havbrisen gør både dage og nætter behagelige.

Værelsestypen Relax Bungalow ligger i anden række fra stranden. Pak Nam Beach er en af Phi Phis flotteste og fredeliste strande, her ligger kun Phi Phi Relax med sin indbydende strandbar og autentiske restaurant, hvor kvaliteten er i top og en hovedret koster 30-40 kr.

Det tager ca. 25 minutter at sejle med longtailbåd til hovedbyen, Ton Sai. Denne tur kan også tilbagelægges til fods, en smuk vandretur på ca. en time gennem tropisk vegetation. Fiskeri er Sutees helt store lidenskab og der er mulighed for big game fiskeri i resortets egen fiskebåd. Et enkelt resort uden de store dikkedarer men med udsigt til en enestående natur.

Ekstra opredning er madras med myggenet.

Elektricitet fra kl. 18-06 og ingen varmt vand

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort (4 nights)

Garden Bungalow with Breakfast, Double

Day 12

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort & Spa er et rigtig godt sted, der ligger i den ene ende af stranden, tæt på hovedgadens butikker og boder.

Hotellet er enkelt, men har en fantastisk atmosfære og en god beliggenhed direkte til den dejlige strand med små lokale restauranter i en fin tropisk have. Her kan I smide skoene og leve livet på stranden, tage en longtailbåd til de nærliggende øer, nyde udsigten fra en hængekøje i haven, benytte en af de 2 pools eller få en skøn massage i palmernes skygge med udsigt til stranden.

Hotellet har ca. 100 bungalows der ligger spredt i haven, helt ned til stranden - heriblandt flere forskellige værelseskategorier til familier med børn hvor der er ekstra plads. Alle har aircondition og en lille terrasse. Derudover arrangerer hotellet udflugter med båd til andre øer, dykning, udlejning af cykler og udstyr til vandsport i højsæsonen.

Du kan både bade på stranden og i den flotte pool, eller hvad med at slentre en tur gennem den dejlige have ned til baren og købe dig en drink?

Restauranten serverer skøn mad, men det er ikke helt billigt, så du bør også prøve nogle af de mange andre restauranter langs stranden.

Der er internetforbindelse overalt, selv på stranden, og her bliver i det hele taget ydet en super service!

Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort (4 nights)

Superior Bungalow with Breakfast , Double

Day 16

Emirates

Emirates

Emirates, Krabi -> København via Doha

PRISEN INKLUDERER:

Flybilletter fra København til Phuket og retur fra Krabi til København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Emirates

3 nætter på La Flora Khao Lak i deluxe inkl. morgenmad

Privat transfer til Cheow Lan søen ved Khao Sok Nationalpark

1 nat i Bambus hytte på Cheow Lan søen (frokost, aftensmad, morgenmad inkluderet) Join eller Privat Transfer til Anurak Community Lodge. Udflugter omtalt i forbindelse med Cheow Lan søen er inkluderet i prisen.

2 nætter på Anurak Community Lodge i Deluxe Bungalow inkl. morgenmad.

Privat transfer til færgeleje, færgebilletter til Phi Phi samt piskerisbåd til Phi Phi Relax Resort.

4 nætter på Phi Phi Relax Beach Resort i Garden Bungalow inkl. morgenmad.

Piskerisrisbåd til Tonsai Bay, færgebilletter til Koh Lanta og join eller privat transfer til Royal Lanta.

4 nætter på Southern Lanta Resort i Superior Bungalow inkl. morgenmad

Privat transfer til Krabi lufthavn inkl. færgebilletter .

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Foreslåede ture / aktiviteter i programmet. Dog er aktiviteter i forbindelse med overnatning på søen Cheow Lan inkluderet.

REJSE PERIODE
FRAPRISER PR. PERSON (DKK)
16 apr - 31 okt
13.495
01 nov - 19 dec
17.995
20 dec 20 - 11 jan 
Kontakt os
11 jan 20 - 31 mar
17.995

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Tre Skønne Strande – Khao Lak, Phi Phi og Koh Lanta (14 Dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 12.100 PER PERSON
 • Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre unikke øer i Siam Bugten (16dage / 15nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 10.495 PER PERSON
 • Familieeventyr med Chinatown, jungleoplevelser, nattog og gennemførte lækre resorts i Siam bugten – 17 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 11.495 PER PERSON
 • Castaway Stemning og Barfodsferie i Andamanerhavet 16 dage / 15 nætter

  PRIS STARTER FRA DKK 9.995 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her.

Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kom i kontakt

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE