Fra Kuala Lumpur til Bangkok og Bountyøerne imellem (15 dage)

15 DAGE
PRIS STARTER FRA DKK 10.595 PER PERSON

På denne kombinerede rundrejse i Malaysia og Thailand, skal I opleve den pulserende hovedstad Kuala Lumpur, den spændende og smukke ø Langkawi, det tropiske paradis Koh Lipe og metropolen Bangkok.

 • Ankomst til Kuala Lumpur
  Ved ankomsten til Kuala Lumpurs internationale lufthavn, bliver I hentet i privat minivan og kørt til jeres hotel, som ligger i det centrale Kuala Lumpur. Nyd tre overnatninger på et af vores favorit hoteller og gå på opdagelse i metropolen. Overnatning på Furama Bukit Bintang

 • Kuala Lumpur (M)
  Dagene er til fri disposition. Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad og en fascinerende multikulturel millionby. De fleste førstegangsrejsende forelsker sig i storbyen, der har rigtigt meget at byde på. Kuala Lumpurs vartegn Petronas Tower er et absolut højdepunkt og helt sikkert Kuala Lumpurs største attraktion. En tur i toppen og flere etagers shopping i bunden er populært for de fleste besøgende.

  Byen præges af meget forskelligartet arkitektur af nyt og gammelt. Chinatown og Little India er must see områder. En tur til de kolossale Batu huler skal man helst heller ikke gå glip af. Venlighed og imødekommenhed finder du overalt i byen. Kuala Lumpur er altid en skøn og behagelig oplevelse. Overnatning på Furama Bukit Bintang

 • Kuala Lumpur – Langkawi (M)
  I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Langkawi. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til et af vores favorit hoteller, det dejlige Meritus Pelangi Resort, som danner de ideelle rammer om en fantastisk badeferie.

  Meritus Pelangi Beach Resort & Spa, er det perfekte sted for dem, der søger fred og ro, i smukke tropiske og luksuriøse omgivelser. Det er et fantastisk dejligt resort med charme og smukt beliggende i en 14 hektar stor tropisk have, ved den berømte og næsten blændende hvide Cenang strand.

  Værelserne ligger i små klynger af træhytter med private balkoner og tilbyder en fantastisk udsigt over havet og det omkringliggende tropiske landskab. Overnatning på Meritus Pelangi Resort

 • Langkawi (M)
  Dagene er til fri disposition. Langkawi er den største ø i en øgruppe, bestående af 99 øer på Malaysias vestkyst. Den er omgivet af et turkisblåt hav og det indre af øen, består af pittoreske marker og jungleklædte bakker.

  Langs kystlinjen ligger der hvide sandstrande, beklædt med svajende kokospalmer. Øen er især kendt for sine fremragende dykkermuligheder, men denne tropiske perle gemmer også på et overflødighedshorn af andre spændende oplevelser, så som Underwater World, svævebanen i Pantai Kok, canopy zipline adventure, Kilim geoforest park, Dayang Bunting søen, Pulau Payar marine park, Gunung Raya udsigts tårnet, Langkawi wildlife park & bird paradise, The Els Club Teluk Datai golfbane, Telaga Tujuh og Temurun vandfaldene. Overnatning på Meritus Pelangi Resort.

 • Langkawi – Koh Lipe (M)
  Transfer fra hotellet på Langkawi til havnen, hvorfra det er katamaran færge til Koh Lipe. Overnatning på Castaway Koh Lipe.

 • Koh Lipe (M)
  Dagene er til fri disposition. Koh Lipe er en lille L-formet ø beliggende i det sydlige Thailand, nær grænsen til Malaysia. Den tilhører Adang-Rawi øgruppen og ligger i udkanten af Tarutao National Marine Park. Oprindeligt var øen beboet af hav sigøjnere, Chao Ley folket. Øen og dens omgivelser er berømt for snorkling og dykning. De onkringliggede koralrev er nemme at nå, da de begynder kun få meter fra strandkanten.

  Koh Lipe er et lille tropisk paradis med alle de sædvanlige (men velkomne) klichéer, smukke hvide sandstrande med svajende kokospalmer, turkisblåt vand, frodige tropiske skove, farverige koralrev (25% af verdens tropiske fisk findes her ). Læg dertil øens naturlige skønhed, den tilbagelænede atmosfære og det afslappede tempo og du har et førsteklasses tropisk feriemål.

  Sol, sand og vand er temaet på Koh Lipe. Snorkling og dykning er de dominerende aktiviteter på øen og i havet omkring Koh Lipe. Der er mange dykkercentre på Koh Lipe, så selvom du aldrig har dykket før, kan du nemt lære det og få dig et PADI Open Water-certifikat, som giver dig mulighed for at udforske de mange dykkersteder , der ligger omkring Koh Lipe. Hvis man ikke har mod på at dykke, kan man nemt leje snorkleudstyr i butikker langs stranden og så ellers hoppe i vandet. Der er fantastiske koralrev kun få meter fra stranden, der bare venter på at blive udforsket.

  Man kan også leje havkajakker eller tage på sejlture og udforske området omkring Koh Lipe. Har man lyst til at være lidt aktiv, kan udforske øens tropiske vegatation, fauna og små gemte strande. Det tager et par timer at gå øen rundt.

  Efter en dejlig og oplevelsesrig dag med aktiviteter, kan man forkæle sig selv med en omgang massage eller smide sig i en liggestol og nyde den smukke solnedgang eller sætte sig på en af de mange små hyggelige strand restauranter og nyde en kold sundowner og et lækkert måltid mad. Madscenen er domineret af det thailandske køkken og fisk og skaldyr, men man kan også nyde et større udvalg af spisemuligheder, så som italiensk, indisk, vegetar/vegan og  Halal. Overnatning på Castaway Lipe

 • Koh Lipe – Bangkok (M)
  I bliver hentet på hotellet og kørt I lufthavnen, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og uforglemmelige rejseminder.

 • Bangkok (M)
  Dagen er til fri disposition til at udforske Bangkoks mange seværdigheder. Der er rig mulighed for at gå rundt og nyde den enorme by med dens fantastisk shopping. Vi anbefaler at I også tager ud op oplever noget. Thailandtours vil gerne vise dig Bangkok fra sin bedste side. Tag for eksempel med på vores egen populære ”Det virkelige Bangkok”. Her får du en smuk palet af kanaltur, togtur, markedsoplevelser og lokal liv. Lokal liv får du også på vores cykeltur igennem Bangkoks lokalområder. To virkelig gode familieture. Storslåede Grand Palace er et must for førstegangsbesøgende til byen. På Dinner Cruise får du Grand Palace fra flod siden. Overnatning på Furama Silom

 • Afrejse fra Bangkok (M)
  I bliver hentet på hotellet og kørt I lufthavnen, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og uforglemmelige rejseminder.

PRISEN INKLUDERER:

Fly Kuala Lumpur – Langkawi med Air Asia

Fly Hat Yai – Bangkok med Air Asia eller Nok Air

Diverse flyskatter og afgifter

Privat transfer Kuala Lumpur lufthavn til hotellet

3 nætter på Furama Bukit Bintang i deluxe værelse med morgenmad

Privat transfer fra hotellet til Kuala Lumpur lufthavn

Privat transfer fra Langkawi lufthavn til hotellet

4 nætter på Meritus Pelangi Resort i garden terrace værelse med morgenmad

Transfer fra hotellet til havnen

Færge fra Langkawi til Koh Lipe

4 nætter på Castaway Lipe i garden view breezy bungalow med morgenmad

Færge fra Koh Lipe til Pak Bara og bil til Hat Yai lufthavn

Privat transfer fra Bangkok lufthavn til hotellet

3 nætter på Furama Silom i superior værelse med morgenmad

Privat transfer fra hotellet til Bangkok lufthavn

Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)Engelsk talende lokalguide på transfers

Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet

Bidrag til rejsegarantifonden

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Internationale flybilletter

Ture, udflugter og transport som ikke er nævnt i programmet

Måltider som ikke er nævnt i programmet

Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.

Transfer tillæg imellem midnat og 07.00 AM

“Federal Tourism Tax” på MYR 10 / DKK 16 pr værelse pr nat, som opkræves direkte af hotellet

Pakkepris i perioden 01.07 – 31.10

Pr person i enkeltværelse Pr person i dobbelt værelse Enkeltværelses tillæg
14.295 kr 10.595 9.295 kr

Pakkepris i perioden 31.10 – 20.12

Pr person i enkeltværelse Pr person i dobbelt værelse Enkeltværelses tillæg
14.895 kr 11.195 9.995 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Storslåede Bangkok og fortryllende Hoi An i Vietnam (13 dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 6.999 PER PERSON
 • 17 nætter i Thailand på La Flora Khao Lak & Santhiya Koh Yao Yai med Thai Airways

  PRIS STARTER FRA DKK 17.695 PER PERSON
 • Oplev Khao Lak, vilde Khao Sok og fremragende Phi Phi & Koh Lanta

  PRIS STARTER FRA DKK 13.495 PER PERSON
 • Thavorn Palm Beach Resort (4*), PHUKET 15 dage / 13 nætter inklusiv fly fra København

  PRIS STARTER FRA DKK 10.695 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

MANDAG & FREDAG: 10:00 – 15:00
TIRSDAG – TORSDAG: 15:00 – 20:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE