Eventyrlige Bali (14 Dage / 13 nætter)

 Eventyrlige Bali (14 Dage / 13 nætter)
Antal: 1 – 10
Varighed: 13 Dage+
Frapris per person DKK 3.795

Eventyrlige Bali (14 Dage / 13 nætter)

Antal: 1 – 10
Varighed: 13 Dage+
Frapris per person DKK 3.795
Denne rundrejse giver jer chancen for at opleve det ægte Bali. Turen giver jer dage fyldt med uforglemmelige oplevelser og dage hvor I kan udforske på egen hånd.
 • 4 nætter på Beji Ubud Resort i deluxe garden værelse med morgenmad.
 • 4 nætter på Rama Shinta i rama værelse med morgenmad.
 • 5 nætter på Taksu Hotel i taksu suite med morgenmad.
 • Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet
 • Bidrag til rejsegarantifonden
image_pdf Eventyrlige Bali (14 Dage / 13 nætter)

Eventyrlige Bali er en oplagt mulighed for at få det helt rigtige Bali ind under huden. Denne private rundrejse giver et suverænt indblik i Balis berømte kultur og byder på rigtig fine strandoplevelser.

I vil komme tæt på den storslåede balinesiske kultur og helt sikkert få et godt indblik i balinesernes lokal liv. Rammerne, hotellerne og logistikken tager vi os af, mens I bestemmer tempoet og kan fylde dagene ud med præcist hvad I har lyst til. Tag på opdagelse på egen hånd eller slap af ved strandene. Valget er jeres.

 Eventyrlige Bali (14 Dage / 13 nætter)

Rundrejsen starter i Ubud som er et fantastisk område midt på øen. Ubud er således omgivet af smukke risterasser og meget frodige skovområder.

Ubud er samtidig Balis kultur centrum og samtidig det spirituelle omdrejningspunkt på øen. Her kan I få et virkelig godt indblik i Balis kunstneriske og historiske arv. Der er masser af muligheder for vandre- og trekkingture i de smukke nærområder. Der er ligeledes gode muligheder for rafting og cykelture. Man kan også udforske området i en VW convertible eller tage en tur til den store Batur vulkan. Ubud byder samtidig på rigtig mange gode små hyggelige restauranter af høj kvalitet. Det er i sig selv grund nok til at besøge byen.

Fra Ubud fortsætter rejsen til den utrolig charmerende og den meget smukt beliggende fiskerlandsby og strand-destination Candidasa. Fra Candidasa kan man skimte Agung vulkanen i horisonten. Agung vulkanen er oplagt iforhold til trekking muligheder. Området kan også sagtens udforskes på cykel.

Rundrejsen afsluttes ved Sanur standen som er en af de bedst kendte strand-områder på Bali. Også fra Sanur er der masser af muligheder for at lave udflugter. Tag en dykker eller snorkeltur eller lær hvad stand up paddling går ud på. Tag på udflugt ud af Sanur eventuelt til andre strande, hvor et snorkel cruise til øen Lembongan kan anbefales. De berømte Uluwatu og Tanah Lot templer er også indenfor kørevidde. Der er selvfølgelig også mulighed for en tur til Kuta Beach som er den mest travle strand destination på øen, for travl vil nogle mene.

Dag 1: Ankomst til Bali
Når i lander i lufthavnen bliver I naturligvis kørt direkte til jeres hotel i Ubud – nemlig Beji Ubud Resort. Dagen er til fri disposition. Overnatning på Beji Ubud Resort

Dag 2-4: Ubud (M)
Ubud ligger i den centrale del af Bali. Oplev rismarker, templer og små kunsthåndværks landsbyer der hver især er specialister inden for et bestemt område. Ubud er et frodigt område med brusende floder, slugter, dale og nært-ved liggende vulkaner. Her er en helt speciel atmosfære som mange betegner som Balis sjæl. Ubud tiltrækker kunstnere fra hele verden, der her har fundet sig et slags fristed. Områderne omkring Ubud bringer stor inspiration til eksempelvis træskærere, malere og skulptører. Ubud er samtidig udgangspunktet for de mange ceremonielle optog, der stadig dyrkes for fuld udbæsning. Det er næsten overflødigt at nævne, at man kan få meget tid til at gå med at ose i de utallige lokale kunstforretninger

Dagene er helt til fri disposition og der er masser af kvalitetstid til at gøre helt som man har lyst til. Spa-behandling, massage, slap af ved poolen, tag en tur til de lokale markeder, gå en tur i risterasserne, lær at lave balinesisk mad eller hop på en cykel og oplev området på to hjul. Book en tidlig morgentur og se solen stå op over den mægtige Batur vulkan. Overnatning på Beji Ubud.

Dag 5: Ubud – Candidasa (M)
Efter morgenmaden bliver I hentet på Beji Ubud og kørt til Rama Shinta i Candidasa. Dagen er til fri disposition. Overnatning på Rama Shinta

Dag 6-8: Candidasa (M)
Candidasa er en rigtig charmerende fiskerby, der ligger ved vandet og ved en smuk lotus lagune. Candidasa er en dejlig kystby med fiskerbåde i alle regnbuens farver, funklende sort sand og ildrøde solnedgange. Hele Candidasa området er præget af øens hellige og højeste bjerg Mount Agung, med den enorme Agung vulkan. Det golde landskab omkring vulkanen er et fascinerende og opsigtsvækkende syn. Samtidig er det helt perfekt for smukke vandreture.

Slap af på hotellet, tag en tur til Pasir Putih stranden, en absolut smuk og næsten helt uberørt strand. Der er masser af gode muligheder for både at snorkle og dykke ved øerne Gili Biaha, Gili Tepekong og Gili Mimpang. Bestig den store Agung vulkan eller tag en tur til Tenganan, hvor Balis helt oprindelige folkefærd stammer fra. Overnatning på Rama Shinta

Dag 09: Candisasa – Sanur (M)
Fra Candidasa bliver I kørt til jeres hotel ves Sanur stranden, nemlig Taksu Sanur. Dagen er til fri disposition. Overnatning på Taksu Sanur

Dag 10-13: Sanur (M)
Sanur ligger geografisk i Balis sydøstlige del og er en af de mest efterspurgte strand-destinationer på øen. Den fem kilometer lange strand, med et stort koralrev der samtidig er bølgebryder og beskytter sandstranden, er naturligvis hovedattraktionen. Sanur byder på utallige hyggelige restauranter og du finder alt fra lokal balinesisk cuisine til sushi-restauranter, franske eller eksempelvis gode thai restauranter.
Der er en del butikker og markeder og som alle steder på øen en del templer og gode muligheder for at opleve lokale ceremonier, som giver et fint billede af hvordan Balinesernes hverdag er. Nyd en sundowner på en af mange beach barer og vælg din egen fisk på en af mange strandrestauranter eller i hovedgaden, hvor der er rig mulighed for en skøn seafood barbecue.

Slap af ved poolen eller ved stranden som er tæt ved hotellet. Tag en dykketur eller snorkeltur (husk svømmefødder). Du kan også lære hvad stand up paddling går ud på. Tag på udflugt ud af Sanur eventuelt til andre strande, hvor et snorkle cruise til øen Lembongan kan anbefales. De berømte Uluwatu og Tanah Lot templer er også indenfor kørevidde. Der er selvfølgelig også mulighed for en tur til Kuta Beach som er den mest travle strand destination på øen, for travl vil en del mene.

Dag 14: Hjemrejse fra Bali (M)
Det er slut med uforglemmelige Bali for denne gang. Sidste køretur er mod lufthavnen. I bliver hentet tidsmæssigt så det passer med flyafgangen.

Prisen inkluderer:

 • 4 nætter på Beji Ubud Resort i deluxe garden værelse med morgenmad.
 • 4 nætter på Rama Shinta i rama værelse med morgenmad.
 • 5 nætter på Taksu Hotel i taksu suite med morgenmad.
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide på ture og udflugter.
 • Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

 • Internationale flybilletter
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Indonesien, kan fåes ved ankomsten ca. USD 25.00 og gyldigt i 30 dage (husk pasbillede)
 • Afrejseskat ca. dkk 100, skal betales lokalt

OBS:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • I visse perioder kan der være minimumsophold (f.eks 3-5 nætter) på nogle hoteller pga messer eller højtider/helligdage, dette oplyses ved bekræftelse
 • Alle priser er med forbehold i tilfælde af ændringer i brændstoftillæg, afgifter, lokale skatter, transportomkostninger, entréer mv

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i danske kroner.

PeriodeFra priser i delt dbl værelsePriser i enkeltværelseEkstra seng
Min 2 pers01. jan – 30. jun4.095 kr8.295 kr3.395 kr
Min 2 pers30. jun – 16. sep5.395 kr10.495 kr3.995 kr
Min 2 pers16. sep – 19. dec4.095 kr8.295 kr3.395 kr
Min 2 pers19.dec – 20. jan 205.395 kr10.495 kr3.995 kr
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.