Unikke Bali (14 Dage / 13 nætter)

 Unikke Bali (14 Dage / 13 nætter)
Antal: 1 – 10
Varighed: 13 Dage+
Frapris per person DKK 3.995

Unikke Bali (14 Dage / 13 nætter)

Antal: 1 – 10
Varighed: 13 Dage+
Frapris per person DKK 3.995
I starter i enestående Ubud, omgivet af elegante rismarker og grønne skove. Udforsk Balis kulturelle og spirituelle centrum og få indsigt i øens kunstneriske arv. Herfra kan I bl.a. opleve Bali i VW convertible, trekke på Batur vulkanen, rafte, cykle, tage madlavnings kurser eller vandre i de smukke rismarker og risterasser.
 • 4 nætter på Beji Ubud Resort i deluxe garden værelse med morgenmad.
 • 4 Adi Assri Beach Cottages i deluxe garden view værelsemed morgenmad.
 • 5 nætter på Taksu Hotel i taksu suite med morgenmad.
 • Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet
 • Bidrag til rejsegarantifonden
image_pdf Unikke Bali (14 Dage / 13 nætter)

Denne fantastiske rundrejse, starter i Ubud, smukt beliggende i bjergene og omgivet af sirligt anlagte rismarker og rislende floder. Ubud er Balis kulturelle og åndelige centrum og her kan I få en dybere forståelse af øens kunstneriske og kulturelle arv. Ubud er også et fantastisk udgangspunkt, hvorfra I kan udforske resten af Bali. I kan bl.a. opleve forskellige dele af Bali i en VW convertible, vandre på nogle af balis mange vulkaner, I kan rafte på brusende floder, cykle igennem lokale landsbyer, trekke igennem riskmarker og regnskov, deltage i spændende madlavnings kurser eller udforske de omkringliggende rismarker og risterasser til fods.

 Unikke Bali (14 Dage / 13 nætter)

Fra Ubud tager I nordpå, til den charmerende, idylliske og smukt beliggende lille landsby Pemuteran. Pemuteran er omgivet af rismarker, rolige, smukke strande og en afslappet atmosfære. Det er et forholdsvis nyt område, der endnu ikke er opdaget af mange turister, hvilket gør det til et perfekt sted for rejsende, der ønsker rolige omgivelser, smuk natur og dejlige, øde sandstrande. De store og farverige koralrev ud for Pemuteran, samt den nærtliggende Menjangan Island, som er en del af Bali Barat marine national park, byder på en overflod af marieneliv og har næsten ingen strøm eller bølger, hvilket gør det til et af de bedste dykker og snorkle områder på Bali.

Ud over at snorkle og dykke, byder området omkring Pemiteran på masser af oplevelser. Udforske lokalområdet til fods eller på cykel, besøg de lokale landsbyer, templer og markeder. Besøg Taman Wana vandfaldet og tage en forfriskende dukkert, udforsk West Bali National Park til fods eller på hesteryg, tag en kajak og udforsk de lokale mangrove skove eller besøge det lokale skildpadde beskyttelses projekt.

Efter en oplevelsesrig rundrejse, slutter I af ved den skønne Sanur strand. Her kan I slappe af ved poolen eller på stranden, nyde livet og lade de mange indtryk sive ind. I kan forkæle jer selv med afslappende massager, tage på udflugter til andre egne af Bali, tage på et dejligt dinner cruise, udforske nogle af Balis skjulte strande eller besøge de berømte Tanah Lot og Uluwatu templer.

Dag 1: Ankomst til Bali
Ved ankomsten til Bali, bliver I hentet og kørt til jeres dejlige hotel i Ubud. Ubud er en skøn og charmerende by i det centrale Bali og omgivet af grønne risterrasser, smukke templer, plantager, marker og lokale landsbyer. Landskabet er grønt og kuperet, med brusende floder, dybe dale og endeløse rismarker. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Beji Ubud Resort

Dag 2-4: Ubud (M)
Der hersker en helt unik atmosfære i Ubud. Det er Balis kunstneriske, spirituelle og kulturelle centrum. Mange kalder det for Balis sjæl. Ubud er et fristed, som har tiltrukket kunstnere fra hele verden. Atmosfæren, den afslappede livsstil og den fantastisk smukke natur, er en konstant inspirationskilde for malere, skulptører og træskærere.

De traditionelle ceremonielle optog, som kan opleves over hele Bali, dyrkes mest helhjertet i Ubud. Når man er i Ubud, kan man ikke lade være med at blive påvirket af den rolige, afslappede atmosfære. Den er smittende, livsbekræftende og den slående kontrast til nogle af de hektiske strandområder er skærende. I Ubud kan man opleve spændende lokale markeder, templer, rismarker så langt øjet rækker, udforske den mageløse natur til fods eller på cykel og gå på jagt efter gode tilbud i de mange spændende kunstforretninger, samt nyde kolde cocktails og lækker balinesisk mad, efter en lang dag med utrolige oplevelser.

Dagene er jeres egne, til rigtigt at slappe af og nyde livet eller gå på opdagelse. Hop i poolen, forkæl jer selv med en omgang massage eller spa behandling. Tag på spændende udflugter, udforsk lokale markeder, se kongepaladset, templerne og den berømte monkey forest, besøg elefanterne i elephant safari park eller gå en tur i de grønne og frodige rismarker og risterasser.

Ubud byder også på traditionelle danse forestillinger, I kan lære at lave balinesisk mad på et madlavnings kursus, trekke på Batur vulkanen, prøve kræfter med white water rafting eller vandre igennem regnskoven. Overnatning på Beji Ubud Resort

Dag 5: Ubud – Pemuteran (M)
Efter morgenmaden, bliver I hentet og kører til Pemuteran. Pemuteran ligger i den nordvestlige del af Bali. Det er en lille fiskerlandsby, skønt beliggende ud til den smukke Pemuteran bugt. I baggrunden tårner majestætiske bjergtoppe, omgivet af regnskov og det krystal klare hav, uden strøm og bølger, er perfekt til svømning og snorkling. Efter check-in har I resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Adi Assri Beach Cottages

Dag 6-8: Pemuteran (M)
Dagene er helt jeres egne. Havet ud for Pemuteran, byder på et stort område med lavvandet rev og den nærliggende Menjangan Island, en del af Barat Bali marine national park, udgør et sandt paradis for snorklere og dykkere. Pemutern er det ideele sted for ren afslapning og søvnige dage på stranden, samt det perfekte udgangspunkt, hvorfra I kan udforske West Bali National Park, lokale bysamfund og smukke templer.

Mulighederne er endeløse. Tag på et trek i den smukke West Bali National Park og oplev savanne, mangrove og det lokale dyreliv. Trek til toppen af Beratan Bjerget og nyde den fantastiske udsigt over bugten. Oplev lokale perle farme eller slap af ved de varme kilder ved Panjar. Fra Pemuteren kan I besøge mange lokale vandfald, så som Git Git, Munduk og Sing Sing vandfaldene.

Dyk ned i den lokale kultur og besøg det gamle Brahma Vihara Arama kloster, tag på udflugt til Buyan og Tamblingan søerne eller besøg det smukke Ulun Danu tempel ved Bratan søen. Spil en omgang golf på Bali Handara Kosaido Country Club, tag med en lokal fisker ud og se delfiner eller besøg det lokale skildpadde bevarings projekt. Om aftenen kan I forkæle smagsløgene med lokale specialiteter, fra de mange gadeboder eller gå ombord i en overflod af friskfanget seafood, på en af de lokale strand restauranter. Overnatning på Adi Assri Beach Cottages.

Dag 09: Pemuteran – Sanur (M)
Efter morgenmaden, bliver I hentet og kørt til jeres hotel ved Sanur stranden, som ligger i den sydøstlige del af Bali. Ved ankomsten til hotellet, bliver I checket ind og har resten af dagen til fri disposition. Sanur er et af Balis ældste og mest populære strandområder, hvor I kan nyde en dejlig 5 km lang strand, med et koralrev der fungerer som bølgebryder, hvilket giver optimale badeforhold. Overnatning på Taksu Sanur.

Dag 10-13: Sanur (M)
Dagene er jeres egne. I kan bruge tiden ved poolen eller på stranden eller udforske de mange små hyggelige butikker, lokale markeder og templer. Slap af ved poolen eller på stranden, tag ud og snorkle, lær at dykke, surfe eller prøv kræfter med stand up paddling. Forkæl jer selv med en omgang afslappende massage, udforsk øen på egen hånd eller tag på spændende udflugter til andre strande eller andre dele af Bali

Tag på et cruise til den smukke ø Lembongan, hvor I kan snorkle på de farverige rev. Besøg de berømte og maleriske Uluwatu og Tanah Lot templer. Om aftenen, når solen går ned over havet, bliver stranden og hovedgaden omdannet til et livligt overflødigshorn af hyggelige og charmerende restauranter, hvor I kan se det store udbud af dagens friske fangst. Følg duften af grillet seafood og slå jer ned på en af de mange strandbarer eller restauranter, bestil en kold drink og nyd den lækre lokale seafood, imens I deler historier om dagens oplevelser. Overnatning på Taksu Sanur.

Dag 14: Hjemrejse fra Bali (M)
Dagen er til fri disposition, indtil I bliver hentet og kørt i lufhavnen, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af dejlige oplevelser og uforglemmelige ferie minder.

Prisen inkluderer:

 • 4 nætter på Beji Ubud Resort i deluxe garden værelse med morgenmad.
 • 4 nætter på Adi Assri Beach Cottages i deluxe garden view værelse med morgenmad.
 • 5 nætter på Taksu Hotel i taksu suite med morgenmad.
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide på ture og udflugter.
 • Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

 • Internationale flybilletter
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Indonesien, kan fåes ved ankomsten ca. USD 25.00 og gyldigt i 30 dage (husk pasbillede)
 • Afrejseskat ca. dkk 100, skal betales lokalt

OBS:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • I visse perioder kan der være minimumsophold (f.eks 3-5 nætter) på nogle hoteller pga messer eller højtider/helligdage, dette oplyses ved bekræftelse
 • Alle priser er med forbehold i tilfælde af ændringer i brændstoftillæg, afgifter, lokale skatter, transportomkostninger, entréer mv

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i danske kroner.

PeriodeFra priser i delt dbl værelsePriser i enkeltværelseEkstra seng
Min 2 pers01. jan – 30. jun3.995 kr7.795 kr3.595 kr
Min 2 pers30. jun – 16. sep5.095 kr10.195 kr3.995 kr
Min 2 pers16. sep – 19. dec3.995 kr7.795 kr3.595 kr
Min 2 pers19.dec – 20. jan 205.095 kr10.195 kr3.995 kr
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.