Rejser til Burma

Rejser til Burma (Myanmar) er vitterligt et af de absolut bedste oplevelseslande i verden. Landet har en overflod af seværdigheder, hvoraf mange er på UNESCOs liste over verdensarv.

På trods af militærstyrets mangeårige hårdhændede håndtering af oppositionen har den seneste tids positive omtale og spæde tiltag i retning af en egentlig demokratiseringsproces udløst en ren strøm at positive artikler, programmer på tv og ikke mindst filmen om Aung San Suu Kyis altofrende liv i demokratiet tjeneste.

Grib chancen for at opleve et Burma, hvor optimismen er tilbage, og som alle eksperter spår en gylden fremtid. Turismen er fortsat på vuggestadiet, men der er pres på de få gode hoteller og infrastrukturen er langt fra optimal med oksekærrer, der sinker trafikken. Er det dette Burma, I vil opleve, så skynd jer til det eventyrlige land, før der for alvor kommer gang i turismen.

Thailandtours har selv rejst i Burma i siden årtusindskiftet og har udviklet en række rundrejser med engelsktalende guide og individuelle rejser. Rejserne er sammensat, så I kommer rundt i landet til de mest interessante steder i et tempo, hvor I har god tid de rigtige steder og dermed har sjælen med.

image_pdfimage_print

Burma – Det Glemte Paradis

 Rejser til Burma - Rundrejser
Antal: 2 – 10
Varighed: 8-12 Dage
Fra pris per person 859 USD

Burma – Det Glemte Paradis

Introduktion:
  • Oplev det uberørte Burma / Myanmar før masseturismen kommer
  • Enestående privat rundrejse i fantastiske Burma.
  • Et fantastisk venligt folkefærd venter dig i det glemte paradis.
  • Fra den spændende hovedstad Yangon til tempelbyen Bagan og fra historiske Mandalay til det smukke Inle Lake i det østlige Burma.
  • Turen inkluderer ikke fly til og fra Burma
Fra pris per person 859 USD

Familie rundrejse i Myanmar – 9 Dage

 Rejser til Burma - Rundrejser
Antal: 2 – 4
Varighed: 8-12 Dage
Fra pris per familie 3532 USD

Familie rundrejse i Myanmar – 9 Dage

Introduktion: En rundrejse i Burma er en rejse tilbage i tiden og denne rundrejse indeholder alle landets klassiske højdepunkter – og lidt til. Undervejs vil I få landets historie og stemning helt ind under huden, når I tager på opdagelse blandt Østens bedst bevarede hemmeligheder.
Fra pris per familie 3532 USD

10-dage i Myanmar med fly,i tog på cykel og med båd

 Rejser til Burma - Rundrejser
Antal: 2 – 40
Varighed: 8-12 Dage
Fra pris per person 970 USD

10-dage i Myanmar med fly,i tog på cykel og med båd

Introduktion: Når du rejser til Myanmar, vil du opdage, at betagende Myanmar er et overflødighedshorn af oplevelser! Frodige bjerge, stille søer med flydende haver og flodtempler, buddhistiske munke klædt i rødt, og gyldne pagoder og templer i tusindvis. Under det gamle kongeriges storhedstid blev der opført mere end 10.000 helligdomme på Bagan-sletten alene, og der er stadig over 2.200 tilbage, bl.a. Anada Pagoden, der er en af de største og bedst bevarede templer i Bagan.
Fra pris per person 970 USD

Bestil Tilbud - Gratis og uforpligtende

* (angiver felt, der skal udfyldes)
  • Name