En rejse for hele familien. Oplev Bangkok, River Kwai og afslut ferien i dejlige Hua Hin.

PRIS STARTER FRA DKK 7.750 PER PERSON
I starter rundrejsen med tre dage i storslåede Bangkok – verdens mest besøgte by.
Bangkok rummer alt hvad en storby skal indeholde og meget mere til.
Shopping i verdensklasse, fra tusindvis af eksotiske gaderestauranter til dyre michelin restauranter og fra det enestående Grand Palace til det travle og farverige Chinatown ikke langt fra.
Sejltur på kanalerne, cykeltur i lokalområderne og selvfølgelig en fodmassage der giver fornyede kræfter til byen, hvor tre dage kun giver en smagsprøve på det enorme tag selv bord som Bangkok i virkeligheden er.
Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Flybilletter er IKKE inkluderet i priserne, men vi hjælper naturligvis også gerne med en flyløsning til jer!

Day 1

Qatar Airways

Qatar Airlines: Bangkok -> København via Doha

Qatar Airways er blot et af syv flyselskaber i verden, som har opnået fem stjerner hos Skytrax, sammen med bl.a. Singapore Airlines, og mens passagererne på Qatar Airways Business Class får en oplevelse, der flere gange er kåret til verdens bedste, så er forholdene markant anderledes for de rejsende på selskabets Economy Class.

Day 2

Bangkok

Bangkok

Bangkok har rigtig meget at byde på. Historiske monumenter og templer findes overalt i byen. Tag på tur til Chinatown, besøg kongepaladset Grand Palace og Wat Pho med den 46 meter lange liggende Buddha.
Oplev Bangkok fra vandsiden på en sejltur i ”longtailboat” på byens floder og små kanale.

Bangkok er for de eventyrlystne. Her venter et væld af kultur, shoppingcentre og spændende oplevelser.

Bangkok er Thailands spirituelle, kulturelle og politiske centrum og en af Asiens mest dynamiske metropoler. Millionbyens lyde, lugte, trafikale kaos og fugtige varme er grund til at nogle fravælger et besøg i heksekedlen Bangkok.
Men Bangkok er heldigvis også et sted, der emmer af energi og byder på fascinerende kontraster mellem gammelt og nyt, historiske monumenter, pragtfulde templer, gyldne buddhaer og spøjse små markeder.

Og den traditionelle thailandske livsstil er aldrig langt væk – også i Bangkok ses munkene, når de i orangefarvede klæder hver morgen samler almisser i medbragte skåle.

Chatrium Riverside Bangkok

Chatrium Riverside Bangkok

Chatrium Hotel Riverside Bangkok ligger perfekt i Bangkok direkte ud til Chao Praya-floden og Bangkoks ældste gade med lokale restauranter. 35 m lang pool på tagterrassen, skøn terrasse med udsigt over floden og egen kajplads med båd, der sejler jer gratis til Saphan Taksin Pier med vandbusser og skytrain på kun 5 minutter.

Chatrium Hotel Riverside Bangkok ligger ved normal trafik ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen. Der er gratis shuttlebåd fra hotellet til Pier #1 Saphan Taksin Pier 5 minutter væk.

Herfra kan I fortsætte med express boats til den gamle bydel og templerne, og I kan tage Sky Train til byens shopping ved Silom, Sukhomvit og Siam Square fra Saphan Taksin BTS Sky Train Station.

Fra hotellets skønne udendørs pool er der en flot udsigt udover byen og Chao Phraya-floden. Der er desuden en børnepool, poolbar, solstole og parasoller, og du kan gratis låne poolhåndklæder. Herudover kan du nyde hotellets eksklusive spa-faciliteter (mod betaling) som hamam-bad, sauna, forskellige massager samt diverse skønhedsbehandlinger i beauty-salonen. Du kan også træne i hotellets fitnessrum, få vasket tøj (mod gebyr), nyde godt af roomservice (mod gebyr) og parkere gratis på hotellets parkeringsplads. Chatrium Hotel Riverside Bangkok har en 24-timers reception, og herudover er der gratis WiFi over hele hotellet.

Skal det være nemt, kan du smage på de lækre retter fra hotellets seks forskellige restauranter, hvor bl.a. restauranten River Barge tilbyder internationale retter og har en forrygende udsigt over Chao Phraya. Du kan herudover også nyde drinks, snacks og andre drikkevarer i hotellets to barer. Hotellet har desuden en lounge i lobbyen samt et bagerhjørne, hvor du kan købe lette anretninger og snacks.

Chatrium Riverside

Chatrium Riverside (3 nights)

Grand River View Room with Breakfast, Double

Day 3

Bangkok ophold

Bangkok ophold

Der venter rigtig mange oplevelser i den hektiske metropol Bangkok. Bangkok er en fantastisk by, der for manges vedkommende er lig imponerende skyskrabere, checkede rooftop barer, enorme shoppingcentre og det utrolige Grand Palace tempel.

Vi anbefaler at opleve lidt mens man er Thailands hovedstad. For ridser man bare lidt i overfladen, vil man opdage at Bangkok byder på et overflødighedshorn af store oplevelser.

Det handler bare om at finde dem. Det har vi gjort. Bliv inspireret af vores udflugter her:

Hop evt med på Tuk Turen og få Bangkoks herligheder serveret på en perlerække. Kort fortalt vil du opleve Bangkok både fra floden, fra det hektiske gadeniveau med dets farverige markeder og lidt foroven med nogle fantastiske udsigter. Sidst men ikke mindst får du det næsten kaotiske Bangkok tæt ind på kroppen på en sjov måde – vel at mærke under ordnede forhold hvor man ikke skal tænke på om man bliver snydt af Tuk Tuk chaufføren eller om man bliver kørt det rigtige sted hen.

Day 5

Bangkok –> River Kwai

Bangkok –> River Kwai

Der er afgang om morgenen fra jeres hotel i Bangkok mod River Kwai og byen Kanchanaburi, hvor både den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig samt “Broen over floden Kwai” ligger.

Chaufføren gør først holdt ved kirkegården, hvor knap 6.900 allierede fanger ligger begravet, Herunder en enkelt dansker.

Der er tid til at opleve området på egen hånd samt Thai-Burma museet som ligger i forlængelse af kirkegården og giver et fint indblik i det historiske. En kort køretur senere dukker “Broen over floden Kwai” op, som der naturligvis også er mulighed for at gå over.

Frokosten kan passende indtages med udsigt til broen.

Der er forventet ankomst på jeres resort tidlig eftermiddag. Resten af dagen er til fri disposition.

The FloatHouse River Kwai

The FloatHouse River Kwai

Float House River Kwai har ialt 24 rummelige villaer på ialt 67 kvadratmeter, alle dekoreret med teaktræ og alle med privat balkon og mole, komplet med liggestole og ekstrainventar. Alle værelser er udstyret med alle nødvendige faciliteter og komfort for en ekslusivt ophold på River Kwai midt i Thailands regnskov.

Resortets Ponton Restaurant har specialiseret sig i autentiske lokale thailandske køkken. For dem, der længes efter de velkendte, vestlige favoritter er disse også på menuen.

The Moon Lounge og Bar tilbyder et anden perfekte sted at slappe af, med et fint udvalg af drikkevarer.

Nogle vælger at springe i floden lige fra deres resort balkon. Andre vælger en svømmetur i resortets lagune swimmingpool i stedet; komplet med smukke træterrasse og frodige grønne natur omgivelser.

Ved at kombinere luksus, Thaistil og beliggenhed er det ikke mærkeligt er det The Float House River Kwai er en af vores absolutte favoritter.

Villaerne er bygget i bambus og teaktræ, har super hyggelig indretning i thai-stil, gode faciliteter herunder internetforbindelse og eget soldæk, hvor du kan sidde og nyde udsigten over floden med fødderne i vandet.

Restauranten serverer dejlig thai og international mad, og personalet er meget servicemindede. Det er et skønt sted at slappe af i dejlige omgivelser, og har du brug for lidt aktivitet, kan du låne en cykel, tage på kajaktur eller en udflugt.

The FloatHouse River Kwai

The FloatHouse River Kwai (2 nights)

De rummelige villaer på ialt 67 kvadratmeter er alle dekoreret med teaktræ og alle med privat balkon og mole, komplet med liggestole og ekstrainventar.

Alle værelser er udstyret med alle nødvendige faciliteter og komfort for en ekslusivt ophold på River Kwai midt i Thailands regnskov.

Day 6

River Kwai

River Kwai

Hele dagen er til fri disposition. Man kan bruge rigeligt med tid på at sidde på terassen og nyde junglen og floden. Det er nærmest meditativt. Hvis man kan løsrive sig er der nok at opleve i området.

Man kan eksempelvis blive sejlet en tur ned af floden på en bambusrafte eller leje en kano. Der er også mulighed for at køre strækningen på den berømte ”dødens jernbane”, hvor jernbanen er hugget ud i klippevægge. Der er en fantastisk udsigt ned over floden.

Sai Yok vandfaldet med lava grotterne er ikke langtfra, hvilket kan kombineres med besøg hos den såkaldte Mon stamme med helt deres eget burmesiske særpræg.

Fra Floathouse og Resotel kan der også arrangeres tur til Hellefire pass og Erewan vandfaldet som man bør opleve når man er i området. Hellfire-pass er et af de steder der krævede flest menneskeliv. Her besøger men et imponerende museum før man bevæger sig ned i kløften. Arbejderne måtte her hugge to kløfter gennem et stort bjerg for at give adgang for linjeføringen.

Om natten, hvor stedet var kunstigt oplyst, lignede indgangen til stedet ”Indgangen til Helvede”, og arbejderne var ikke sene til at omtale stedet som ”Hellfire Pass”, et navn som man efterfølgende har beholdt. Efter Hellfire Pass kan man fortsætte til Erawan vandfaldet.

Erawan vandfaldet er et smukt vandfald i syv niveauer. Det kræver lidt benarbejde at nå alle syv niveauer men tag badetøjet med, da det er muligt at tage en dukkert flere steder på vej op.

Day 7

River Kwai –> Hua Hin

River Kwai –> Hua Hin

Erewan vandfaldet og Hellfire Pass kan stadig nåes før turen går til Hua Hin. Vores chauffør henter jer efter morgenmaden på Floathouse. Bagage tages med og der køres til både Erewan vandfaldet samt Hellfire Pass før turen går til Hua Hin, hvor der er ankomst sidst på eftermiddagen.

I har hele syv dage i Hua Hin.
Wora Bura er et andet af de helt klassiske hoteller i Hua Hin som er bygget i kolonial stil og ligger helt ned til Hua Hins berømte riviera som også er den længste strand i Thailand. Et meget behageligt resort og ikke mindst et meget roligt sted. Det er en kortere køretur ind til centrum af Hua Hin, hvor de fleste butikker og restauranter ligger.

Wora Bura Hua Hin

Wora Bura Hua Hin

Wora Bura er et af de helt klassiske hoteller i Hua Hin som er bygget i thai- og kolonistil og ligger
helt ned til Hua Hins berømte riviera som også er den længste strand i Thailand.

Et meget behageligt resort og ikke mindst roligt. Det er en kortere køretur ind til centrum af Hua Hin,
hvortil der er gratis shuttlebus. Deluxe‐værelserne er herligt store med terrasse eller balkon.
Værelserne har trægulve og er smukt dekoreret i thaistil.

Hvert af hotellets værelser er opkaldt efter en af Thailands provinser. Værelserne har aircondition,
satelit‐tv, safebox, minibar, store senge og meget smagfuldt badeværelse med både badekar
og brusekabine.

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa (7 nights)

Deluxe Room with Breakfast, Double

Day 8

Hua Hin

Hua Hin

I Hua Hin har den thailandske konge siden forrige århundrede haft sit eget venteværelse på den smukke gamle togstation, og kongefamilien tilbringer en stor del af året her for at nyde havet og den rene luft. Men også mindre kongelige besøgende kan nyde byens afslappende strandliv og spadsereturene langs den kilometerlange strand. Om aftenen besøger man gerne natmarkedet eller går om bord i havets delikatesser på en af restauranterne ved Hua Hins havn.

En rejse til Hua Hin byder på ægte thailandsk atmosfære og masser af charme og så blev Hua Hin i 2015 kåret som Østens bedste Golf destination med god grund.

I omegnen af Hua Hin ligger der mere end 10 golfbaner, hvor Black Mountain og Banyan Golf Club hæver sig op over alle andre baner og er Hua Hins to flagskibe.

Day 9

Fridage i Hua Hin

Fridage i Hua Hin

Dagene er til fri disposition. Hua Hin har et stort udvalg af restauranter og er et af Thailands bedste steder at nyde friskfanget seafood. Der er masser af gode dags- eller halvdagsudflugter fra Hua Hin.

Slap af på stranden eller ved poolen med en god bog.

Tag på snorkeltur tur til den lille paradisø Koh Talu syd for Hua Hin.

Tag på en tur til det smukke naturområde ”Sam Roi Yod”

Se vilde elefanter i Kuiburi eller tag med på en af mange ture i området. Vi hjælper gerne med at organisere ture ud af Hua Hin.

Læs mere og bliv inspireret af vores udflugter: Udflugter i Hua Hin

Day 10

Fridage i Hua Hin - GOLF

Fridage i Hua Hin - GOLF

Hua Hin er ikke uden grund berømt for fantastiske golfbaner.

Rigtig mange vælger Hua Hin for strand, sol og golf. Hvis det skal være, kan du vælge 18 nye huller hver dag.

Der er rigtig mange supergode golfbaner i Hua Hin området.

Hvis du blot vil spille en enkelt dag bør du vælge Black Mountain eller Banyan Hua Hin, som er blandt Thailands absolut bedste baner.

Day 11

Fridag i Hua Hin

Fridag i Hua Hin

Endnu en "fridag" i Hua Hin som kan tilbringes på stranden.

Alternativt kan er det nok de færreste, der forbinder Thailand med gode vine. Men 45 km vest for Hua Hin, tæt op mod grænsen til Burma, ligger der rent faktisk nogle af Sydøstasiens bedste vinamarker.

Gennem mere end 25 år har Hua Hin Hills Vineyard årligt produceret 300.000 flasker vin. Et besøg på Hua Hin Hills Vineyard er en oplagt mål for en én-dags tur. Få indblik i vinproduktionen og smag på de prisvindende vine på den tilhørende bistro.

Day 13

Endnu en fridag i Hua Hin

Endnu en fridag i Hua Hin

Ferien i Hua Hin lakker mod enden.

Brug dagen ved stranden eller nyd en fodmassage.

Tag for Market Village eller Bluport og lav de sidste indkøb.

Day 14

Qatar Airways

Qatar Airlines: Bangkok -> København via Doha

Qatar Airways er blot et af syv flyselskaber i verden, som har opnået fem stjerner hos Skytrax, sammen med bl.a. Singapore Airlines, og mens passagererne på Qatar Airways Business Class får en oplevelse, der flere gange er kåret til verdens bedste, så er forholdene markant anderledes for de rejsende på selskabets Economy Class.

PRISEN INKLUDERER:

Dag 1 : Afrejse Danmark typisk med enten Thai, Qatar, Emirates eller Turkish Airlines (ikke inkluderet).

Dag 2: Ankomst Thailand ->Privat transfer fra Bangkok lufthavn til Chatrium Riverside

Dag 2-5: Chatrium River, Grand River View (2 overnatninger inkl. Morgenmad)

Dag 5: Privat transfer til Floathose eller Resotel inkl. mulighed for stop ved kirkegård og ”Broen over floden Kwai”.

Dag 5-7: Floathouse Floating Villa (2 overnatninger inkl. Morgenmad)

Dag 7: Privat transfer til Hua Hin inkl. mulighed for stop ved Hellfire-pass og Erewan vandfaldet.

Dag 7-14: Anantara Hua Hin eller Worabura Resort & Spa Deluxe (7 overnatninger inkl. Morgenmad)

Dag 14: Privat transfer fra hotellet i Hua Hin til Bangkok lufthavn, Afrejse Thailand

Dage 15: Hjemkomst Danmark

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Rejseforsikring som skal tilkøbes

Andre måltider end dem nævnt i programmet

Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet.

Venligst bemærk at stop ved den allierede krigs kirkegård og Broen dag 4 er uden guide. Ligeledes er ophold ved Hellfire Pass samt Erewan vandfaldet dag 7 uden guide. Entre til Erewan vandfaldet er ca. 500 thaibaht og ikke inkluderet i prisen.

Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Rejseperiode
Frapriser pr person
Højsæson (01 Nov - 19. Dec)
7.750
Peaksæson (Jul & Nytår)
Kontakt
Højsæson (07 Jan - 31. Mar)
7.750
Lavsæson (01 April - 31. Okt)
6.890

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Rejse til Metropolen Bangkok & Kongebyen Hua Hin

  PRIS STARTER FRA DKK 5.200 PER PERSON
 • Rejse til Hua Hin: 12 nætter på vidunderlige 4*+ Wora Bura Hua Hin inkl. fly

  PRIS STARTER FRA DKK 13.900 PER PERSON
 • Rejse til 5* Anantara Hua Hin

  PRIS STARTER FRA DKK 15.400 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 15:30 – 18:00
  LØRDAGE: 10:00 – 12:00

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 15:30 – 18:00
Lørdage: 10:00 – 12:00

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE