Elegante Khao Lak, vilde Khao Sok og to fremragende Andamaner øer 17dage / 16 nætter

17 DAGE
PRIS STARTER FRA DKK 11.495 PER PERSON

På denne individuelle rundrejse får du alt det, som vi i virkeligheden selv gerne vil opleve i Thailand. Først brede smukke sandstrande. Herefter tæt og intens jungle krydret med fantasiagtige bjerg- og sø-landskaber. Til sidst Andamaner-øerne Koh Phi og Koh Lanta som er to øer med helt deres egen stemning og særpræg, begge naturligvis med masser af god snorkling. Læs mere nedenfor.

BEMÆRK VENLIGST: Rejsen skal bestilles mindst 65 dage før afrejse

 • Rejsedag fra Danmark til Thailand
  Rejsetiden fra Danmark er cirka 12-18 timer afhængig af, hvor man flyver fra og hvilket flyselskab der bruges.

 • Velkommen til Khao Lak
  Fra du lander i Phukets lufthavn og bliver hentet af din chauffør er det en ca. 90 minutters køretur til Khao Lak og Apsara Beachfront Resort. Apsara ligger i den nordlige ende af det smukke Khao Lak. Det betyder også at der her er længere mellem resortsne og selvom Apsara er et forholdsvist stort sted, har man de kilometervis af sandstrande for sig selv. Brug første dag på Apsara på at få flyveturen ud af kroppen. Nyd varmen, en af de tre swimmingpools eller få strakt benene med en gåtur langs stranden.

 • Apsara Khao Lak
  Apsara er et 4 stjernet resort. Fra superior værelserne er der udsigt til enten poolområde eller have. Der er masser af tid til at slappe af ved poolen, gå ture langs stranden, svømme nogle baner i poolen eller hænge ud på en af områdets tre restauranter Kinaree, Napalai eller Zeus beach baren, hvor du kan nyde helt friskfanget fisk. Små restauranter langs stranden faldbyder også friskfanget skaldyr til gode strandpriser.

 • Apsara Khao Lak
  Apsara ligger utroligt smukt. Resortet er delt af et flodleje som tidevandet gør til en slags lagune omkranset af smuk bevoksning og mangrove med bjerge i baggrunden. Kan man løsrive sig fra stedet, kan en tur ind til centrum anbefales. Her ligger en del
  restauranter og forretninger, så hvis man er til lidt shopping er det en tur på cirka 20 minutter “ind til byen”. Apsara er helt sikkert behjælpelig med transporten.

 • Fra Khao Lak til junglen i Khao Sok – Cheow Lan søen
  Efter tre overnatninger og endnu en suveræn morgenmad på Apsara bliver du hentet af din chauffør. Et par timer efter befinder du dig midt i et af Thailands smukkeste områder nemlig Cheow Lan søen. Her er det som om at nogen har taget 500 bjerg- og klippestykker og drysset dem ud over søen i et smukt kaos af uorganiseret skønhed. Brug dagen på at sejle rundt i kano og svømme i søen og bare nyd roen. Der er mulighed for at komme med på junglevandring om eftermiddagen og måske opleve oddere, vildokser og aber. Overnatning er i meget simple hytter ved søen, hvor friskfanget fisk også tilberedes.

 • Cheow Lan – Our Jungle House
  Efter morgenmaden kan du komme med på “båd safari”. Du vil opleve fantastiske træbevoksede limstensklipper, nogle steder udhulet så man kan sejle igennem. Du vil se betagende bjergformationer der majestætisk rejser sig og igen mærkes den næsten skræmmende ro der hviler over området. Khao Sok minder måske lidt om Halong Bay i Vietnam – nogle vil endda sige smukkere. Smukt er det også når du om eftermiddagen checker ind på “Our Jungle House” en times tid derfra.
  Allerede ved check in bliver man lidt overvældet af lydene fra eksotiske fugle og cikader. Lydene fra junglen bliver ikke færre når du sidder på terrassen i din treetop bungalow med udsigt til floden og de smukke kalkstensklipper. At opleve Khao Sok
  er en stor oplevelse. At bo på “Our Jungle House” er i sig selv specielt.

 • Our Jungle House
  Elefanter og flodtur i gummidæk. Trekking og Thai cooking course. Dagen er helt din egen. Hvis der er vand nok i floden skal man helt sikkert forsøde sin formiddag med en tur ned af floden i et gummidæk. Man skal intet foretage sig, men bare flyde med strømmen i de cirka 90 minutter turen varer og nyde scenariet. En storartet oplevelse. Om eftermiddagen kan man vælge at opleve elefanter tæt på. Det er muligt i Khao Sok både at fodre elefanter og bade med de enorme dyr.
  Alletiders oplevelse for børn og voksne i alle aldre. Man kan også vælge at tage på trekkingtur / vandretur i junglen, kanotur på floden, thai cooking course eller måske blot en afslappende massage.

 • Khao Sok – Phi Phi The Beach
  Efter morgenmaden på “Our Jungle House” er det henad formiddagen afgang med bil til færgen der bringer dig til Phi Phi The Beach. Fra færgen er det videre med piskerisbåd til Phi Phi The Beach Resort som er den sikre vinder på øen. Fantastiske strande og ligeså smukke udsigter ud over bugten og klipperne og så er man tæt på shark point, berømt for formidabel snorkling.

 • Phi Phi The Beach
  Phi Phi er nok den allerbedst kendte af alle paradisøerne i Thailand. Det er der rigtig gode grunde til. Navnet “The Beach” er naturligvis taget fra filmen af samme navn med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Maya Bay, hvor filmen er optaget er umådelig smukt. Det kan man faktisk sige om hele området. Der er rigtig mange besøgende hver dag til Phi Phi, men de fleste besøgende er koncentreret ved Tonsai Bay. “Phi Phi The Beach” ligger langt derfra og meget roligt, næsten isoleret. Du befinder dig på en verdensklasse badestrand og fra sea view bungalows er der en fænomenal udsigt over bugten.

 • Phi Phi The Beach Dykker og Snorkel Paradis
  Brug dagen på at snorkle. Det er faktisk bare at gå ud i vandet med masken, så er du igang. Alternativt booker du en snorkeltur i receptionen. De har fingeren på pulsen og ved hvor der er bedst. De kan naturligvis også være behjælpelige med dykning.

 • Phi The Beach
  Der er hemmelige huler. Der er klipper. Der er høje kalkstensbjerge og der er bountystrande overalt. Vil du se flere bountystrande er det piskerisbåde der er transportmiddel. Der er ikke biler på Phi Phi. Heller ikke inde ved Tonsai Bay, hvor du finder et hav af restauranter, butikker, barer og natteliv, hvis det kan friste.
  Man kan også gå rundt. En del stier fører til udsigtsposter, hvor du har overblikket over de seks øer som Phi Phi i virkeligheden består af.

 • Phi Phi The Beach – Koh Lanta
  Det er desværre et farvel til Phi Phi efter fire overnatninger, men heldigvis venter nye store oplevelser på Koh Lanta. Det bliver endnu en sejltur med katamaran og efter en køretur på et par kilometer er du ved hovedstranden Klong Dao og Royal Lanta Resort and Spa. Koh Lanta er en helt anden oplevelse end Koh Phi Phi. Præcis som Royal Lanta er helt anderledes end “The Beach”.
  Koh Lanta er en relativ flad ø og Royal Lanta ligger på den nok smukkeste strand på Koh Lanta. Stranden er kollosal bred. Der er masser af plads til alle og man føler aldrig at der er for mange mennesker. Stranden er oplagt for gåture og løbeture eller en tur i havet. Royal Lanta oplagt for afslapning i poolen, ved baren eller i restauranten eller på balkonen.

 • Afslapning på Royal Lanta
  På den første hele dag på Royal Lanta vil de fleste nok i virkeligheden have lyst til bare at få sand imellem tæerne, ligge i poolen, hoppe en tur i andamanerhavet, læse og spise god mad og måske gå en tur hen af den lange strand, hvor der er masser af restauranter der serverer frisk fanget fisk til de sidste stråler af Koh Lantas berømte solnedgang.

 • Marked og Koh Lanta “Old Town”
  Ikke langt fra Royal Lanta ligger Saladan som er hovedbyen med dets marked, hvor man sagtens kan ose rundt lidt tid. Stort set alle resorts ligger på vestsiden af øen. Har man lyst til at opleve lidt mere er det en rigtig fin tur i “grisebil” ned af østsiden af øen, hvor man ender i “Koh Lanta Old Town”. Masser af hyggelige restauranter og forretninger venter. Det er en smuk lokal tur sydpå og “Old Town” er absolut turen værd. Lej eventuelt en grisebil med chauffør for 3-4 timer.

 • Koh Lanta på knallert
  Koh Lanta kan selvfølgelig også gøres på knallert, hvis man har mod på det. Tag en tur ind i nationalparken, som ligger helt sydpå. Besøg øens smukke vandfald og se aber der leger i skoven. Koh Lanta “Old Town” kan naturligvis også gøres på knallert. Har man ikke fået nok snorkling på Phi Phi, Man kan tilmelde sig en snorkeltur i receptionen og blive sejlet ud til en eller flere af småøerne i området hvor snorklingen er allerbedst.

 • Royal Lanta til Krabi lufthavn og afgang til Danmark
  Afhængigt af afrejsetidspunkt fra Krabi lufthavn er det ved at være slut med øerne for denne gang. Du bliver hentet på Royal Lanta i privat bil og efter en kortere sejltur er det lidt over en times kørsel til Krabi lufthavn.

 • Ankomst i Danmark som naturligvis afhænger af flyvalg / tidspunkt

PRISEN INKLUDERER:

Flybilletter fra København til Phuket og retur fra Krabi til København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair

3 nætter på Apsara Beachfront Resort and Villa i Superior inkl. morgenmad

Privat transfer til Cheow Lan søen ved Khao Sok Nationalpark

1 nat i Bambus hytte på Cheow Lan søen (frokost, aftensmad, morgenmad inkluderet) Join eller Privat Transfer til Our Jungle House. Udflugter omtalt i forbindelse med Cheow Lan søen er inkluderet i prisen.

2 nætter på Our Jungle House i Halfmoon, Hideaway el. lignende inkl. morgenmad.

Privat transfer til færgeleje, færgebilletter til Phi Phi samt piskerisbåd til Phi Phi The Beach Resort.

4 nætter på Phi Phi The Beach Resort i Superior Villa inkl. morgenmad.

Piskerisrisbåd til Tonsai Bay, færgebilletter til Koh Lanta og join eller privat transfer til Royal Lanta.

4 nætter på Royal Lanta i Superior Garden View inkl. morgenmad

Privat transfer til Krabi lufthavn inkl. færgebilletter .

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Foreslåede ture / aktiviteter i programmet. Dog er aktiviteter i forbindelse med overnatning på søen Cheow Lan inkluderet.

Frapriser per person danske kroner.

Rejse periode Frapriser
16 apr 20 – 31 okt  11.495 kr
01 nov 20 – 19 dec  13.995 kr
11 jan 20 – 31 mar  13.995 kr
20 dec 20 – 11 jan  kontakt os

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Familieeventyr med Chinatown, jungleoplevelser, nattog og gennemførte lækre resorts i Siam bugten – 17 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 11.495 PER PERSON
 • Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre unikke øer i Siam Bugten (16dage / 15nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 10.495 PER PERSON
 • Castaway Stemning og Barfodsferie i Andamanerhavet 16 dage / 15 nætter

  PRIS STARTER FRA DKK 9.995 PER PERSON
 • Koh Chang Paradise – Sommer og Efterårstilbud 14 dage/12 nætter

  PRIS STARTER FRA DKK 7.695 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her.

Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kom i kontakt

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE