14 dages rejse for hele familien til det pragtfulde Wora Bura Resort i Hua Hin

PRIS STARTER FRA DKK 13.900 PER PERSON

Wora Bura Resort & Spa er et pragtfuldt 4+ stjernet resort som ligger i udkanten af Hua Hin og under tre timers kørsel fra Bangkok. Fra kun 9.900 kr. pr. person kan vi tilbyde 12 overnatninger med morgenmad inkl. flybilletter fra Danmark og bil med egen chauffør fra Bangkoks lufthavn til Wora Bura Hua Hin og tilbage igen.

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Nedenstående er et rejseforslag som kan tilpasses efter dine ønsker. Priser er udregnet fra at rejsen er købt så tidligt som muligt (gerne 6-8 mdr før) da sidste øjebliks flybilletter er meget dyre.

 • Rejsedag fra Danmark til Thailand
  Idag går turen til Hua Hin. Rejsetiden fra Danmark er cirka 12-18 timer afhængig af, hvor man flyver fra og hvilket flyselskab der bruges.

 • Velkommen til Thailand & Wora Bura Hua Hin Resort
  Efterankomst til Bangkoks lufthavn Suvarnabhumi bliver du afhentet af din chauffør.

  Turen til Hua Hin tager med stop ca tre timer.

 • Første hele dag på Wora Bura skal naturligvis bruges til det Wora Bura er helt fantastisk til.

  Nyd den totale afslapning i dejlige omgivelser. Morgenmaden i sig selv bliver et højdepunkt mange gange i løbet af opholdet.

  Nyd en tur i en af de to pools. Hop en tur i vandet i Siam bugten, eller tag en gåtur langs vandet.

 • Endnu en dag med ren afslapning på Wora Bura

 • Hua Hin udflugt
  Man kan sagtens være på Wora Bura i 12 dage og gøre fuldstændigt helt hvad man har lyst til. Der er masser af muligheder for at udfylde dagene. Det er der også hvis man gerne vil opleve Hua Hin og området omkring. Benyt dig af Wora Bura shuttle bus der kører frem og tilbage mellem Hua hin og resortet. Hua Hin er ikke større end at man ikke farer vild. Det er en hyggelig og afslappet by med rigtig mange restauranter og butikker. Indtag aftensmaden ved det berømte natmarked eller med udsigt til havet fra en af restauranterne der ligger på træmolerne bygget ud i vandet.

 • Golf
  Hua Hin er berømt for fantastiske golfbaner. Rigtig mange vælger Hua Hin for strand, sol og golf. Hvis det skal være, kan du vælge 18 nye huller hver dag. Der er mange rigtig gode golf baner i området. Hvis du blot vil spille en enkelt dag bør du vælge Black Mountain eller Banyan Hua Hin, som er blandt Thailands absolut bedste baner.

 • River Kwai
  Et par timers kørsel fra Hua Hin ligger det naturskønne område River Kwai område med blandt andet dødens jernbane og Erewan vandfaldene. Tur til River Kwai udgør en rigtig fin dagstur. På den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig ligger der 6900 allierede fanger begravet, herunder en dansker. Naturligvis skal ”Broen over floden Kwai” opleves samt Erewan vandfaldene i syv niveauer. En del vælger to eller tre dages tur, hvilket også kan arrangeres.

 • Koh Talu og snorkling
  En del vælger også overnatning på paradis øen Koh Talu som ligger et par timers kørsel sydfra Hua Hin. Er du til snorkling byder Koh Talu på fabelagtige undervandsoplevelser. Bounty øen er utrolig smuk og oplagt til en dagstur.

 • Kuiburis vilde elefanter
  Nogle vil være overraskede over at vide at det bedste sted i Thailand for at opleve vilde elefanter er syd for Hua Hin nærmere betegnet Kuiburi. Se elefanterne slentre adstadigt gennem skoven, spise kilovis af bambus eller tage mudderbad. Der er ikke mange vilde elefanter tilbage i Thailand. Kuiburi nationalpark har klart den største population. Kuiburi er også den eneste nationalpark i Thailand, hvor du næsten er sikker på at se elefanterne, da der er store åbne arealer, vidder og udkigsposter. Tur til Kuiburi og elefanter kan kombineres med Sam Roi Yot, hvis det ønskes (se dag 10)

 • Hua Hin kokkeskole
  Det thailandske køkken er mere populært end nogensinde. Bliv indviet i thai køkkenets hemmeligheder i de helt rigtige omgivelser på ”Thai Cooking Course Hua Hin”. Her har de erfarne kokke lavet mad med kursister i mere end 20 år. Kurset foregår i de helt rigtige omgivelser, nemlig i et gammelt traditionelt meget charmerende thai træ hus.

 • Sam Roi Yot
  Syd for Hua Hin ligger Sam Roi Yot National Park, som er et underfundigt naturskønt område med kalkstensbjerge, grotter, strande, øer og sumpede vådområder. På vejen dertil passeres ananas- plantager og fiskerlandsbyer. Fra en fiskerlandsby går man til Phraya Nakorn Cave. Her kan man opleve et nærmest magisk lysindfald ned over den enorme pavillion som står inde i grotten. En smuk udflugt og et af højdepunkterne på en Hua Hin rejse.

 • Vana Nava Waterpark
  Sidste store nyskabelse i Hua Hin er Vana Nava Waterpark. Et kæmpemæssigt vandland med rutsjebaner i alverdens afskygninger. Har du børn med eller vandglade rejsefæller er Hua Hin vandland et stort hit allerede.

 • Fra Wora Bura til Bangkok lufthavn
  Tak til Wora Bura og Hua Hin for denne gang. Afgangstidspunkt fra Wora Bura afhænger af flyafgangen fra Bangkoks lufthavn. Det tager igen cirka tre timer til lufthavnen

 • Ankomst til Danmark efter en dejligt ferie i Thailand.

PRISEN INKLUDERER:

Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair (t/r).

Privat bil med chauffør fra Bangkok Lufthavn til Hua Hin (tur/retur).

12 nætter på Wora Bura Hua Hin Resort i deluxe værelse med morgenmad

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Foreslåede ture / aktiviteter i beskrivelsen.

Rejseperiode
Frapris per person ved 2 personer
Højsæson (01 nov - 20 dec)
13.800 kr
Peaksæson (21 dec - 03 jan)
Kontakt os (bemærk at flybilletter koster 14.000 kr+)
Højsæson (04 jan - 31 mar)
13.800 kr
Påske & Thai nytår (01 apr - 16 apr)
15.500 kr
Lavsæson (17 april - 31 okt)
13.200 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Rejse til Metropolen Bangkok & Kongebyen Hua Hin

  PRIS STARTER FRA DKK 5.200 PER PERSON
 • Rejse til 5* Anantara Hua Hin

  PRIS STARTER FRA DKK 14.400 PER PERSON
 • Rejse til Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 15 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 7.750 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 17:00 – 19:00
  LØRDAG: 10:00 – 13:00

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 17:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 13:00

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE