Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 13 dage / 12 nætter

 Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 13 dage / 12 nætter
Antal: –
Varighed: 13 Dage+
Fra pris pr. person DKK 6.890

Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 13 dage / 12 nætter

Antal: –
Varighed: 13 Dage+
Fra pris pr. person DKK 6.890
 • 3 nætter i Bangkok på Silom Serene eller Furama Silom med morgenmad
 • 2 dage ved River Kwai på Floathouse eller Resotel med morgenmad
 • 7 nætter på Hilton Hua Hin eller Wora Bura Resort & Spa med morgenmad
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Alle transfers i Thailand
AFGANG ALLE UGENS DAGE!
image_pdf Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 13 dage / 12 nætter

13 Dage / 12 nætter – Bangkok, River Kwai & Hua Hin

I starter rundrejsen med tre dage i storslåede Bangkok – verdens mest besøgte by. Bangkok rummer alt hvad en storby skal indeholde og meget mere til. Shopping i verdensklasse, fra tusindvis af eksotiske gaderestauranter til dyre michelin restauranter og fra det enestående Grand Palace til det travle og farverige Chinatown ikke langt fra. Sejltur på kanalerne, cykeltur i lokalområderne og selvfølgelig en fodmassage der giver fornyede kræfter til byen, hvor tre dage kun giver en smagsprøve på det enorme tag selv bord som Bangkok i virkeligheden er.
 Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 13 dage / 12 nætter
Rundrejsen fortsætter til River Kwai som er den totale kontrast til Bangkok. Broen over floden Kwai, hellfire pass, togtur langs klippeformationerne på ”dødens jernbane”, sejltur på floden og Erewan vandfaldet i syv etager er store River Kwai oplevelser. Uanset om du bor på Floathouse eller Resotel, er det en fornøjelse at sidde i ro og mag og nyde River Kwai flodens rislen og lydene fra junglen.

Der afsluttes med syv nætter direkte ned til Hua Hins smukke riviera. Ren afslapning med luksus og blændende resorts på Hilton eller Worabura.

Dag 1: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok lufthavn bliver I mødt af jeres private chauffør, der kører jer til jeres hotel i centrum af Bangkok. I har resten af dagen til fri disposition.
Overnatning på Furama Silom eller Silom Serene.

Dag 2-4: Bangkok
De følgende dage er ligeledes til fri disposition i Bangkok. Der er rig mulighed for at nyde kæmpe-metropolen på egen hånd. Thailandtours vil gerne vise dig Bangkok fra sin bedste side. Tag for eksempel med på vores egen populære Det virkelige Bangkok. Her får du en smuk palet af kanaltur, togtur, markedsoplevelser og lokal liv. Lokal liv får du også på vores cykeltur gennem Bangkoks lokalområder. To virkelig gode familieture som vi anbefaler at tilvælge.

Storslåede Grand Palace er et must for førstegangsbesøgende til byen. På Dinner Cruise får du Grand Palace fra flod side.
Overnatning på Furama Silom eller Silom Serene.

Dag 4: Bangkok – River Kwai
Der er afgang om morgenen fra jeres hotel i Bangkok mod River Kwai og byen Kanchanaburi, hvor både den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig samt “Broen over floden Kwai” ligger. Chaufføren gør først holdt ved kirkegården, hvor knap 6.900 allierede fanger ligger begravet, Herunder en enkelt dansker. Der er tid til at opleve området på egen hånd samt Thai-Burma museet som ligger i forlængelse af kirkegården og giver et fint indblik i det historiske. En kort køretur senere dukker “Broen over floden Kwai” op, som der naturligvis også er mulighed for at gå over. Frokosten kan passende indtages med udsigt til broen. Der er forventet ankomst på jeres resort tidlig eftermiddag. Resten af dagen er til fri disposition.
Overnatning på Floathouse eller Resotel.

Dag 5: River Kwai
Hele dagen er til fri disposition. Man kan bruge rigeligt med tid på at sidde på terassen og nyde junglen og floden. Det er nærmest meditativt. Hvis man kan løsrive sig er der nok at opleve i området. Man kan eksempelvis blive sejlet en tur ned af floden på en bambusrafte eller leje en kano. Der er også mulighed for at køre strækningen på den berømte ”dødens jernbane”, hvor jernbanen er hugget ud i klippevægge. Der er en fantastisk udsigt ned over floden. Sai Yok vandfaldet med lava grotterne er ikke langtfra, hvilket kan kombineres med besøg hos den såkaldte Mon stamme med helt deres eget burmesiske særpræg.
Fra Floathouse og Resotel kan der også arrangeres tur til Hellefire pass og Erewan vandfaldet som man bør opleve når man er i området. Hellfire-pass er et af de steder der krævede flest menneskeliv. Her besøger men et imponerende museum før man bevæger sig ned i kløften. Arbejderne måtte her hugge to kløfter gennem et stort bjerg for at give adgang for linjeføringen. Om natten, hvor stedet var kunstigt oplyst, lignede indgangen til stedet ”Indgangen til Helvede”, og arbejderne var ikke sene til at omtale stedet som ”Hellfire Pass”, et navn som man efterfølgende har beholdt. Efter Hellfire Pass kan man fortsætte til Erawan vandfaldet.
Erawan vandfaldet er et smukt vandfald i syv niveauer. Det kræver lidt benarbejde at nå alle syv niveauer men tag badetøjet med, da det er muligt at tage en dukkert flere steder på vej op.
Overnatning på Floathouse eller Resotel.

Dag 6: River Kwai– Hua Hin
Erewan vandfaldet og Hellfire Pass kan stadig nåes før turen går til Hua Hin. Vores chauffør henter jer efter morgenmaden på Floathouse eller Resotel. Bagage tages med og der køres til både Erewan vandfaldet samt Hellfire Pass før turen går til Hua Hin, hvor der er ankomst sidst på eftermiddagen.

I har hele syv dage i Hua Hin.

Vælger I Hilton kommer I til at bo fuldstændig midt i Hua Hins centrum. På den ene side af resortet ligger byen med alle dens restauranter, barer, shoppingmuligheder og på den anden side ligger stranden. En helt perfekt beliggenhed. Der er stort pool område og ikke mindst store værelser, der alle har havudsigt. Det er kvalitet for alle pengene.
Det samme kan siges om Worabura, der ligger på samme strand bare lidt sydligere. Worabura er et af de helt klassiske hoteller i Hua Hin som er bygget i kolonial stil og ligger helt ned til Hua Hins berømte riviera som også er den længste strand i Thailand. Et meget behageligt resort og ikke mindst et meget roligt sted. Det er en kortere køretur ind til centrum af Hua Hin, hvor de fleste butikker og restauranter ligger.
Overnatning på Hilton Hua Hin Resort & Spa eller Worabura Resort & Spa.

Dag 7-13: Hua Hin
Dagene er til fri disposition. Hua Hin har et stort udvalg af restauranter og er et af Thailands bedste steder at nyde friskfanget seafood. Spiller man golf, er der alle muligheder for at slå sig løs. Hua Hin er blandt andet kåret som østens bedste golfdestination. Der er masser af gode dags- eller halvdagsudflugter fra Hua Hin. Tag på snorkeltur tur til den lille paradisø Koh Talu syd for Hua Hin. Tag på en tur til det smukke naturområde ”Sam Roi Yod”. Se vilde elefanter i Kuiburi eller tag med på en af mange organiserede cykelture i området. Vi hjælper gerne med at organisere ture ud af Hua Hin. Man kan selvfølgelig også bare slappe af på stranden eller ved poolen med en god bog.
Overnatning på Hilton Hua Hin Resort & Spa eller Worabura Resort & Spa.

Dag 13: Afrejse fra Hua Hin
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Bangkok lufthavn, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Prisen inkluderer:

 • Dag 1 Privat transfer fra Bangkok lufthavn til Silom Serene eller Furama
 • Dag 1-4 Silom Serene Deluxe eller Furama Superior (3 overnatninger inkl. Morgenmad)
 • Dag 4 Privat transfer til Floathose eller Resotel inkl. mulighed for stop ved kirkegård og ”Broen over floden Kwai”.
 • Dag 4-6 Floathouse Floating Villa eller Resotel Jungle Cottage (2 overnatninger inkl. Morgenmad)
 • Dag 6 Privat transfer til Hua Hin inkl. mulighed for stop ved Hellfire-pass og Erewan vandfaldet.
 • Dag 6-13 Hilton Hua Hin Resort & Spa Classic Ocean View eller Worabura Resort & Spa Deluxe (7 overnatninger inkl. Morgenmad)
 • Dag 13 Privat transfer fra hotellet i Hua Hin til Bangkok lufthavn

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly København / Billund / Aalborg – Bangkok. Ønskes tilbud inkl. Flybilletter fra Danmark venligst forespørg
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet.
 • Venligst bemærk at stop ved den allierede krigs kirkegård og Broen dag 4 er uden guide. Ligeledes er ophold ved Hellfire Pass samt Erewan vandfaldet dag 7 uden guide. Entre til Erewan vandfaldet er ca. 500 thaibaht og ikke inkluderet i prisen.
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Venligst bemærk:

 • Thailandtours.dk laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger så venligst kontakt os og få et tilbud med det samme.

Fra priser er i danske kroner.

Pakke 1 (Furama Silom, Resotel, Wora Bura Resort & Spa) Periode Frapriser
Pris per person (min 2 pers) 01 apr – 31 okt 6890 kr
Pris per person (min 2 pers) 01. nov – 20. dec 7390 kr
Pris per person (min 2 pers) 20. dec – 06. jan kontakt os
Pris per person (min 2 pers) 06. jan – 31. mar 7920
Pakke 2 (Silom Serene, Float House & Hilton Hua Hin Resort & Spa) Periode Frapriser
Pris per person (min 2 pers) 15 apr – 31 okt 7640 kr
Pris per person (min 2 pers) 01. nov – 20. dec 10.990 kr
Pris per person (min 2 pers) 20. dec – 06. jan kontakt os
Pris per person (min 2 pers) 06. jan – 15. apr 10.990 kr
Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.