Anantara Hua Hin inkl. fly

PRIS STARTER FRA DKK 10.450 PER PERSON

Anantara er et pragtfuldt femstjernet resort som ligger i udkanten af Hua Hin og under tre timers kørsel fra Bangkok. Fra kun 10.450 kr. pr. person kan vi tilbyde 10 overnatninger med morgenmad inkl. flybilletter fra Danmark og bil med egen chauffør fra Bangkoks lufthavn til Anantara Hua Hin og tilbage igen.

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Rejsen skal bestilles senest 65 dage før afrejse og kan selvfølgelig forlængeres eller forkortes hvis dette ønskes.

 • Rejsedag fra Danmark til Thailand
  Rejsetiden fra Danmark er cirka 12-18 timer afhængig af, hvor man flyver fra og hvilket flyselskab der bruges.

 • Velkommen til Anantara Hua Hin Resort
  Du bliver hentet i Bangkoks lufthavn Suvarnaphumi af din chauffør. Tre timer efter kan du checke ind på Anantara Hua Hin Resort.

 • Anantara afslapning
  Første hele dag på Anantara skal naturligvis bruges til det Anantara er helt fantastisk til. Nemlig at sætte rammerne for total afslapning i dejlige omgivelser. Morgenmaden i sig selv bliver et højdepunkt mange gange i løbet af opholdet. Hvad skal man vælge resten af dagen! En tur i en af de to pools. En tur i vandet i Siam bugten, en gåtur langs vandet. En massage i skyggen eller måske bare en god bog i liggestolen.

 • Hua Hin udflugt
  Man kan sagtens være på Anantara i 10 dage og gøre fuldstændigt helt hvad man har lyst til. Der er masser af muligheder for at udfylde dagene. Det er der også hvis man gerne vil opleve Hua Hin og området omkring. Benyt dig af Anantaras shuttle bus der kører frem og tilbage mellem Hua hin og resortet. Hua Hin er ikke større end at man ikke farer vild. Det er en hyggelig og afslappet by med rigtig mange restauranter og butikker. Indtag aftensmaden ved det berømte natmarked eller med udsigt til havet fra en af restauranterne der ligger på træmolerne bygget ud i vandet.

 • Golf
  Hua Hin er berømt for fantastiske golfbaner. Rigtig mange vælger Hua Hin for strand, sol og golf. Hvis det skal være, kan du vælge 18 nye huller hver dag. Der er mange rigtig gode golf baner i området. Hvis du blot vil spille en enkelt dag bør du vælge Black Mountain eller Banyan Hua Hin, som er blandt Thailands absolut bedste baner.

 • River Kwai
  Et par timers kørsel fra Anantara ligger det naturskønne område River Kwai område med blandt andet dødens jernbane og Erewan vandfaldene. Tur til River Kwai udgør en rigtig fin dagstur. På den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig ligger der 6900 allierede fanger begravet, herunder en dansker. Naturligvis skal ”Broen over floden Kwai” opleves samt Erewan vandfaldene i syv niveauer. En del vælger to eller tre dages tur, hvilket også kan arrangeres.

 • Koh Talu og snorkling
  En del vælger også overnatning på paradis øen Koh Talu som ligger et par timers kørsel sydfra Hua Hin. Er du til snorkling byder Koh Talu på fabelagtige undervandsoplevelser. Bounty øen er utrolig smuk og oplagt til en dagstur.

 • Kuiburis vilde elefanter
  Nogle vil være overraskede over at vide at det bedste sted i Thailand for at opleve vilde elefanter er syd for Hua Hin nærmere betegnet Kuiburi. Se elefanterne slentre adstadigt gennem skoven, spise kilovis af bambus eller tage mudderbad. Der er ikke mange vilde elefanter tilbage i Thailand. Kuiburi nationalpark har klart den største population. Kuiburi er også den eneste nationalpark i Thailand, hvor du næsten er sikker på at se elefanterne, da der er store åbne arealer, vidder og udkigsposter. Tur til Kuiburi og elefanter kan kombineres med Sam Roi Yot, hvis det ønskes (se dag 10)

 • Hua Hin kokkeskole
  Det thailandske køkken er mere populært end nogensinde. Bliv indviet i thai køkkenets hemmeligheder i de helt rigtige omgivelser på ”Thai Cooking Course Hua Hin”. Her har de erfarne kokke lavet mad med kursister i mere end 20 år. Kurset foregår i de helt rigtige omgivelser, nemlig i et gammelt traditionelt meget charmerende thai træ hus.

 • Sam Roi Yot
  Syd for Hua Hin ligger Sam Roi Yot National Park, som er et underfundigt naturskønt område med kalkstensbjerge, grotter, strande, øer og sumpede vådområder. På vejen dertil passeres ananas- plantager og fiskerlandsbyer. Fra en fiskerlandsby går man til Phraya Nakorn Cave. Her kan man opleve et nærmest magisk lysindfald ned over den enorme pavillion som står inde i grotten. En smuk udflugt og et af højdepunkterne på en Hua Hin rejse.

 • Vana Nava Waterpark
  Sidste store nyskabelse i Hua Hin er Vana Nava Waterpark. Et kæmpemæssigt vandland med rutsjebaner i alverdens afskygninger. Har du børn med eller vandglade rejsefæller er Hua Hin vandland et stort hit allerede.

 • Fra Anantara til Bangkok lufthavn
  Tak til Anantara og Hua Hin for denne gang. Afgangstidspunkt fra Anantara afhænger af flyafgangen fra Bangkoks lufthavn. Det tager igen cirka tre timer til lufthavnen

PRISEN INKLUDERER:

Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair(t/r).

Privat bil med chauffør fra Bangkok Lufthavn til Anantara Hua Hin (tur/retur).

10 nætter på Anantara Hua Hin Resort i deluxe garden view værelse med morgenmad

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Foreslåede ture / aktiviteter i beskrivelsen.

Rejseperiode
Pris per person ved 2 personer
Højsæson (04 jan - 15 april)
12300 kr
Lavsæson (15 april - 31 oktober)
10450 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Rejse til Hua Hin: 12 nætter på vidunderlige 4*+ Wora Bura Hua Hin inkl. fly

  PRIS STARTER FRA DKK 9.900 PER PERSON
 • Rejse til Bangkok & Hua Hin: Metropolen Bangkok & Kongebyen Hua Hin

  PRIS STARTER FRA DKK 9.900 PER PERSON
 • Rejse til Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 15 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 10.990 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE