Om os

Thailand Tours bor i Thailand og arrangerer udflugter, hotelbestilling og golfpakker, samt fungerer som lokal agent / teknisk arrangør for flere danske rejseselskaber i Thailand og resten af Sydøstasien.

I kraft af vores store brancheerfaring og sammenlagt mere end 30 år i Østen har vi oparbejdet et super netværk af mange gode samarbejdspartnere i Malaysia, Cambodia, Burma og Vietnam.

Det var derfor en helt naturligt konsekvens, da vi også begyndte at få fokus på at skræddersy rejser over hele Sydøstasien til vores gæster, samt selvfølgelig bruge meget tid på at rejse rundt i området, dels for at holde vores viden ved lige og selvfølgelig for at kunne lave nye produkter.

Det har blandt andet betydet at vi har oparbejdet en viden og ekspertise i Rejser til Malaysia som ligesom med Rejser til Thailand gør os førende på det danske market for rejser til Malaysia.

Udover Thailand & Malaysia elsker vi Vietnam. Landet byder på det hele og har en særlig aura. Thailand Tours har dyb indsigt i landet og vi kan arrangere det hele i Vietnam og en ting er sikkert; Vietnam byder på oplevelser udover der sædvanlige.

Thailand Tours har dog ikke sluppet grebet om golfen og er fortsat den førende Danske Golfekspert i Østen.

Venligst bemærk: Hos os har I fuld valgfrihed med hensyn til køb af flybilletter og I kan sagtens købe flybilletter hos os.

Thailand Tours foreslår dog at i selv bestilller fly på Momondo.dk. Her er det meget enkelt enkelt og normalt det billigste sted på nettet at købe flybilletter. Hvis i har brug for assistance / råd hjælper vi meget gerne. Indenrigs flybilletter i Thailand kan vi sagtens arrangere.

Indhenter I tilbud fra anden side er I meget velkommen til at forhøre jer om vi kan gøre det billigere. Det kan vi i cirka 9 ud af 10 tilfælde, uden der bliver slækket for kvaliteten.

Bestil Tilbud - Gratis og uforpligtende

* (angiver felt, der skal udfyldes)
  • Phone
[gravityform id="11" title="true" description="false" ajax="false"]

Nyhedsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.