Cambodia Rundrejse – Fra Killing Fields til Angkor Wat 5D/4N

 Cambodia Rundrejse - Fra Killing Fields til Angkor Wat 5D/4N
Antal: 2 – 20
Varighed: 2-4 Dage
Prisen starter fra DKK 3940

Cambodia Rundrejse – Fra Killing Fields til Angkor Wat 5D/4N

Antal: 2 – 20
Varighed: 2-4 Dage
Prisen starter fra DKK 3940
For ikke så mange år siden var Cambodia et land i krig og kaos. Diktaturet under Pol Pot kostede en million mennesker livet og forårsagede et af de værste folkemord som verden har set. Det er ikke mange år siden at Cambodia begyndte at åbne grænserne op. De fleste Cambodianere vil dog i dag helst glemme hvad der er sket. De vil blot videre og allerhelst lægge fortiden bag sig.
image_pdf Cambodia Rundrejse - Fra Killing Fields til Angkor Wat 5D/4N

Cambodia Rundrejse – Fra uhyggelige Killing Fields til Angkor Wat, tempelbyen over dem alle

For ikke så mange år siden var Cambodia et land i krig og kaos. Diktaturet under Pol Pot kostede en million mennesker livet og forårsagede et af de værste folkemord som verden har set. Det er ikke mange år siden at Cambodia begyndte at åbne grænserne op. De fleste Cambodianere vil dog i dag helst glemme, hvad der er sket. De vil blot videre og allerhelst lægge fortiden bag sig.

 Cambodia Rundrejse - Fra Killing Fields til Angkor Wat 5D/4N

I dag er den gamle franske koloni stadig et meget fattigt land, men udviklingen der er i gang er ikke til at overse. Landet er ved at komme på ret køl og hvis ikke man ved det, kan man næppe forestille sig de uhyrligheder der er sket i landet.

Oplev et Cambodia i forandring på en privat tur, hvor du får alt det essentielle af landet med, samtidig med at der også er tid til at oplevelserne kan bundfælde sig.

Dag 1 Bangkok – Phnom Penh: Kongepalads og Flod-sejlads

I bliver hentet på jeres hotel i Bangkok tidligt om morgenen og kørt til lufthavnen for at flyve med Thailands “boutique airline” Bangkok Airways eller lavprisselskabet AirAsia til Cambodias hovedstad Phnom Penh. (Transfer i Thailand og flybilletter er ikke med i prisen, men kan arrangeres – udfyld gerne vores rejseformular her, så vender vi tilbage med et tilbud).

I lufthavnen venter jeres guide med et Thailand Tours skilt. Herefter bliver i kørt ind på hotellet, som er et glimrende centralt placeret, tre stjernet hotel i Phnom Penh. Her har I et par timer til at slappe af eller til at gå lidt ud at se på omgivelserne. Nyd middagsmaden på en af byens hyggelige fortovsrestauranter nede ved floden.

Herefter er der standsmæssig afgang til kongepaladset med det lokale transport-middel, den trehjulede “Tuk Tuk”, som selvfølgelig skal prøves. Kongepaladset er et utroligt imponerende bygningsværk dateret til 1886. Samtidig er det kongens residens. På kongepaladset vil I ligeledes opleve “The Silver Pagoda”, hvor en af mange seværdigheder er en figur i menneske størrelse som er prydet med mere end 9000 diamanter. I sandhed et kosteligt syn.

Der er tid til eftermiddagskaffe på en af de mange franske fortovs – restauranter, hvor man virkelig kan sidde og fornemme pulsen i Phnom Penh. Bagefter stiger I ombord på en båd der sejler jer en tur ud på floden Tonle Sap, hvor I kan opleve en stemningsmættet solnedgang over Phnom Penh. Turen er af en times varighed

Aftenen er til fri disposition. Vi anbefaler middag på for eksempel ”Foreign Correspondents Club” som ligger nede ved floden.

Dag 2 Phnom Penh: Killing Fields, S21 og det Russiske Marked

Efter morgenmad på Castle Hotel er der om formiddagen afgang til et kapitel i Cambodias historie som man ikke kommer udenom som besøgende til landet. Ca. 20 kilometer fra Phnom Penh ligger “Killing Fields” Eller Choung Ek, hvor de røde Khmerer dræbte tusindvis af fanger under Pol Pot styret.

På stedet er der blandt andet rejst et monument til minde om de der mistede livet. Man vil se tusindvis af kranier og under rundvisningen vil man se forskellige massegrave. Samtidig vil guiden forklare hvordan likvideringerne fandt sted. Det er en tankevækkende oplevelse at besøge stedet. Turen fortsætter herefter til Tuol Sleng museet, som forhen var en skole, men som under Pol Pot blev omdannet til S-21 og bedre kendt som sikkerhedspolitiets fængsel. Stedet er blevet bevaret som det blev fundet af de Vietnamesiske styrker der væltede Pol Pot og det skorter ikke på uhyggelige detaljer om de metoder der blev brugt til at knække uskyldige Cambodianerne.Vi kører tilbage til en mere behagelig virkelighed i form af frokost på en lokal restaurant.

Efter frokost er det en kort køretur ud til det russiske marked, hvor der kan købes alt mellem himmel og jord. Oplevelsen af at være på markedet er sandsynligvis større end fristelsen for at købe alt det tingeltangel der bliver faldbydt. Det er mere power-looking end power-shopping. Vi er tilbage på Castle hotel henad eftermiddagen. Resten af dagen er til fri disposition. Guiden hjælper gerne med anbefalinger, hvis det skal være middag ude i byen.

Dag 3 Phnom Penh – Siam Reap (Angkor Wat)

Efter endnu en morgenmad på hotellet er der afgang til lufthavnen henad formiddagen. En kort flyvning og ikke lang tid efter checker vi ind på hotellet  i Siam Reap.

Der bliver tid til at slappe lidt af på hotellet. Tidligt på eftermiddagen bliver det tid til at opleve et af verdens syv vidundere – nemlig Angkor Wat. I sandhed et af verdens mest utrolige bygningsværker. Angkor Wat ligger kun ca. fem kilometer fra Siam Reap men strækker sig over et imponerende område på ca. 60 kvadratkilometer .Det er ikke muligt at se hele området på en dag, hvorfor der denne dag bliver lagt vægt på templerne Preah Ko, Bakong og Lolei som ikke ligger langt fra det fantastiske hovedtempel Angkor Wat.

Sidste besøg på dagen bliver Phnom Bakheng, som ligger på en høj med udsigt over en stor del af tempelområdet. Den perfekte beliggenhed for en smuk solnedgang. Oplevelserne ved Angkor Wat er overvældende og det er derfor meget passende at skulle tilbage efter solnedgangen.

Dag 4 Siam Reap (Angkor Wat)

Der er afgang til Angkor Wat templerne før både solopgang og morgenmad. Vi skal opleve   Bayon templet som er kendt som templet med de enorme ansigts- relieffer. Vi kører herefter tilbage til hotellet og får morgenmad. I løbet af formiddagen kører vi for sidste gang ud til Angkor Wat for blandt andet at opleve hovedtemplerne Angkor Thom samt Ta Prom som delvist er blevet opslugt af junglen. Mæt af oplevelser og templer kører vi tilbage til Raffles og tager den lidt med ro. Tidligt på eftermiddagen er der mulighed for at se lidt mere af byen, hvor vi foreslår en middag på en af de mange hyggelige restauranter i Siam Reap. Efter en kort sightseeing i Siam Reap kører vi til udkanten af byen, hvor den flydende  landsby ned til Tonle Sap søen ligger. Her bor folk af vietnamesisk afstamning i træhuse sat op på pæle i søen. Et specielt og spændende område som vi ser fra søsiden – nemlig via en lille båd der sejler os rundt. Vi er tilbage hen under aften. Sikkert godt trætte. Aftenen er til fri disposition.

Dag 5 :  Siam Reap – Bangkok

Der bliver om formiddagen tid til afslapning – før afhentning til lufthavnen. Efter en times flyvetur med Bangkok Airways eller Asia bliver i hentet i Bangkok lufthavn og kørt til jeres Bangkok hotel, hvor nye eventyr kan begynde.

Turen er inklusiv

 • 2 overnatninger på mellemklasses hotel i standard værelse m.morgenmad i Phnom Penh
 • 2 overnatninger på mellemklasses hotel i standard værelse m.morgenmad i Siem Reap
 • Engelsktalende guide og alt transport i Cambodia
 • Alle entreer
 • Indenrigsfly og transfers. Indenrigslufthavnsskat
 • River cruise

Prisen inkluderer ikke:

 • Fly til og fra Cambodia
 • Visum til Cambodia som købes i lufthavnen når i lander Phnom Penh 30$.
 • Højsæsonstillægs og Galamiddag som må forventes fra 20 december  til mid januar må forventes.
 • Afgangsskat som betales i lufthavnen i Siam Reap lufthavn 25$.
 • Drikkepenge til chauffører og lokale guider.
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i DKK.

Turen kan afsluttes og begyndes i både Bangkok, Phnom Penh, Siam Reap, Sihanoukville eller Koh Chang. Nedenstående pris er med start/slut i Phnom Penh og Siam Reap.

Periodepriser
Pris per person (min 2 pers)01 Maj – 31 OktDKK 3940
Pris per person (min 2 pers)01 Nov – 30 AprDKK 4250

Børn 2-11 år betaler 80% af prisen.

OBS:

Venligst bemærk : Thailandtours laver rejseløsninger der er tilpasset dit behov. Ovenstående er et rigtig godt bud på, hvordan turen kunne se ud. Ønskes andet hotel, ønskes flere eller færre overnatninger så venligst kontakt os og få et tilbud med det samme. I kan også læse mere om vores rundrejse i Vietnam og Cambodia her, hvis I ønsker en lidt længere tur.

Når I bestiller rejse hos os, er det jer selv der skal bestille flybilletter til og fra Danmark. Vi har valgt denne løsning, da flybilletter altid fåes billigst ved at booke dem direkte på internettet. På momondo.dk. er det meget enkelt og normalt det billigste sted på nettet at købe flybilletter. Hvis i har brug for assistance / råd hjælper vi meget gerne. Indenrigs flybilletter i Thailand kan vi sagtens arrangere.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.