Batu Grotterne i Kuala Lumpur

PRIS STARTER FRA PER PERSON

image_pdf Batu Grotterne i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en moderne asiatisk by præget af Malayere, Kinesere og Indere. En venlig by og en fin start på Malaysia/Asien-rejsen. Nogle vil kalde Kuala Lumpur for ”Asien for begyndere”.
Sammen med Chinatown og Petronas Towers er Batu Grotterne én af de mest interessante attraktioner i Kuala Lumpur. I bliver hentet kl. 09.00 på jeres hotel af den engelsktalende guide, hvorefter I bliver kørt ud til grotterne. En køretur på en halv times tid.

 Batu Grotterne i Kuala Lumpur

Batu Grotterne består faktisk af tre grotter der er dannet naturligt af massive kalkstensformationer. Den mest imponerende og største af de 3 grotter kaldes ”Temple Cave.” Tag en flaske vand med når de 272 trin skal tilbagelægges. Det lyder måske værre end det er, men der er sørget for underholdning hele vejen op, i form af aber der konstant pjatter rundt for at tilluske sig en lækkerbisken.
 Batu Grotterne i Kuala Lumpur
Før man går op til de enorme grotter bliver man hilst velkommen af hinduguden Murugan som er 42,7 meter høj. Hr. Murugan der først blev opført for fem år siden menes at være den højeste Murugan statue i verden. Han har en flot udsigt ud over Kuala Lumpur. Når de 272 trin er tilbagelagt, når man frem til grotterne, og det er næsten som at gå inde i en katedral. Der er højt til loftet, men her er loftet bare lavet af naturkalksten. For enden af grottene er der forbindelse til himlen, hvor lyset trænger sig ned og blander sig med den insisterende indiske musik og røgelse som fylder rummet ud.
 Batu Grotterne i Kuala Lumpur
Efter grotterne går turen videre til Royal Selangor Tinfabrik (www.royalselangor.com). Her får man pludselig leveret en viden om Malaysias store tin produktion på en meget professionel måde, og man får selv lov at prøve kunsten ud i tin dekoration, hvilket ikke er en let sag!

Er man glad for tin kan man hurtigt få fyldt kufferten. Der er dog absolut ingen købe pres, og det er der heller ikke ved de næste par stop, som er et Batik værksted/forretning, og en Chokolade forretning der præsenterer malay-chokolade i variationer som man ikke anede fandtes. Og så er der gratis smagsprøver.

Nogle vil måske nok mene at dette er en sælsom blanding af attraktioner og indsigt i både chokolade, tin, grotter og batik men det fungerer faktisk fint. Og til de der har børn med på rejsen, er det en rigtig fin tur da der er god underholdning hos aberne, og mulighed for at deltage i processen med både tin og batik. Chokolade-besøget taler vist for sig selv.

Man er tilbage på hotellet ved 14.00 tiden og derved har man stadig det meste af dagen til rådighed.

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Cameron Highlands – Malaysia

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • Betagende Kuala Lumpur, Taman Negaras utrolige jungle og Malaysias eksotiske Perhentian (14Dage/13Nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 5.895 PER PERSON
 • Malaysias højdepunkter og badeferie på Langkawi (14Dage/13Nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 10.595 PER PERSON
 • Kuala Lumpur, Langkawi og verdens ældste jungle Taman Negara (14 dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 12.995 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her.

Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kom i kontakt

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE