Kuala Lumpur, Langkawi og verdens ældste jungle Taman Negara (14 dage)

14 DAGE
PRIS STARTER FRA DKK 12.995 PER PERSON

På denne kombinations rundrejse er der tid på egen hånd, til at gå på opdagelse i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur. I kommer til at udforske verdens ældste regnskov Taman Negara og slutter af med en afslappende badeferie på den tropiske paradisø Langkawi. Det er en perfekt kombination af storby, kultur, madoplevelser, store naturoplevelser og badeferie.

BEMÆRK VENLIGST: Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne

 • Ankomst til Kuala Lumpur
  Ved ankomsten til Kuala Lumpurs internationale lufthavn, bliver I hentet i privat minivan og kørt til jeres hotel som ligger i det centrale Kuala Lumpur. Nyd tre overnatninger på et af vores favorit hoteller og gå på opdagelse i metropolen. Overnatning på Furama Bukit Bintang.

 • Kuala Lumpur (M)
  Dagene er til fri disposition. Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad og en fascinerende multikulturel millionby. De fleste førstegangsrejsende forelsker sig i storbyen, der har rigtigt meget at byde på. Kuala Lumpurs vartegn Petronas Tower er et absolut højdepunkt og afgjort Kuala Lumpurs største attraktion. En tur i toppen og flere etagers shopping i bunden er populært for de fleste besøgende.

  Byen præges af meget forskelligartet arkitektur af nyt og gammelt. Chinatown og Little India er must see områder. En tur til de kolossale Batu huler skal man helst heller ikke gå glip af. Venlighed og imødekommenhed finder du overalt i byen. Kuala Lumpur er altid en skøn og behagelig oplevelse. Overnatning på Furama Bukit Bintang

 • Kuala Lumpur – Taman Negara (M/F/A)
  Efter en tidlig morgenmad, bliver I hentet på hotellet og kørt til Kuala Tembeling Jetty (ca. 4 timer). Ved ankomsten spiser I en dejlig frokost på en lokal restaurant, hvorefter I går ombord i en lokal båd, der sejler jer op ad ad floden til HAN Rainforest Resort, som ligger ved Taman Negara National Park, verdens ældste tropiske regnskov, ca. 130 millioner år gammel. Her ankommer I sidst på eftermiddagen og efter at I er blevet indlogeret, har I tid på egen hånd, indtil I skal spise middag. Efter middag tager I på natsafari til fods gennem junglen.

  Efter mørkets frembrud, kommer regnskoven virkeligt til live, det er en sand symfoni af dyreskrig, fuglefløjt og larmende insekter. Omkring i træerne svirrer ildfluer og biller hastigt omkring og er der fuldmåne, kan med med lidt held opleve de større dyr, så som dværghjorte, tapirer eller elefanter, der kommer frem for at drikke, bade eller slikke salt. Overnatning på HAN Rainforest Resort

 • Taman Negara (M/F/A)
  I bliver vækket af junglens lyde og spiser en dejlig morgenmad. Herefter skal I på opdagelse i junglen. Iført et par gode vandresko (evt. løbesko) tager I på eventyr. Efter en sejltur og let vandretur, når I Teresek Hill, et udsigtspunkt, hvorfra I har en fantastisk udsigt over junglen. 30 meter over jorden, på udspændte hængebroer imellem regnskovens trækroner, ser I junglen i fugleperspektiv, hvilket er en helt fantastisk oplevelse. Efter en dejlig frokost på en flydende restaurant, sejler I op ad floden til en lokal Orang Asli landsby. Orang Asli betyder det naturlige folk eller det oprindelige folk. Orang Asli er den malaysiske halvøs oprindelige stammefolk.

  Orang Asli folkets 3 hovedgrupper er Senoi, Orang Malayu Asli og Negrito. De har også 16 subgrupper og man antager at de ankom til halvøen for omkring 8000-10000 år siden, fra Papua New Guinea, Østafrika, Vietnam, Cambodia og Thailand.

  Besøget i landsbyen giver jer en unik mulighed for at opleve hverdagen, kulturen og livet hos malaysias oprindelige folk, hvoraf der kun er ca. 60.000 tilbage. Sidst på eftermiddagen sejler I tilbage til jeres resort og har tid på egen hånd, før I spiser middag. Overnatning på HAN Rainforest Resort.

  Læs blog om vores eget besøg her: https://www.thailandtours.dk/rundrejser/malaysia/taman-negara-nationalpark-malaysia/

 • Taman Negara – Langkawi (M/F)
  I står op med solen og junglens dyre, spiser morgenmad og forlader derefter den mere end 4.000 km² store nationalpark. I sejler ned ad floden og kan undervejs bruge de ca. 3 timer på at iagttage dyrene på bredden af floden. Vær på udkig efter den lille blå isfugl, de fem forskellige arter af næsehornsfugle, og kongen over dem alle, fiskeørnen, der majestætisk svæver rundt over “Malaysias grønne hjerte”.

  Når I er tilbage I Kuala Tembeling, spiser I frokost på en lokal restaurant, før køreturen tilbage til Kuala Lumpur (ca. 4 timer). Her bliver I afleveret i lufthavnen og flyver til Langkawi. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til et af vores favorit hoteller, det dejlige Meritus Pelangi Resort, som danner de ideelle rammer om en fantastisk badeferie.

  Meritus Pelangi Beach Resort & Spa, er det perfekte sted for dem, der søger fred og ro, i smukke tropiske og luksuriøse omgivelser. Det er et fantastisk dejligt resort meget charmerende og smukt beliggende i en 14 hektar stor tropisk have, ved den berømte og næsten blændende hvide Cenang strand.

  Værelserne ligger i små klynger af træhytter med private balkoner og tilbyder en fantastisk udsigt over havet og det omkringliggende tropiske landskab. Overnatning på Meritus Pelangi Resort

 • Langkawi (M)
  Dagene er til fri disposition. Langkawi er den største ø i en øgruppe, bestående af 99 øer på Malaysias vestkyst. Den er omgivet af et turkisblåt hav og det indre af øen, består af pittoreske marker og jungleklædte bakker.

  Langs kystlinjen ligger der hvide sandstrande, beklædt med svajende kokospalmer. Øen er især kendt for sine fremragende dykkermuligheder, men denne tropiske perle gemmer på et overflødighedshorn af andre spændende oplevelser, så som Underwater World, svævebanen i Pantai Kok, canopy zipline adventure, Kilim geoforest park, Dayang Bunting søen, Pulau Payar marine park, Gunung Raya udsigts tårnet, Langkawi wildlife park & bird paradise, The Els Club Teluk Datai golfbane, Telaga Tujuh og Temurun vandfaldene. Overnatning på Meritus Pelangi Resort

 • Langkawi – Kuala Lumpur (M)
  I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem via Kuala Lumpur, med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferieminder.

PRISEN INKLUDERER:

Kuala Lumpur – Langkawi r/t med Air Asia

3 nætter på Furama Bukit Bintang i superior dobbeltværelse med morgenmad

2 nætter på HAN Rainforest Resort i standard dobbeltværelse med helpension

8 nætter på Meritus Pelangi Resort i garden terrace dobbeltværelse med morgenmad

Ture, udflugter og transport som beskrevet i programmet

Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Engelsktalende lokal guide på ture og udflugter

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Internationale flybilletter

Måltider som ikke er nævnt i programmet

Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet

Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.

Entreer og gebyrer, som ikke er nævnt i programmet (Taman Negara: national park tilladelse 1 Ringgit, camera licens 5 Ringgit) turist skat 10 Ringgit / 16 dkk pr værelse pr nat, som opkræves lokalt af hotellerne

Pr person i enkeltværelse Pr person i dobbelt værelse Enkeltværelses tillæg
12.995 kr 11.995 9.595 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Cameron Highlands – Malaysia

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • Batu Grotterne i Kuala Lumpur

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • Betagende Kuala Lumpur, Taman Negaras utrolige jungle og Malaysias eksotiske Perhentian (14Dage/13Nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 5.895 PER PERSON
 • Malaysias højdepunkter og badeferie på Langkawi (14Dage/13Nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 10.595 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

MANDAG & FREDAG: 10:00 – 15:00
TIRSDAG – TORSDAG: 15:00 – 20:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE