fbpx

Phuket


Phuket
Phuket er på størrelse med Bornholm, men har alligevel sin egen internationale lufthavn, ligesom Phuket er forbundet til fastlandet med en stor bro.

Ferievejret:
Temperaturen ligger året rundt mellem 22 og 34 grader. Varmest i marts-april inden regnsæson maj-oktober, hvor der er jævnlige byger. Mest regn i september og oktober og mindst i januar og februar.

Patong:
Livlige Patong byder på dejlig ferie og underholdning såvel dag som nat. Du kan fx gå på shopping, dase i solen med en kølig drik og afslutte dagen med en flot solnedgang. Og du kan nyde et blomsterbad i et spa-center eller få en afslappende massage på stranden.

Karon:
Karon Beach er kendt for sine mange gode restauranter og hoteller. Prøv både det lokale og det internationale køkken og prut om priserne i en af de mange gadebutikker

Kata:
Kata Beach byder på en fin lang sandstrand og flere hoteller af høj standard og her er mere roligt.

Kamala:
Ca. 7 km nord for Patong, snor den lange og brede børnevenlige strand sig ved Kamala og åbner sig inviterende, når du kommer kørende over bakkerne, der rammer Kamala landsby ind. Kamala strand er børnevenlig og bred og har masser af stedsegrønne træer til at skygge. Og når du bliver træt af at ligge og lytte til den rytmiske bølge, der klasker mod det sennepsfarvede sand, så er Kamala en lille by med en lav puls.

Phukets smukke natur:
Hele Phuket er én stor, grøn og frodig oase, hvor store arealer er dækket af tropisk regnskov. Her er mange muligheder for spændende udflugter. Besøg den smukke ’James Bond Island’, som ligger i forlængelse af nationalparken Phang Nha, hvor 100 øer er spredt ud over en billedskøn bugt, hvor kalkstensklipper rager op alle vegne og udgør et betagende landskab, som du cruiser forbi i enten motordrevet ’longtail-’båd eller ved egen kraft i kano eller kajak. Phang Nha ligger cirka 75 km fra Patong i det centrale Phuket, så denne udflugt kan nemt foretages på en dag.

Drypstenshuler på Phuket:
Hvis du vil opleve mere af den flotte natur i området, kan et besøg i nationalparken Khao Sok anbefales. Tag på vandreture i det grønne vildnis på egen hånd eller book en udflugt, hvor du besøger parkens drypstenshuler, får mulighed for at sejle i kajak eller i ’longtail’-båd på den store Cheow Larn-sø. Her er du omgivet af kalkstensklipper, der rager op af vandet som mægtige, hvide søjler. Du har også mulighed for at overnatte direkte på søen på flydende bungalows. I trækronerne gemmer sig masser af gibbon-aber, makak-aber og et væld af fuglearter. Stå tidligt op, mens morgendisen ligger som et tykt vattæppe over junglen, og spring direkte i det klare vand. Parken ligger knapt 200 km fra Phuket Kata / Karon og kan nås på tre-fire timer, og det kan derfor godt anbefales at bruge et par dage på oplevelser i parken.

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Thavorn Palm Beach Resort (4*), PHUKET 15 dage / 13 nætter inklusiv fly fra København

  PRIS STARTER FRA DKK 10.695 PER PERSON
 • Bestil privat transport i Thailand med fordel her

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • 17 nætter i Thailand på La Flora Khao Lak & Santhiya Koh Yao Yai med Thai Airways

  PRIS STARTER FRA DKK 17.695 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE