fbpx

Oplev pulserende Bangkok, nattog til Chiang Mai, My Dream Guesthouse og de lækre strande på Phi Phi og i Khao Lak.

PRIS STARTER FRA DKK 16.500 PER PERSON

Oplev noget af det smukkeste som Thailand har at byde på med en herlig kombination af to ugers strandliv krydret med både storby og jungle. Fra Bangkoks enorme metropol, med nattog ned til junglen i Khao Sok og herefter med færge ud til de charmerende øer Koh Tao og Koh Phangan. Her vil du opleve fantastisk snorkling og bo på strande i verdensklasse. Oplevelser som hele familien vil elske.

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser'. Vi vil meget gerne have en kort snak med dig før at kunne tilpasse rejsen præcis efter jeres behov og ønsker.

Day 1

Qatar Airways

Qatar Airlines: København -> Bangkok via Doha

Qatar Airways er blot et af syv flyselskaber i verden, som har opnået fem stjerner hos Skytrax, sammen med bl.a. Singapore Airlines, og mens passagererne på Qatar Airways Business Class får en oplevelse, der flere gange er kåret til verdens bedste, så er forholdene markant anderledes for de rejsende på selskabets Economy Class.

Day 2

Bangkok

Bangkok

Bangkok har rigtig meget at byde på. Historiske monumenter og templer findes overalt i byen. Tag på tur til Chinatown, besøg kongepaladset Grand Palace og Wat Pho med den 46 meter lange liggende Buddha.
Oplev Bangkok fra vandsiden på en sejltur i ”longtailboat” på byens floder og små kanale.

Bangkok er for de eventyrlystne. Her venter et væld af kultur, shoppingcentre og spændende oplevelser.

Bangkok er Thailands spirituelle, kulturelle og politiske centrum og en af Asiens mest dynamiske metropoler. Millionbyens lyde, lugte, trafikale kaos og fugtige varme er grund til at nogle fravælger et besøg i heksekedlen Bangkok.
Men Bangkok er heldigvis også et sted, der emmer af energi og byder på fascinerende kontraster mellem gammelt og nyt, historiske monumenter, pragtfulde templer, gyldne buddhaer og spøjse små markeder.

Og den traditionelle thailandske livsstil er aldrig langt væk – også i Bangkok ses munkene, når de i orangefarvede klæder hver morgen samler almisser i medbragte skåle.

Shanghai Mansion

Shanghai Mansion

Med et ophold på Shanghai Mansion Bangkok træder du ind i en helt anden tid. Det dekadente boutiquehotel i Bangkoks sprudlende Chinatown-område fortæller historien om 1930’ernes overklasselivsstil i Shanghai, hvor opulent luksus var i højsædet. Lyt til jazz hver aften, og slæng dig ved den kønne dam i gårdhaven, mens du nyder den autentiske stemning af zen.

Dit værelse lokker med et smagfuldt og farverigt design med masser af kinesiske tekstiler og ikke mindst en fantastisk himmelseng udskåret i mørkt træ. Den lækre morgenmad indtages på den stemningsfulde Cotton Club, som har udsigt over Chinatowns livlige hovedåre, Yaowarat Road. Derfra har du det perfekte udgangspunkt for din udforskning af Bangkoks spændende centrum.

Lige uden for hotellets dør finder du byens mest sprudlende forretningsliv. Der er alt fra overdådige juvelerbutikker med særlig ekspertise i guld til kulørte dim sum-restauranter og markeder med en endeløs række af tungt vævede tekstiler og silke. Oplevelsen fuldendes af den aromatiske duft af te, som følger dig rundt i kvarteret.

Shanghai Mansion tilbyder tuk-tuk-transport til mange af Bangkoks vigtigste seværdigheder. Byens templer er en fryd for øjet, og især det storslåede kompleks Grand Palace er et must-see under dit besøg. Du finder her én af Thailands mest pragtfulde helligdomme – nemlig den smaragdgrønne Buddha, som troner imponerende i det lille tempel Wat Phra Kaew.

Shanghai Mansion

Shanghai Mansion (3 nights)

Deluxe Room with Breakfast, Double

Day 3

Bangkok ophold

Bangkok ophold

Der venter rigtig mange oplevelser i den hektiske metropol Bangkok. Bangkok er en fantastisk by, der for manges vedkommende er lig imponerende skyskrabere, checkede rooftop barer, enorme shoppingcentre og det utrolige Grand Palace tempel.

Vi anbefaler at opleve lidt mens man er Thailands hovedstad. For ridser man bare lidt i overfladen, vil man opdage at Bangkok byder på et overflødighedshorn af store oplevelser.

Det handler bare om at finde dem. Det har vi gjort. Bliv inspireret af vores udflugter her:

Hop evt med på Tuk Turen og få Bangkoks herligheder serveret på en perlerække. Kort fortalt vil du opleve Bangkok både fra floden, fra det hektiske gadeniveau med dets farverige markeder og lidt foroven med nogle fantastiske udsigter. Sidst men ikke mindst får du det næsten kaotiske Bangkok tæt ind på kroppen på en sjov måde – vel at mærke under ordnede forhold hvor man ikke skal tænke på om man bliver snydt af Tuk Tuk chaufføren eller om man bliver kørt det rigtige sted hen.

Day 4

Det Virkelige Bangkok – Oplev det virkelige Bangkok i øjenhøjde

Virkelige Bangkok udflugt

Turen starter fra dit hotel ved den legendariske Chao Phraya flod som skærer tværs igennem Bangkok. Herfra er det direkte ombord i en af de legendariske longtailbåde som Bangkok er kendt for. Floden er stadig af stor betydning for transport og handel i Thailand, hvilket du vil opleve med det iøjnefaldende kaos af store og små både, der utroligt nok ikke støder ind i hinanden på floden.

En del af Bangkoks skyline vil du se fra søsiden, før vi sejler genem sluserne og op i de snævre kanaler. Her kommer du til at se ind i folks simple dagligstuer, som befinder sig på pælehuse i vandet. Bliv ikke overrasket når du et øjeblik efter passerer naboen der har opført en luksusvilla. Mange af de rige byboere er blevet trætte af midtbyens støj og larm og er nu flyttet ud på kanalerne, hvor der ikke findes mange biler. Således kommer postbudet i båd og selv skraldevognen er blevet til en skraldebåd. På klongerne vil du opleve en kulturel frodighed og et indblik i thaiernes levevis som du ellers ikke vil møde mange steder. Tempoet er anderledes end Bangkoks travle bymidte kun et par kilometer herfra. Herude har folk tid og overskud til at vinke til de skøre turister, der har forvildet sig lidt væk fra centrum.

Der gøres stop ved et helt almindeligt tempel, hvor du kan få mulighed for at få et lille indblik i hvordan thaierne bruger deres templer på en almindelig hverdag. Har du lyst til at sende et par bønner afsted på thaimanér hjælper guiden meget gerne.

Ingen Thailandstur uden en tuk tuk tur. Derfor bliver den klassiske tuk tuk bindeleddet mellem kanalerne og togstationen. Det er altid en fornøjelse at få vind i håret i en tuk tuk. Har du børn med er det i sig selv en oplevelse. Ungerne elsker at køre i tuk tuk.

Snart er vi ombord det næste højdepunkt som er toget til Mahachai. Den lokale station, hvor vi starter, er beliggende i midten af et stort marked. Togturen starter i en tæt befolket del af Bangkok, tæt ved Chao Phraya floden. Når toget forlader stationen vil du opleve, at det næsten er som at køre gennem de lokales køkkener og stuer. På vejen vil du se Bangkoks skyline blive mindre og mindre, indtil du er omgivet af rismarker, palmer og huse på pæle. Toget holder en del gange ved de mange velfriserede småstationer, som stationsforstanderne gør meget ud af skal fremstå pæne.

Sidste station er en noget speciel oplevelse da toget simpelthen kører direkte ind på markedet som samtidig er stationen. Her kan man glemme alt om pænhed. De sælgende har inden toget kommer klogeligt fjernet deres grønsagsboder der ellers står på skinnerne. En øvelse de skal igennem mange gange om dagen når toget kommer.

Frokosten indtages i rolige omgivelse med en behagelig brise og udsigt ud over flod- og havneområdet. Kan du lide fisk er du kommet til en klasserestaurant. Kan du ikke, er der naturligvis andet på menuen.

Verdens måske billigste færgetur på fem minutter til en pris af 60 øre pr. mand bringer os til den anden side af floden, hvor et par cykelrickshaw venter. Igen er det bare om at læne sig tilbage og nyde turen, imens du bliver cyklet rundt i lokalområdet. En rigtig hyggelig tur, hvor der blandt passereres flere kinesiske templer. Det er igen en fem minutters sejltur tilbage, hvorfra der ikke er lang tid til toget kører mod Bangkok igen. Der er forventet ankomst ved togstationen ved 16-17 tiden. Turen slutter ved skytrain station, hvorfra der er et par enkelte stop til Chao Phraya floden.

Day 5

Togrejse i Thailand

Bangkok -> Chiang Mai (1. class sleeper) (1 day)

At rejse med tog i Thailand er altid en speciel oplevelse.

Snyd ikke dig selv for en togtur, hvis det ellers hænger sammen med rejseplanen.

Day 6

My Dream Chiang Rai - dag 1

My Dream Chiang Rai - dag 1

Ankomst med båd til junglen og My Dream Guest House:

Ankomsten til ”My Dream” foregår i ”longtailbåd”. I en times tid er det bare at slappe af og nyde det til flods, mens by bliver til rismarker, der så igen bliver til smukke bjergformationer langs Mae Kok floden.

Farten sagtnes og ved flodbredden ligger My Dream Guest House omkranset af junglelyde og rislende vand fra floden.

Luksus på dette sted består ikke af roomservice, swimmingpool, minibar og aircondition.

Luksus på dette sted er de store naturoplevelser og kulturoplevelser, som Nan er fremragende til at formidle.

Der er, hvad der skal være, i de få riverside bungalows som vi altid booker.

Jungleområdet er beboet af utallige stammer, med hvert deres særpræg og traditioner. Nan er fra Karen stammen så der findes ikke en bedre formidler af kulturskikke.

Det er Nan der er guide på de fleste af trekkingturene uanset om det er til bens eller om det er en dagskøretur i hans slidte, men solide og loyale, røde jeep.

Mad på udflugter er inkluderet i prisen, dog er forplejning under opholdet på My Dream for egen regning.


My Dream Guest House - Chiang Rai

My Dream Chiang Rai - 4 Dage / 3 Nætter

Det forpligter lidt, når man vælger at kalde et sted for ”My Dream Guest House”. Men stedet lever op til sit navn. My Dream Guest House” ligger I det helt nordlige Thailand, nærmere betegnet ved Chiang Rai, som ligger tre timers kørsel nord for Chiang Mai.

På turen vil i få nogle af de smukkeste oplevelser i Nordthailand.

Længden på jungle turene er naturligt afstemt efter om der er børn med, og hvor langt man magter at gå. Nan sætter en ære i at turene foregår i de områder, hvor man normalt ikke møder andre turister. I er ”off the beaten track”. Derfor er turene tit forskellige fra gang til gang, hvilket kun gør det hele mere autentisk.

På disse kanter er det svært at sætte alt på en formel.

Turen kan starte og slutte i Chiang Mai mod extra betaling hvis det ønskes.

Day 7

My Dream Chiang Rai - dag 2

My Dream Chiang Rai - dag 2

Turen starter i longtailboat op af floden fra My Dream Guest House op til Tha Ton. På denne strækning ser du et endnu smukkere landskab end på turen fra Chiang Rai.

Bjergene begynder på denne tur nærmest at rejse sig ind over floden. Det er ren balsam for øjnene at sejle gennem dette i sandhed bjergtagende område og så ende i byen Tha Ton, helt oppe ved grænsen til Burma. Her venter Nan med en minivan.

I skal besøge to af de lokale stammefolk og bjerglandsbyer – første besøg er hos Yao stammen, og herefter hos Nan’s egen stamme, Karen-stammen. Her får I et helt specielt, unikt og autentisk indblik i stammernes dagligdag og kultur, og Nan er helt fantastisk til at fortælle om det.

Selve længden på jungle turene er naturligt afstemt efter om der er børn med, og hvor langt man magter at gå. Nan sætter en ære i at turene foregår i de områder, hvor man normalt ikke møder andre turister. Vi er ”off the beaten track”. Derfor er turene tit forskellige fra gang til gang, hvilket kun gør det hele mere autentisk.

På disse kanter er det svært at sætte alt på en formel.


I landsbyerne føler man sig vitterligt sat 100 år tilbage når man ser kvinderne sidde ved gryden over træbålet mens grisene render rundt og grynter nede under træhytten. Måske fattigt men på ingen måde trøstesløst eller deprimerende. Men anderledes er det. Det er i disse omgivelser man overnatter. Det er primitive madrasser med myggenet. Men alt ialt er det en oplevelse for livet.

Det bliver langtfra dagens sidste oplevelse. Den næste times køretur bliver efterhånden smukkere og smukkere og pludselig begynder the plantagerne at dukke op. Så er vi ved at være så højt oppe, at det er godt at vide vi skal ned igen, for her kan blive koldt om aftenen.

På toppen ligger Mae Salong, som er en meget speciel og interessant by. Alt er stort set kinesisk efter at en gruppe kinesere i fordums tid fandt stedet, med de stejle skråninger, meget velegnet til at dyrke te. Vi bliver budt indenfor på én af the fabrikkerne, hvor vi kommer helt tæt på og selvfølgelig også skal smage på de forskellige varer. Her får I også serveret dagens frokost inden den spændende dagstur tager jer videre ind i bjergene.

I kører herefter videre gennem bjergene og når til sidst til Mount Bo området, hvorfra der er nogle fremragende udsigter ind i Burma. Her holder vi en lille eftermiddagspause med en kop kaffe eller the, før turen igen går ned af bjergene.

Efter nedkørsel fra bjergene ender vi i Mae Sai som er Thailands nordligste punkt. En travl grænseby befolket med kinesere, thaier og burmesere der skal have afsat både lovlige varer men også alt det smugler gods der bliver transporteret over grænsefloden efter mørkets frembrud.

Fra Mae Sai er der en times kørsel til Den Gyldne Trekant, hvilket er stedet hvor Burma, Laos og Thailand mødes. Har man lyst, er der tid til et besøg på opiumsmuseet, der viser historien om det, som området også er blevet kendt for - nemlig dyrkning af opium og handel med samme. Vi nøjes med en kop kaffe nede ved Mekong floden, hvor vi har udsigten over til Laos.

Day 8

My Dream Chiang Rai - dag 3

My Dream Chiang Rai - dag 3

I dag skal i ud og køre i jeep/bil og vandre gennem junglen. Nyd udsigten de næste par timer, hvor I med garanti vil bjergtages af den meget smukke jungle, der nydes alt imens I snor jer op af bjergets kringlede veje. Vi vil gøre flere holdt undervejs og skal ud og betræde både the plantager og rismarker og få et indblik i de lokale farmers hverdag.

Endestationen bliver hos en stammelandsby. Her tilberedes og spises frokosten.

Dagens program slutter godt oppe af bjerget i en lille landsby beboet af Red Lahu stammen.

I vil blive budt velkommen af jeres værtsfamilie, der vil huse jer natten over i eget hjem. Her er der heller ingen luksus og slet ikke noget Wifi, men der er hyggeligt og folkene er utroligt varme og gæstfrie. Det er en enestående chance for at komme lidt tættere på menneskets natur i sin enkelthed!

Her tilberedes aftensmaden og I er meget velkomne til at hjælpe til.

Om aftenen får I tid og ro til at lade oplevelserne bundfælde sig. Det sker helt automatisk når I sidder udenfor bambushytten i den primitive landsby.

Her sker absolut intet, men øjnene er på stilke, for der er noget at se på hele tiden. Gammelfar der sidder i døråbningen i sin farvestrålende sarong med noget der ligner en cigar. Ungerne der generte prøver at sælge en flaske vand. Flokke af møgbeskidte griseunger der jagter deres mor så de kan få noget mad.

Roen i landsbyen er insisterende og selvom det garanteret ikke er den mest komfortable overnatning du får i Thailand, sover man som en sten ovenpå en dag mættet af oplevelser. Det er primitive madrasser med myggenet, og jeres toilet er et hul i jorden, men det er en oplevelse for livet.

Day 9

Banthai Village Chiang Mai

Banthai Village Chiang Mai

Banthai Village er et hyggeligt boutique hotel, der ligger i et roligt område men stadig i gåafstand til bl.a. Chaing Mais natmarked, den gamle bydels mur- og voldgravsområde samt flere af byens smukke templer. Hotellet er en hyggelig oase der er bygget i gammel nordthailandsk stil, med hvide vægge, verandaer og møbler i lokalt mørkt træ og store rummelige værelser.
Værelserne ligger i 3 2-etagers bygninger rundt om to mindre pools, og det er lykkedes at skabe en fin oase- stemning i hotellets have. Man får lyst til at slå sig ned i den hyggelige reception med smukke mørke træmøbler. Bemærk, at der ikke er elevator på hotellet.

My Dream Chiang Rai - dag 4

My Dream Chiang Rai - dag 4

Det er tid til at tage afsked med Lahu-stammefolket og igen begive os ind i junglen, med Nan i spidsen. Efter en lille gåtur ankommer vi til et vandfald og et tiltrængt brusebad. Her kan man svømme helt ind under vandfaldet og der er ikke mere tryk på end at alle størrelser kan være med.

Det er en dag, hvor der er rig mulighed for at tage indtrykkene til sig og lade sig betage af et landskab, der byder på storslået og imponerende faunaer, et smukt dyrerige og autentiske minoritetsgrupper der får os til at stoppe op og reflektere!

Efter nogle tiltrængte og afslappende timer ved vandfaldet, skal vi besøge Akha stammen, hvor vi skal lave frokost sammen med en af de lokale familier. Her lærer vi en masse om deres hverdag og livsstil i stammelandsbyen.

Vi vil blive kørt det meste af vejen ned af bjerget og slutter dagen af med et dejlig afslappende dyp i et hotspring – brug tiden til at lade alle de nye indtryk og oplevelser sætte sig på plads.

Sidste etape er turen til Chiang Rai lufthavn, hvor det er afsked med Nan.

Banthai Village Chiang Mai

Banthai Village Chiang Mai (2 nights)

Banthai Village er et hyggeligt boutique hotel, der ligger i et roligt område men stadig i gåafstand til bl.a. Chaing Mais natmarked, den gamle bydels mur- og voldgravsområde samt flere af byens smukke templer. Hotellet er en hyggelig oase der er bygget i gammel nordthailandsk stil, med hvide vægge, verandaer og møbler i lokalt mørkt træ og store rummelige værelser.

Værelserne ligger i 3 2-etagers bygninger rundt om to mindre pools, og det er lykkedes at skabe en fin oase- stemning i hotellets have. Man får lyst til at slå sig ned i den hyggelige reception med smukke mørke træmøbler. Bemærk, at der ikke er elevator på hotellet.

Day 11

Phi Phi

Phi Phi

I mange år var Phi Phi-øerne et relativt overset paradis, men så så Hollywood sig varm på Phi Phi Leis vidunderlige strand, omkranset af kalkstenstensklipper drysset med grønt. Filmen ’The Beach’ blev indspillet, Phi Phi blev berømt, og siden årtusindskiftet har rejsende fra nær og fjern søgt hertil i håbet om at fange et glimt af paradis. Når du rejser til Phi Phi i dag, kan du ikke forvente øde-ø-stemning - men skønheden fejler ikke noget.

Selv om øerne ikke længere ligger uberørte hen, udgør de stadig et af Thailands allersmukkeste marineområder. Snorkling, dykning og sejlture står højt på listen af aktiviteter, men ellers er det livet ved de fantastiske strande, der lokker, og det er ikke mindst værd at hoppe på en longtail-båd og sejle ud til nogle af de mindre travle, omkringliggende øer.

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort er en vidunderlig oase beliggende direkte ned til en 600 meter fantastisk strand og omgivet af jungle og svajende palmer. Her har Sutee og hans søstre, Kwan & Nut, skabt et lille resort med 47 rustikke bungalows i thaistil og en familiær stemning, der gør opholdet til noget ganske særligt - det lyder måske som en kliché, men antallet af tilbagevendende gæster taler sit tydelige sprog.

Alle bungalows har privat terrasse eller balkon, badeværelserne er nyistandsat og værelserne er enkle og charmerende indrettet. Bungalowen har ikke varmt vand eller aircondition, men en vifte i loftet og den naturlige ventilation fra havbrisen gør både dage og nætter behagelige.

Værelsestypen Relax Bungalow ligger i anden række fra stranden. Pak Nam Beach er en af Phi Phis flotteste og fredeliste strande, her ligger kun Phi Phi Relax med sin indbydende strandbar og autentiske restaurant, hvor kvaliteten er i top og en hovedret koster 30-40 kr.

Det tager ca. 25 minutter at sejle med longtailbåd til hovedbyen, Ton Sai. Denne tur kan også tilbagelægges til fods, en smuk vandretur på ca. en time gennem tropisk vegetation. Fiskeri er Sutees helt store lidenskab og der er mulighed for big game fiskeri i resortets egen fiskebåd. Et enkelt resort uden de store dikkedarer men med udsigt til en enestående natur.

Ekstra opredning er madras med myggenet.

Elektricitet fra kl. 18-06 og ingen varmt vand

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Beach Resort (5 nights)

Garden Bungalow with Breakfast, Double

Thai Airways

Thai Airways: Chiang Mai -> Phuket

THAI Airways har siden 1960 fløjet direkte mellem København og Bangkok. I samarbejde med SAS kan de også tilbyde tilslutningsfly fra de fleste provinsbyer, der gør rejsen meget nemmere.

Day 16

La Flora Khao Lak

La Flora Khao Lak

Det prisbelønnede, 4-stjernede og smukt designede La Flora - Khaolak i Khao Lak ligger helt ned til en af Thailands bedste strande med udsigt til Andamanhavets azurblå vand. Her får I formidabel service, god mad og dejlige værelser i en atmosfære af tilbagelænet luksus. I området omkring hotellet er der let adgang til masser af små butikker, hyggelige caféer og gode restauranter.

La Flora ligger direkte ned til den gyldne sandstrand Bang Niang, der kantes af svajende palmer og Andamanhavets krystalklare vand. Det er et strandparadis og den perfekte ramme om en ferie, hvor man bare har lyst til at slappe af og lade sig forkæle i smukke omgivelser. Resortet består af en række luksuriøse værelser og eksklusive villaer opført i moderne, stilrent asiatisk design.

I efteråret 2019 har La Flora gennemgået en grundig renovering, der gør at hotellet står i tiptop og attraktiv stand.

Khao Lak

Khao Lak

Khao Lak er et område, der er kendt for sin ro og afslappede stemning. Selvom Khao Lak kun ligger et par timers kørsel nord for Phuket, vil du næsten tro, at du er kommet til en helt anden verden. Her er ikke fyldt med solbadende turister og sælgere på stranden. Til gengæld er her fred, ro og smukke, naturlige omgivelser. Området byder dog også på masser af muligheder for udflugter, hvor du kan få set nogle af de smukke steder, som Thailand gemmer på. Kort sagt er Khao Lak en fredelig plet i det sydlige Thailand. En plet, der er lige noget for dig, der elsker fred og ro og en smuk solnedgang.

Langs kysten finder du flere forskellige strande, der alle har den skønne, rolige stemning til fælles – og så selvfølgelig udsigten til gyldent, blødt sand, det blå hav og palmer, der vajer stille i vinden. Nogle af de mest populære strande er den meget fredelige White Sand Beach og den lidt mere livlige Bang Niang Beach.

La Flora Khao Lak

La Flora Khao Lak (5 nights)

Deluxe with breakfast, Double

Day 21

Qatar Airways

Qatar Airlines: Phuket -> København via Doha

Qatar Airways er blot et af syv flyselskaber i verden, som har opnået fem stjerner hos Skytrax, sammen med bl.a. Singapore Airlines, og mens passagererne på Qatar Airways Business Class får en oplevelse, der flere gange er kåret til verdens bedste, så er forholdene markant anderledes for de rejsende på selskabets Economy Class.

PRISEN INKLUDERER:

Dag 1: Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair (tur/retur)

Dag 2: Privat transfer fra Bangkok Lufthavn til Shanghai Mansion, Bangkok

Dag 2-5: Shanghai Mansion – Superior (3 overnatninger inkl. morgenmad)

Dag 4: Udflugt i Bangkok

Dag 5: Privat transfer til banegården

Dag 5-6: Nattog 1. klasses sovevogn fra Bangkok til Chiang Mai (1 overnatning).

Dag 6: Privat bil til My Dream Guest House Chiang Rai

Dag 6-9: My Dream Chiang Rai (3 overnatninger inkl. morgenmad).

Dag 9: Privat bil til Chiang Mai

Dag 9-11: Banthai Village Chiang Mai (2 overnatninger inkl. morgenmad)

Dag 11: Transport til lufthavn, fly til Phuket, bil og båd til Phi Pi

Dag 11-16: Phi Phi Relax Beach Resort – Garden Bungalow (5 overnatninger inkl. Morgenmad)

Dag 16: Båd til Phuket og bil til Khao Lak

Dag 16-21: La Flora Khao Lak - Deluxe (5 overnatninger inkl. Morgenmad)

Dag 22: Transport til lufthavn

Dag 22-23: Retur fly til Danmark.

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Foreslåede ture / aktiviteter i programmet.

Frapriser per person danske kroner.

Rejse periode Frapriser
01 nov 20 – 20 dec  19.450 kr
20 dec 20 – 08 jan  kontakt os
08 jan 21 – 30 apr  19.450 kr
01 maj 21 – 31 okt  16.500 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood – Tre unikke øer i Siam Bugten (16dage / 15nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 7.495 PER PERSON
 • Familieeventyr med Chinatown, jungleoplevelser, nattog og gennemførte lækre resorts i Siam bugten – 17 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 8.495 PER PERSON
 • Storslåede Bangkok og fortryllende Hoi An i Vietnam (13 dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 6.999 PER PERSON
 • 17 nætter i Thailand på La Flora Khao Lak & Santhiya Koh Yao Yai med Thai Airways

  PRIS STARTER FRA DKK 17.695 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE