Hua Hin og øhop i den Thailandske Golf (16 Dage / 15 Nætter)

 Hua Hin og øhop i den Thailandske Golf (16 Dage / 15 Nætter)
Antal: 2 – 20
Varighed: 13 Dage+
Fra pris pr. person DKK 8.490

Hua Hin og øhop i den Thailandske Golf (16 Dage / 15 Nætter)

Antal: 2 – 20
Varighed: 13 Dage+
Fra pris pr. person DKK 8.490
På denne rundrejse vil I opleve Thailands ældste feriested – Hua Hin – samt de tre dejlige øer i den thailandske golf.
Bo på suveræne resorts på de tre smukke øer, Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui, hvor der er masser af tid til at slappe af, dykke, snorkle, svømme eller tage på opdagelser på egen hånd. Vi har fundet de gode steder og lavet logistikken. Rammerne er på plads, men dagene er helt jeres egne. I bestemmer selv tempoet og I bestemmer selv hvad I vil opleve.
AFGANG ALLE UGENS DAGE!
image_pdf Hua Hin og øhop i den Thailandske Golf (16 Dage / 15 Nætter)

På denne rundrejse vil I opleve Thailands ældste feriested – Hua Hin – samt de tre dejlige øer i den thailandske golf.

Bo på suveræne resorts på de tre smukke øer, Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui, hvor der er masser af tid til at slappe af, dykke, snorkle, svømme eller tage på opdagelser på egen hånd.
Vi har fundet de gode steder og lavet logistikken. Rammerne er på plads, men dagene er helt jeres egne. I bestemmer selv tempoet og I bestemmer selv hvad I vil opleve.

 Hua Hin og øhop i den Thailandske Golf (16 Dage / 15 Nætter)


Dag 1: Ankomst til Thailand.
Ved ankomsten til Bangkok lufthavn bliver I mødt af vores chauffør, der kører jer direkte til Worabura resort and spa i Hua Hin. Worabura er et af de helt klassiske hoteller i Hua Hin som er bygget i kolonial stil og ligger helt ned til Hua Hins berømte riviera som også er den længste strand i Thailand. Et meget behageligt resort og ikke mindst roligt. Det er en kortere køretur ind til centrum af Hua Hin, hvor de fleste butikker og restauranter ligger. I har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Worabura.

Dag 1-4: Hua Hin – Worabura Resort and Spa (3 overnatninger inkl. Morgenmad)
Dagene er til fri disposition. Hua Hin har et stort udvalg af restauranter og er et af Thailands bedste steder at nyde friskfanget seafood. Derudover byder Hua Hin området på masser af muligheder for aktiviteter og spændende udflugter. Tag en tur til Sam Roi Yod eller Pala U Vandfaldet i Kaeng Krachan, tag på snorkeltur til den lille paradisø Koh Talu eller se vilde elefanter i Kuiburi, som nok er det bedste sted at se vilde elefanter i Thailand. Der er også mulighed for at gå et par runder golf. Hua Hin er et af de bedste steder at spille golf i hele østen. Vi hjælper gerne med at arrangere ture, hvis det ønskes.

Dag 4: Hua Hin – Koh Tao
Efter tre overnatninger i Hua Hin bliver I hentet om morgenen og kørt til bussen, hvorfra der er afgang mod Koh Tao. Der er knap fire timer til færgelejet, hvorefter det er med katamaran til Koh Tao, hvor I bliver hentet og kørt til Sensi Paradise Resort. Sensi er vores førstevalg på Koh Tao og har været det i lang tid. Perfekt beliggenhed, gode udsigter, langt mellem bungalows. God service og en i det hele taget skøn atmosfære. Fire overnatninger på Sensi og hyggelige Koh Tao er en perfekt start på ø-hoppet.


Dag 4-8: Koh Tao – Sensi Paradise Beach Resort (4 overnatninger inkl. Morgenmad)

Dagene er til fri disposition. Koh Tao (Skildpadde Øen) er naturligvis hjemsted for forskellige arter af havskildpadder og er et af verdens bedste steder at dykke. Det lave krystalklare vand omkring Koh Tao er utroligt rigt på marine liv og store koraller, der er sikker på at behage både begyndere og erfarne dykkere. Det er dog ikke kun dykkere, der bliver tiltrukket af øens skønhed og charme. Koh Tao er et specielt sted og atmosfæren er meget afslappet. Ønsker du ikke at dykke er der naturligvis masser af gode muligheder for at snorkle. Vi arrangerer dykning og snorkelture både for øvede og for de der aldrig før har trukket vejret under vandet.

Ikke-dykkere/snorklere kan værdsætte Koh Taos skønhed, tage på sejlture rundt om øen for at besøge Koh Taos mange smukke strande og bugter, tage på vandreture til toppen af øen, studere yoga eller bare slappe af i en hængekøje og nyde udsigten over det nærliggende Koh Nang Yuan – en spektakulær attraktion i sig selv.
Trods sin begrænsede størrelse, har de fleste af strandene omkring Koh Tao bevaret en charmerende, afslappet atmosfære og der er bungalows lige fra primitive bambushytter til flotte fem stjernede resorts spredt udover øen.

Dag 8: Koh Tao – Koh Phangan.
Efter morgenmaden bliver I kørt til molen, hvorfra I tager katamaranen til Koh Phangan, hvor I bliver hentet og kørt til Buri Rasa Village i privat bil. Burirasa er et nyere resort beliggende på stranden Thong Nai Pan og et godt bud på en af de smukkere strande i Thailand. Thong Nai Pan er selve postkort drømmen om Thailand. En kilometer lang strand med sand næsten hvidt som mel og turkis blåt vand med palmer så langt øjet rækker. Masser af små beach barer, små hyggelige restauranter ved vandet og et resort der bare er gennemført lækkert. Burirasa og Thong Nai Pan rammer den helt rigtige atmosfære. Det er her man skal bo på Koh Phangan. Fem nætter her får meget hurtigt ben at gå på.

Dag 8-13: Koh Phangan – Burirasa Village (5 overnatninger inkl. Morgenmad)
Dagene er til fri disposition. På Koh Phangan vil I opleve tilbagelænet strandidyl rundt omkring i øens små bugter. Her er langt flere intakte koralrev tæt på land, særligt på nord- og vestkysten. Øens midte byder på bjergrig regnskov og små kilder, der flyder ud i små naturlige pools. Der er udbygget vej nu, så der er asfalteret hele vejen til Burirasa. Det var tidligere en langsommelig affære på grusvej, specielt hvis det havde regnet. En del af strækningen går igennem jungle og har man mod på det, er det altid en oplevelse at udforske øen på knallert. Ellers kan man leje en bil med chauffør og se junglen og de bedste strande på øen på en dagstur eller halvdagstur. Det er for de fleste rigeligt med aktiviteter da de fleste egentlig bare har lyst til at slappe af og nyde dagene på Thong Nai Pan.

Dag 13: Koh Phangan – Koh Samui.
Efter morgenmaden bliver I hentet og kørt til molen, hvorfra I tager katemaranen til Koh Samui, hvor I bliver hentet og kørt til Baan Chaweng Beach Resort som ligger på Chaweng Beach. At komme til Koh Samui fra Koh Phangan og Koh Koh Tao er lidt som at komme tilbage til civilisationen. Her er der masser af gode restauranter, spændende barer, hoteller og shoppingmuligheder. Med andre ord er Chaweng Beach et travlt område og måske en modsætning til Koh Tao og Koh Phangan. Baan Chaweng Beach Resort er et stort resort men virkelig hyggeligt og placeret det helt rigtige sted på Chaweng. Stranden er ikke mindre end fantastisk og det var da også på Chaweng at de første primitive bungalows blev bygget for 30-40 år siden da Koh Samui fik de første gæster.

Dag 13-16: Koh Samui – Baan Chaweng Beach Resort (3 nætter inkl. Morgenmad)
Dagene er til fri disposition. Her er noget for enhver smag. På Chaweng kæmper et væld af resorts, strandrestauranter og barer om de mange besøgendes gunst. Brug en eftermiddag / aften på det hyggelige fishermans village ved Bo Phut tæt ved og nyd alle delikatesserne fra de små boder i gågaden. Der er masser af gallerier og små kunsthåndværks-butikkker og du kommer garanteret ikke tomhændet tilbage. Lej en knallert eller en bil med chauffør og tag på opdagelse på den relativt store ø. Der er masser af smuk natur og lokalliv uden turisme når man lige kommer væk fra hovedstrandene.

Dag 16: Afrejse fra Koh Samui
I bliver hentet på jeres hotel i privatbil og kørt til lufthavnen. Jeres øhop i Thailand er ovre, og vi håber I tager en masse gode oplevelser med hjem.

Prisen inkluderer:

 • Transfer fra Bangkok Lufthavn til hotel i Hua Hin
 • Dag 1-4 Worabura Resort and Spa – Deluxe (3 overnatninger inkl. Morgenmad)
 • Dag 4 Privat transfer til Hua Hin Centrum
 • Dag 4 Transport med a/c bus & katamaran fra Hua Hin til Koh Tao.
 • Dag 4 Transfer til Sensi Paradise Beach Resort
 • Dag 4 – 8 Sensi Paradise Beach Resort – Superior House (4 overnatninger inkl. morgenmad)
 • Dag 8 Transport til færgelejet
 • Dag 8 Katamaran til Koh Phangan
 • Dag 8 Privat transport til Burirasa Village
 • Dag 8-13 Burirasa Village – Deluxe (5 overnatninger inkl. Morgenmad)
 • Dag 13 Privat transport til færgelejet.
 • Dag 13 Katamaran til Koh Samui
 • Dag 13 Transport til Baan Chaweng Resort
 • Dag 13-16 Baan Chaweng Beach Resort – Superior Building (3 nætter inkl. Morgenmad)
 • Dag 16 Privat transport til Koh Samui lufthavn

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly retur København – Bangkok samt Koh Samui – Bangkok (vi hjælper meget gerne med en flyløsning også hvis i ønsker).
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i danske kroner.

Periode Frapriser per person
V. min 2 pers 01 Nov – 20 Dec 8790 kr
V. min 2 pers 21 Dec – 04 Jan Forespørg
V. min 2 pers 05 Jan – 30 Apr 8790 kr
V. min 2 pers 01 Maj – 30 Okt 8490 kr
Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.