Klassiske Bali (16 Dage / 15 nætter)

 Klassiske Bali (16 Dage / 15 nætter)
Antal: 1 – 10
Varighed: 13 Dage+
Fra pris per person DKK 4995

Klassiske Bali (16 Dage / 15 nætter)

Antal: 1 – 10
Varighed: 13 Dage+
Fra pris per person DKK 4995
Oplev det ægte Bali. Træk stikket ud, nyd livet, og få uforglemmelige oplevelser.
 • 4 nætter på Beji Ubud Resort i deluxe garden værelse med morgenmad
 • 3 nætter på Aneka Lovina Villas & Spa i superior building med morgenmad
 • 3 nætter på Rama Shinta i rama værelse med morgenmad
 • 4 nætter på Taksu Hotel i taksu suite med morgenmad
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide på ture og udflugter
 • Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet
 • Bidrag til rejsegarantifonden
image_pdf Klassiske Bali (16 Dage / 15 nætter)

Klassiske Bali er en oplagt mulighed for at opleve det ægte Bali. Denne private rundrejse giver et suverænt indblik i Bali og byder på rigtig fine strandoplevelser.

I vil komme tæt på den storslåede balinesiske kultur og helt sikkert få et godt indblik i balinesernes lokal liv. Rammerne, hotellerne og logistikken tager vi os af, mens I bestemmer tempoet og kan fylde dagene ud med præcist hvad I har lyst til. Tag på opdagelse på egen hånd eller slap af ved strandene. Valget er jeres.

 Klassiske Bali (16 Dage / 15 nætter)


Rundrejsen starter i Ubud som er et fantastisk område midt på øen. Ubud er således omgivet af smukke risterasser og meget frodige skovområder. Ubud er samtidig Balis kultur centrum og samtidig det spirituelle omdrejningspunkt på øen. Her kan I få et virkelig godt indblik i Balis kunstneriske og historiske arv. Der er masser af muligheder for vandre- og trekkingture i de smukke nærområder. Der er ligeledes gode muligheder for rafting og cykelture. Man kan også udforske området i en VW convertible eller tage en tur til den store Batur vulkan. Ubud byder samtidig på rigtig mange gode små hyggelige restauranter af høj kvalitet. Det er i sig selv grund nok til at besøge byen.

Fra Ubud går turen nordpå til kystbyen Lovina. Ligeledes et område som er omgivet af naturreservater, skovområder og bjerge og hertil en meget rolig strand med et hyggeligt miljø med restauranter og cafeer. Tag på en tidlig morgentur med en lokal fiskerbåd og oplev delfinerne som der er rigtig mange ved Lovina.

Næste stop er Candidasa som er en virkelig charmerende fiskerby, der ligger ved vandet og ved en smuk lotus lagune. Candidasa er en dejlig kystby med fiskerbåde i alle regnbuens farver, funklende sort sand og ildrøde solnedgange. Hele Candidasa området er præget af øens hellige og højeste bjerg Mount Agung, med den enorme Agung vulkan. Det golde landskab omkring vulkanen er et fascinerende og opsigtsvækkende. Samtidig er det helt perfekt for smukke vandreture.

I slutter af I dejlige Sanur med gode strande og et væld af charmerende restauranter. Der er utallige muligheder for gode udflugter. Tag for eksempel på dinner cruise, en tur til ”skjulte strande”oplev templerne Tanah Lot og Uluwatu eller nyd en en royal middag. Der er også rig mulighed for bare at slappe af, nyde Sanur og lade indtrykkene og oplevelserne fra turen synke ind.

Dag 1: Ankomst til Bali – Ubud
I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Ubud. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Beji ubud

Her har kunstnere fra hele verden fundet et kunstnerisk fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Det er også i Ubud at de traditionelle ceremonielle optog dyrkes mest helhjertet. Ubud har en smittende, afslappet atmosfære, og kontrasten til de hektiske strande i syd er skærende. I Ubud findes mange spændende kunstforretninger med flotte kopier af berømte værker, smukke souvenirs og brugskunst. Overnatning på Alila Ubud

Dag 2-4: Ubud (M)
Ubud ligger i den centrale del af Bali. Oplev rismarker, templer og små kunsthåndværks landsbyer der hver især er specialister inden for et bestemt område. Ubud er et frodigt område med brusende floder, slugter, dale og nært-ved liggende vulkaner. Her er en helt speciel atmosfære som mange betegner som Balis sjæl. Ubud tiltrækker kunstnere fra hele verden, der her har fundet sig et slags fristed. Områderne omkring Ubud bringer stor inspiration til eksempelvis træskærere, malere og skulptører. Ubud er samtidig udgangspunktet for de mange ceremonielle optog, der stadig dyrkes for fuld udbæsning. Det er næsten overflødigt at nævne, at man kan få meget tid til at gå med at ose i de utallige lokale kunstforretninger

Dagene er helt til fri disposition og der er masser af kvalitetstid til at gøre helt som man har lyst til. Spa-behandling, massage, slap af ved poolen, tag en tur til de lokale markeder, gå en tur i risterasserne, lær at lave balinesisk mad eller hop på en cykel og oplev området på to hjul. Book en tidlig morgentur og se solen stå op over den mægtige Batur vulkan. Overnatning på Beji Ubud.

Dag 5: Ubud – Lovina (M)
Efter morgenmad er der afgang til Lovina, hvor I bliver kørt til hotellet. Dagen er fri disposition. Overnatning på Aneka Lovina Villas & Spa

Dag 6-7: Lovina (M)
Begge dage er til helt fri disposition. Nyd livet på stranden, ved poolen eller på en af mange restauranter i byen. Oplev delfinerne i deres naturlige habitat og tag en tur til Pemuteran og Menjangan Island. Her finder du fantastisk rev med tropisk marine liv.

Der er en del spændende kunstgallerier i området. Der er vandfald i området man kan bade i og varme kilder man kan dyppe sig i. Oplev det store kinesiske tempel ved Singaraja havnen og det buddhistiske kloster i den gamle havneby. Overnatning på Aneka Lovina Villas & Spa.

Dag 8: Lovina – Candidasa (M)
Rejsen fortsætter fra Lovina op til Candidasa. Dagen er til fri disposition. Overnatning på Rama Shinta

Dag 9-10: Candidasa (M)
Dagenes indhold disponerer I selv over. Candidasa er en virkelig charmerende fiskerby, der ligger ved vandet og ved en smuk lotus lagune. Candidasa er en dejlig kystby med fiskerbåde i alle regnbuens farver, funklende sort sand og ildrøde solnedgange. Hele Candidasa området er præget af øens hellige og højeste bjerg Mount Agung, med den enorme Agung vulkan. Det golde landskab omkring vulkanen er et fascinerende og opsigtsvækkende. Samtidig er det helt perfekt for smukke vandreture.

Slap af på hotellet, tag en tur til Pasir Putih stranden, en absolut smuk og næsten helt uberørt strand. Der er masser af gode muligheder for både at snorkle og dykke ved øerne Gili Biaha, Gili Tepekong og Gili Mimpang. Bestig den store Agung vulkan eller tag en tur til Tenganan, hvor Balis helt oprindelige folkefærd stammer fra. Overnatning på Rama Shinta.

Dag 11: Candisasa – Sanur (M)
Sidste destination på rundrejsen er Sanur, som der er afgang til efter morgenmaden. Overnatning på Taksu Sanur.

Dag 12-14: Sanur (M)
Dagene er til fri disposition. Sanur ligger geografisk i Balis sydøstlige del og er en af de mest efterspurgte på øen. Den fem kilometer lange strand, med et stort koralrev der samtidig er bølgebryder og beskytter sandstranden, er naturligvis hovedattraktionen. Sanur byder på utallige hyggelige restauranter og du finder alt fra lokal balinesisk cuisine til sushi-restauranter, franske eller eksempelvis gode thai restauranter.
Der er en del butikker og markeder og som alle steder på øen en del templer og gode muligheder for at opleve lokale ceremonier, som giver et fint billede af hvordan Balinesernes hverdag er. Nyd en sundowner på en af mange beach barer og vælg din egen fisk på en af mange strandrestauranter eller i hovedgaden, hvor der er rig mulighed for en skøn seafood barbecue.

Slap af ved poolen eller ved strandern som er tæt ved hotellet. Tak en dykker eller snorkeltur eller lær hvad stand up paddling går ud på. Tag på udflugt ud af Sanur eventuelt til andre strande, hvor et snorkle cruise til øen Lembongan kan anbefales. De berømte Uluwatu og Tanah Lot templer er også indenfor kørevidde. Der er selvfølgelig også mulighed for en tur til Kuta Beach som er den mest travle strand destination på øen, for travl vil en del mene.

Dag 15: Hjemrejse fra Bali (M)
Det er slut med uforglemmelige Bali for denne gang. Sidste køretur er mod lufthavnen. I bliver hentet tidsmæssigt så det passer med flyafgangen.

Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten, hotelstandarden og antallet af overnatninger kan selvfølgelig ændres i henhold til jeres ønsker.

Prisen inkluderer:

 • 4 nætter på Beji Ubud Resort i deluxe garden værelse med morgenmad
 • 3 nætter på Aneka Lovina Villas & Spa i superior building med morgenmad
 • 3 nætter på Rama Shinta i rama værelse med morgenmad
 • 4 nætter på Taksu Hotel i taksu suite med morgenmad
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide på ture og udflugter
 • Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

 • Internationale flybilletter
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Indonesien, kan fåes ved ankomsten ca. USD 25.00 og gyldigt i 30 dage (husk pasbillede)
 • Afrejseskat ca. dkk 100, skal betales lokalt

OBS:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • I visse perioder kan der være minimumsophold (f.eks 3-5 nætter) på nogle hoteller pga messer eller højtider/helligdage, dette oplyses ved bekræftelse
 • Alle priser er med forbehold i tilfælde af ændringer i brændstoftillæg, afgifter, lokale skatter, transportomkostninger, entréer mv

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i danske kroner.

PeriodeFra priser i delt dbl værelsePriser i enkeltværelseEkstra seng
Min 2 pers01. jan – 30. jun4.995 kr9.595 kr3.495 kr
Min 2 pers30. jun – 16. sep6.395 kr12.195 kr4.595 kr
Min 2 pers16. sep – 19. dec4.995 kr9.595 kr3.495 kr
Min 2 pers19.dec – 20. jan 206.395 kr12.195 kr4.595 kr
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.