Rejser til Cambodia

En rejse til Cambodia er en rejse tilbage i historien til nogle af Fjernøstens største seværdigheder krydret med et bombardement af sanseindtryk og store følelser.

I Cambodia leves livet stille og roligt og i respekt for gamle skikke og traditioner. Den nære fortids uhyrligheder fra Khmer Rouge-tiden bearbejdes flittigt og har gjort cambodianerne til et ydmygt men stolt folk. Og her er meget at være stolt af.

I den frodige, skovklædte jungle midt i landet ligger nogle af verdens allerstørste seværdigheder med Angkor Wat-templerne som den største.

En rejse hertil er umulig at slette fra nethinden.

Det store - faktisk verdens største - tempelområde ved Angkor Wat tæt på byen Siem Riep er fascinerede ud over alle grænser. Når man går gennem den dekorerede port og følger den stenbelagte kongevej til Angkor Wat, rejser de små hår sig på armene, og man fornemmer Khmer-rigets storhed og enorme rigdom.

 

image_pdfimage_print

19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide

 Rejser til Cambodia - Rundrejser
Antal: 2 – 8
Varighed: 13 Dage+
Fra pris per person 2715 USD

19-dage i Vietnam og Cambodja med egen guide

Introduktion: Vietnam byder på en naturskønhed af sjælden slags i alt fra "Sukkertopsbjergene" i Halongbugten til sydens rismarker. Her lever 54 forskellige etniske minoriteter, som vi møder på vores tur til Sapa, til på Mekongfloden. Siem Reap med tempelbyen Angkor Wat som har været skjult af junglen i 400 år i Cambodia skal også opleves.
Fra pris per person 2715 USD

Cambodia Rundrejse – Fra Killing Fields til Angkor Wat 5D/4N

 Rejser til Cambodia - Rundrejser
Antal: 2 – 20
Varighed: 2-4 Dage
Prisen starter fra DKK 3940

Cambodia Rundrejse – Fra Killing Fields til Angkor Wat 5D/4N

Introduktion: For ikke så mange år siden var Cambodia et land i krig og kaos. Diktaturet under Pol Pot kostede en million mennesker livet og forårsagede et af de værste folkemord som verden har set. Det er ikke mange år siden at Cambodia begyndte at åbne grænserne op. De fleste Cambodianere vil dog i dag helst glemme hvad der er sket. De vil blot videre og allerhelst lægge fortiden bag sig.
Prisen starter fra DKK 3940

Bestil Tilbud - Gratis og uforpligtende

* (angiver felt, der skal udfyldes)
  • Name