Hua Hin og øhop i den Thailandske Golf (16 Dage / 15 Nætter)

PRIS STARTER FRA DKK 8.490 PER PERSON

På denne rundrejse vil I opleve Thailands ældste feriested – Hua Hin – samt de tre dejlige øer i den thailandske golf.
Bo på suveræne resorts på de tre smukke øer, Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui, hvor der er masser af tid til at slappe af, dykke, snorkle, svømme eller tage på opdagelser på egen hånd. Vi har fundet de gode steder og lavet logistikken. Rammerne er på plads, men dagene er helt jeres egne. I bestemmer selv tempoet og I bestemmer selv hvad I vil opleve.
AFGANG ALLE UGENS DAGE!

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Flybilletter er IKKE inkluderet i priserne, men vi hjælper naturligvis også gerne med en flyløsning til jer!

 • Ankomst til Thailand.
  Ved ankomsten til Bangkok lufthavn bliver I mødt af vores chauffør, der kører jer direkte til Worabura resort and spa i Hua Hin. Worabura er et af de helt klassiske hoteller i Hua Hin som er bygget i kolonial stil og ligger helt ned til Hua Hins berømte riviera som også er den længste strand i Thailand. Et meget behageligt resort og ikke mindst roligt. Det er en kortere køretur ind til centrum af Hua Hin, hvor de fleste butikker og restauranter ligger. I har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Worabura.

 • Hua Hin – Worabura Resort and Spa (3 overnatninger inkl. Morgenmad)
  Dagene er til fri disposition. Hua Hin har et stort udvalg af restauranter og er et af Thailands bedste steder at nyde friskfanget seafood. Derudover byder Hua Hin området på masser af muligheder for aktiviteter og spændende udflugter. Tag en tur til Sam Roi Yod eller Pala U Vandfaldet i Kaeng Krachan, tag på snorkeltur til den lille paradisø Koh Talu eller se vilde elefanter i Kuiburi, som nok er det bedste sted at se vilde elefanter i Thailand. Der er også mulighed for at gå et par runder golf. Hua Hin er et af de bedste steder at spille golf i hele østen. Vi hjælper gerne med at arrangere ture, hvis det ønskes.

 • Hua Hin – Koh Tao
  Efter tre overnatninger i Hua Hin bliver I hentet om morgenen og kørt til bussen, hvorfra der er afgang mod Koh Tao. Der er knap fire timer til færgelejet, hvorefter det er med katamaran til Koh Tao, hvor I bliver hentet og kørt til Sensi Paradise Resort. Sensi er vores førstevalg på Koh Tao og har været det i lang tid. Perfekt beliggenhed, gode udsigter, langt mellem bungalows. God service og en i det hele taget skøn atmosfære. Fire overnatninger på Sensi og hyggelige Koh Tao er en perfekt start på ø-hoppet.

 • Koh Tao – Sensi Paradise Beach Resort (4 overnatninger inkl. Morgenmad)
  Dagene er til fri disposition. Koh Tao (Skildpadde Øen) er naturligvis hjemsted for forskellige arter af havskildpadder og er et af verdens bedste steder at dykke. Det lave krystalklare vand omkring Koh Tao er utroligt rigt på marine liv og store koraller, der er sikker på at behage både begyndere og erfarne dykkere. Det er dog ikke kun dykkere, der bliver tiltrukket af øens skønhed og charme. Koh Tao er et specielt sted og atmosfæren er meget afslappet. Ønsker du ikke at dykke er der naturligvis masser af gode muligheder for at snorkle. Vi arrangerer dykning og snorkelture både for øvede og for de der aldrig før har trukket vejret under vandet.

  Ikke-dykkere/snorklere kan værdsætte Koh Taos skønhed, tage på sejlture rundt om øen for at besøge Koh Taos mange smukke strande og bugter, tage på vandreture til toppen af øen, studere yoga eller bare slappe af i en hængekøje og nyde udsigten over det nærliggende Koh Nang Yuan – en spektakulær attraktion i sig selv.
  Trods sin begrænsede størrelse, har de fleste af strandene omkring Koh Tao bevaret en charmerende, afslappet atmosfære og der er bungalows lige fra primitive bambushytter til flotte fem stjernede resorts spredt udover øen.

 • Koh Tao – Koh Phangan.
  Efter morgenmaden bliver I kørt til molen, hvorfra I tager katamaranen til Koh Phangan, hvor I bliver hentet og kørt til Buri Rasa Village i privat bil. Burirasa er et nyere resort beliggende på stranden Thong Nai Pan og et godt bud på en af de smukkere strande i Thailand. Thong Nai Pan er selve postkort drømmen om Thailand. En kilometer lang strand med sand næsten hvidt som mel og turkis blåt vand med palmer så langt øjet rækker. Masser af små beach barer, små hyggelige restauranter ved vandet og et resort der bare er gennemført lækkert. Burirasa og Thong Nai Pan rammer den helt rigtige atmosfære. Det er her man skal bo på Koh Phangan. Fem nætter her får meget hurtigt ben at gå på.

 • Koh Phangan – Burirasa Village (5 overnatninger inkl. Morgenmad)
  Dagene er til fri disposition. På Koh Phangan vil I opleve tilbagelænet strandidyl rundt omkring i øens små bugter. Her er langt flere intakte koralrev tæt på land, særligt på nord- og vestkysten. Øens midte byder på bjergrig regnskov og små kilder, der flyder ud i små naturlige pools. Der er udbygget vej nu, så der er asfalteret hele vejen til Burirasa. Det var tidligere en langsommelig affære på grusvej, specielt hvis det havde regnet. En del af strækningen går igennem jungle og har man mod på det, er det altid en oplevelse at udforske øen på knallert. Ellers kan man leje en bil med chauffør og se junglen og de bedste strande på øen på en dagstur eller halvdagstur. Det er for de fleste rigeligt med aktiviteter da de fleste egentlig bare har lyst til at slappe af og nyde dagene på Thong Nai Pan.

 • Koh Phangan – Koh Samui.
  Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til molen, hvorfra I tager katemaranen til Koh Samui, hvor I bliver hentet og kørt til Baan Chaweng Beach Resort som ligger på Chaweng Beach. At komme til Koh Samui fra Koh Phangan og Koh Koh Tao er lidt som at komme tilbage til civilisationen. Her er der masser af gode restauranter, spændende barer, hoteller og shoppingmuligheder. Med andre ord er Chaweng Beach et travlt område og måske en modsætning til Koh Tao og Koh Phangan. Baan Chaweng Beach Resort er et stort resort men virkelig hyggeligt og placeret det helt rigtige sted på Chaweng. Stranden er ikke mindre end fantastisk og det var da også på Chaweng at de første primitive bungalows blev bygget for 30-40 år siden da Koh Samui fik de første gæster.

 • Koh Samui – Baan Chaweng Beach Resort (3 nætter inkl. Morgenmad)
  Dagene er til fri disposition. Her er noget for enhver smag. På Chaweng kæmper et væld af resorts, strandrestauranter og barer om de mange besøgendes gunst. Brug en eftermiddag / aften på det hyggelige fishermans village ved Bo Phut tæt ved og nyd alle delikatesserne fra de små boder i gågaden. Der er masser af gallerier og små kunsthåndværks-butikkker og du kommer garanteret ikke tomhændet tilbage. Lej en knallert eller en bil med chauffør og tag på opdagelse på den relativt store ø. Der er masser af smuk natur og lokalliv uden turisme når man lige kommer væk fra hovedstrandene.

 • Afrejse fra Koh Samui
  I bliver hentet på jeres hotel i privatbil og kørt til lufthavnen. Jeres øhop i Thailand er ovre, og vi håber I tager en masse gode oplevelser med hjem.

PRISEN INKLUDERER:

Transfer fra Bangkok Lufthavn til hotel i Hua Hin

Dag 1-4: Worabura Resort and Spa – Deluxe (3 overnatninger inkl. Morgenmad)

Dag 4: Privat transfer til Hua Hin Centrum

Dag 4: Transport med a/c bus & katamaran fra Hua Hin til Koh Tao.

Dag 4: Transfer til Sensi Paradise Beach Resort

Dag 4 – 8: Sensi Paradise Beach Resort – Superior House (4 overnatninger inkl. morgenmad)

Dag 8: Transport til færgelejet

Dag 8: Katamaran til Koh Phangan

Dag 8: Privat transport til Burirasa Village

Dag 8-13: Burirasa Village – Deluxe (5 overnatninger inkl. Morgenmad)

Dag 13: Privat transport til færgelejet.

Dag 13: Katamaran til Koh Samui

Dag 13: Transport til Baan Chaweng Resort

Dag 13-16: Baan Chaweng Beach Resort – Superior Building (3 nætter inkl. Morgenmad)

Dag 16: Privat transport til Koh Samui lufthavn

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Fly retur København – Bangkok samt Koh Samui – Bangkok (vi hjælper meget gerne med en flyløsning også hvis i ønsker).

Andre måltider end dem nævnt i programmet

Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet

Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Periode Frapriser per person
V. min 2 pers 01 Nov – 20 Dec 8790 kr
V. min 2 pers 21 Dec – 04 Jan Forespørg
V. min 2 pers 05 Jan – 30 Apr 8790 kr
V. min 2 pers 01 Maj – 30 Okt 8490 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Castaway Stemning og Barfodsferie i Andamanerhavet 16 dage / 15 nætter

  PRIS STARTER FRA DKK 7.650 PER PERSON
 • Tre Skønne Strande: Khao Lak, Phi Phi og Koh Lanta (14 Dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 13.700 PER PERSON
 • 17 nætter i Thailand på La Flora Khao Lak & Santhiya Koh Yao Yai med Thai Airways

  PRIS STARTER FRA DKK 17.900 PER PERSON
 • Thavorn Palm Beach Resort (4*), PHUKET – 13 nætter

  PRIS STARTER FRA DKK 5.250 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 10:00 – 16:00
  LØRDAGE: Efter aftale

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
Lørdage: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE