Betagende Kuala Lumpur, Taman Negaras utrolige jungle og Malaysias eksotiske Perhentian (14Dage/13Nætter)

14 DAGE
PRIS STARTER FRA DKK 5.895 PER PERSON

Kombinationen af hovedstaden Kuala Lumpur, den fantastiske jungle i Taman Negara samt badeferie på Malaysias uden tvivl mest eksotiske ø Perhentian er et suverænt valg. Der er masser af tid til at opleve den pulserende hovedstad Kuala Lumpur på egen hånd. I vil komme til at udforske verdens ældste regnskov Taman Negara, hvor I vil opleve et utroligt dyre og planteliv og I slutter af med en afslappende badeferie på helt fantastiske Perhentian Island. Det er en herlig kombination af storby, kultur, madoplevelser, store naturoplevelser og badeferie.

BEMÆRK VENLIGST: Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne

 • Ankomst til Kuala Lumpur
  Ved ankomsten til Kuala Lumpurs internationale lufthavn, bliver I hentet i privat minivan og kørt til jeres hotel som ligger i det centrale Kuala Lumpur. Nyd tre overnatninger på et af vores favorit hoteller og gå på opdagelse i metropolen. Overnatning på Furama Bukit Bintang.

 • Kuala Lumpur (M)
  Dagene er til fri disposition. Kuala Lumpur er Malaysias hovedstad og en fascinerende multikulturel millionby. De fleste førstegangsrejsende forelsker sig i storbyen>, der har rigtigt meget at byde på. Kuala Lumpurs vartegn Petronas Tower er et absolut højdepunkt og helt sikkert Kuala Lumpurs største attraktion. En tur i toppen og flere etagers shopping i bunden er populært for de fleste besøgende.

  Byen præges af meget forskelligartet arkitektur af nyt og gammelt. Chinatown og Little India er must see områder. En tur til de kolossale Batu huler skal man helst heller ikke gå glip af. Venlighed og imødekommenhed finder du overalt i byen. Kuala Lumpur er altid en skøn og behagelig oplevelse. Overnatning på Furama Bukit Bintang

 • Kuala Lumpur – Taman Negara (M/F/A)
  Efter en tidlig morgenmad, bliver I hentet på hotellet og kørt til Kuala Tembeling Jetty (ca. 4 timer). Ved ankomsten spiser I en dejlig frokost på en lokal restaurant, hvorefter I går ombord i en lokal båd, der sejler jer op ad ad floden til HAN Rainforest Resort, som ligger ved Taman Negara National Park, verdens ældste tropiske regnskov, ca. 130 millioner år gammel. Her ankommer I sidst på eftermiddagen og efter at I er blevet indlogeret, har I tid på egen hånd, indtil I skal spise middag. Efter middag tager I på natsafari til fods gennem junglen.

  Efter mørkets frembrud, kommer regnskoven virkeligt til live. Det er en sand symfoni af dyreskrig, fuglefløjt og larmende insekter. Omkring i træerne svirrer Ildfluer og biller hastigt omkring og er der fuldmåne, kan med med lidt held opleve de større dyr, så som dværghjorte, tapirer eller elefanter, der kommer for at drikke, bade eller slikke salt. Overnatning på HAN Rainforest Resort

  Læs blog om vores eget besøg her: https://www.thailandtours.dk/rundrejser/malaysia/taman-negara-nationalpark-malaysia/

 • Taman Negara (M/F/A)
  I bliver vækket af junglens lyde og spiser en dejlig morgenmad. Herefter skal I på opdagelse i junglen. Iført et par gode vandresko (evt. løbesko) tager I på eventyr. Efter en sejltur og let vandretur, når I Teresek Hill, et udsigtspunkt, hvorfra I har en fantastisk udsigt over junglen. 30 meter over jorden, på udspændte hængebroer imellem regnskovens trækroner, ser I junglen i fugleperspektiv, hvilket er en helt fantastiske oplevelse. Efter en dejlig frokost på en flydende restaurant, sejler I op ad floden til en lokal Orang Asli landsbyen.. Orang Asli er den malaysiske halvøs oprindelige stammefolk.

  Orang Asli folkets 3 hovedgrupper er Senoi, Orang Malayu Asli og Negrito. De har også 16 subgrupper og man antager at de ankom til halvøen for omkring 8000-10000 år siden, fra Papua New Guinea, Østafrika, Vietnam, Cambodia og Thailand.

  Besøget i landsbyen giver jer en unik mulighed for at opleve hverdagen, kulturen og livet hos malaysias oprindelige folk, hvoraf der kun er ca. 60.000 tilbage. Sidst på eftermiddagen sejler I tilbage til jeres resort og har tid på egen hånd, før I spiser middag. Overnatning på HAN Rainforest Resort

 • Taman Negara – Perhentian Islands (M/F)
  I står op med solen og junglens lyde, spiser morgenmad og forlader derefter den mere end 4000 km² store nationalpark. I sejler ned ad floden og kan undervejs bruge de ca. 3 timer på at iagttage dyrene på bredden af floden. Vær på udkig efter den lille blå isfugl, de 5 forskellige arter af næsehornsfugle, og kongen over dem alle, fiskeørnen, der majestætisk svæver rundt over “Malaysias grønne hjerte”. Når I er tilbage I Kuala Tembeling, spiser I frokost på en lokal restaurant.

  Efter frokost er der transport til Kuala Besut, hvorfra I sejler til de smukke paradisøer der udgør Perhentian Islands. Disse smukke øer byder på hvide sandstrande, farverige koralrev og i dette lille paradis, skal I tilbringe de næste 6 dage. I skal selvfølgelig bo på vores favoritsted på øen nemlig Tuna Bay. Tuna Bay er et super dejligt, hyggeligt og charmerende resort, dejligt beliggende ud til helt fantastisk strand. Det er helt klart det mest charmerende og velfungerende af de mange steder der ligger på øen. Kort sagt giver Tuna Bay Resort de ideelle rammer for en fantastisk badeferie. Overnatning på Tuna Bay Resort.

 • Perhentian Islands (M)
  Perhentian betyder stoppested, da øerne i fordums tider, blev benyttet som stoppested for søfarerer og handlende imellem Malaysia og Thailand. Øerne ligger i en marine national park og de to mest kendte øer er Pulau Perhentian Besar (store Perhentian) og Pulau Perhentian Kecil (lille Perhentian). Transport rundt på øerne eller imellem øerne er til fods eller med vandtaxa. Her er ingen turist attraktioner, som museer og monumenter. Attraktionen er de smukke strande og de farverige koralrev, som bugner af marineliv, som udover tropiske fisk og koraller også byder på revhajer og havskildpadder. Øernes interiør domineres af bakker og jungle, hvor man kan opleve leguaner, aber og frugt flagermus.

  Perhentian islands byder på den bedste snorkling og dykning i Malaysia og udover vandaktiviteterne og afslapning på de smukke strande, kan man også udforske øerne på egen hånd. Der er forskellige stier, der forbinder de forskellige strande.

  Øernes koralrev er beskyttede, da de ligger i en marine national park, så der er ingen fiskeri eller indsamling af koraller. En anden yndet aktivitet er at leje en hajkajak og så udforske vandet omkring øerne. Øerne bliver også besøgt grønne havskildpadder, som kommer for at lægge æg. Der kommer ca. 300 par om året. Overnatning på Tuna Bay Resort

 • Afrejse fra Perhentian Islands (M)
  I bliver hentet på hotellet og sejler til Kota Besut, hvorfra I køre til Kota Bharu og flyver hjem via Kuala Lumpur, med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferieminder.

PRISEN INKLUDERER:

Kota Bharu – Kuala Lumpur e/t med Air Asia

Privat transfer fra Kuala Lumpur lufthavn til hotellet

3 nætter på Furama Bukit Bintang i superior dobbeltværelse med morgenmad

2 nætter på HAN Rainforest Resort i standard dobbeltværelse med helpension

Transfer til Perhentian Islands

8 nætter på Tuna Bay Resort i deluxe standard chalet med morgenmad

Transfer fra Perhentian Islands til Kota Bharu lufthavn

Ture, udflugter og transport som beskrevet i programmet

Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Engelsktalende lokal guide på ture og udflugter

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Internationale flybilletter

Måltider som ikke er nævnt i programmet

Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet

Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.

Entreer og gebyrer, som ikke er nævnt i programmet (Taman Negara: national park tilladelse 1 Ringgit, camera licens 5 Ringgit) turist skat 10 Ringgit / 16 dkk pr værelse pr nat, som opkræves lokalt af hotellerne

Pr person i enkeltværelse Pr person i dobbelt værelse Enkeltværelses tillæg
7.495 kr 6.295 5.895 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Cameron Highlands – Malaysia

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • Batu Grotterne i Kuala Lumpur

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • Malaysias højdepunkter og badeferie på Langkawi (14Dage/13Nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 10.595 PER PERSON
 • Kuala Lumpur, Langkawi og verdens ældste jungle Taman Negara (14 dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 12.995 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE