• Pr 01 oktober 2022 er alle tidligere corona restriktioner endeligt ophævet. Seneste information om rejser til Thailand under Corona pandemien
 • Thailandtours.dk arrangerer udflugter, hotelbestilling, pakkerejser og golfpakker samt fungerer som lokal agent / teknisk arrangør for flere danske rejseselskaber i Thailand og resten af Sydøstasien. Som rejsebureau kan vi arrangere stort set alt i Thailand og de omkringliggende lande. Thailandtours.dk har sammenlagt knap 30 år erfaring i rejsebranchen i netop Østen.
 • - Vores erfaring taler for sig selv. - Vi har eget kontor i Thailand med Vi har eget kontor i Thailand og alle nødvendige licenser der kræves for at drive rejsebureau i Thailand. - Vi kender hoteller og diverse tur-operatører som vi har direkte kontakt med,  og kan derfor ofte få hurtigt svar og bekræftelse på vores forespørgsler. - Vi har lavere priser, da vi har lavere omkostninger og har besøgt de steder vi anbefaler. - Vi er medlem af rejsegarantifonden (Reg Nr 3192).
 • Det afhænger helt af hvad I ønsker. Mange ting såsom udflugt, transport og golf bestilling kan sagtens klares pr. mail. Ønsker du derimod, at vi skal arrangere en privat rundrejse har vi har bedst erfaring med at tale med vores kunder for at sikre at dit tilbud rammer netop dit behov. Alt afhængig af bestillingen bekræfter vi din bestilling inden for 48 timer på hverdage via en mail afsendt fra vores bookingsystem. For de mere komplicerede bookinger, hvor mange hoteller mv skal bestilles kan der gå op til en uge.
 • Nej. Mange at vores konkurrenter tager et såkaldt booking fee eller servicegebyr på helt op til 600 – 750 kr per person. Hos Thailandtours.dk koster vores ekspertviden hverken bookingfee eller servicegebyr.
 • Selvom langt størstedelen er danskere, har vi kunder fra hele verden. Mange køber hele rejser ved os, mens nogle køber udflugter, transfer og golf. Før Corona satte en brat stopper for rejser til Østen hjalp vi et sted mellem 1.000 - 1.500 om året hovedsagligt i Thailand, men også til Burma, Vietnam, Cambodia og Bali.
 • Faktura fremsendes ved bestilling og betaling foregår til dansk bank.
 • Kun hvis du har aftalt  det.
 • Samtidig med tilmelding til en rejse betales – med mindre andet er anført på faktura minimum 3.000 kr. pr. person i depositum for en pakkerejse. Depositum betales senest 4 dage efter modtagelsen af faktura. Restbeløbet skal være Thailandtours.dk i hænde senest 60 dage før afrejse. Rejsedokumenter vil normalt blive fremsendt således, at de er vore gæster i hænde senest 7 dage før rejsen påbegyndes. Såfremt restbeløbet ikke er os i hænde inden anførte frist vil det kunne medføre ændringer i flyforbindelser og dermed mulige ekstraomkostninger. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum. I nogle tilfælde vil der blive opkrævet et forhøjet depositum muligvis med en kortere varsel og/eller en yderlig delbetaling. Dette kan fx være:
  1. Når et luftfartsselskab kræver, at billetterne udstedes hurtigt efter bestilling.
  2. Når et hotel, udflugtsudbyder eller anden leverandør såsom kræver betaling ved bestilling.
  3. På grupperejser.
  Er flybilletter inkluderet i pakken betales fuldt beløb for flybilletter samt depositum på 30% af rejsens øvrige samlede pris. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum. Overholdes betalingsbetingelserne ikke, har Thailand Tours ret til at annullere rejsen uden varsel.
 • Vi sender alle vouchers  i PDF format og sender et link typisk 10 dage (ofte tidligere) efter vi har modtaget den fulde betaling. Læs vouchers grundigt igennem og bemærk evt. mødesteder og tider. Det kan være smart at udprinte alle vouchers, men sørg ihvertfald for at medbringe dem på din smartphone eller tablet. Det er vigtigt at læse vouchers igennem og se om alt er korrekt. Mener du er der er fejl i voucher, så kontakt os venligst hurtigst muligt.
 • Der er ofte et stort arbejde forbundet med at ændre en bestilling. Vi vil så vidt muligt være villige til at ændre bestillingen, men vil ofte opkræve et gebyr på op til DKK 500 alt afhængig af, hvad som skal ændres. Vær venligst opmærksom på at evt hotel ændringer såsom afbestilling af et eller flere værelser, eller ændring af perioden bliver betragtet som en aflysning og vil derfor koste gebyr.
 • De spørgsmål der skulle opstå under rejsen, er oftest lette at svare på. I Thailand kan i ringe direkte til vores kontor i Thailand på +66 (0)85 094 3444 hverdage mellem 09.00 - 17.00. I nødstilfælde kan vi kontaktes udenfor åbningstiderne på alarmtelefon i Thailand på +66 (0)85 094 3444.

Taxi, båd, busser & tog

 • Alle taxi priser der vises på vores hjemmeside er netto. Alle skatter og gældende gebyrer er inkluderet.
 • Nej, alle priser er inkluderet afgift til betalingsveje og parkeringsafgifter.
 • Det præcise mødested vil fremgå af voucher. Vores chauffør vil ankomst byde dig velkommen med et skilt med dit navn på.
 • Hvis flyet er forsinket, vil vi vente på dig gratis den første time. Hvis forsinkelsen er mere end 1 time, opkræves DKK 50 per påbegyndt time (første time gratis).
 • Bangkok Downtown ca 45 min Hua Hin ca 3 timer Pattaya ca 1 ½ time Koh Chang ca 5 timer inkl. færge.
 • Ja de er!
 • Ja de er!
 • Vi har et begrænset antal barnestole, så du er nødt til at kontakte os på forhånd for en reservation af en barnestol til børn op til 4 år. Denne service koster 50 DKK. Vær opmærksom at standarden på sæderne ikke skal forventes at være den samme som i EU, samt at på at de færreste biler i Thailand har 3 punktseler. Hvis dette er grund til bekymring anbefaler vi at i medbringer jeres egen.
 • Alle vores biler har første klasses forsikring og ulykkesforsikring, men på grund af begrænsninger i dækningsbeløbet bør du altid have din egen private rejse-og sygeforsikring, når de rejser i Thailand.
 • Venligst først tjek at du er på det rigtige sted. Herefter kontakt os via vores 24 timers hotline nummer som fremgår af voucher.
 • Thailandtours.dk kan under ingen opstændigheder drages til ansvar for missede fly / færger / tog / busser mv i forbindelse med forsinket ankomst, tæt traffik, ulykker eller en andre ekstraordinære situationer, som vi ikke har indflydelse på.
 • Togbilletter i Thailand og Malaysia kan først udstedes 45-30 dage før den ønskede afgang og aldrig før vi har modtaget betaling for dem. Billetterne sendes normalt i elektronisk PDF format, men afleveres enkelte gange i reception på hotellet til afhentning i receptionen efter ankomst til Thailand. Børn under 140 cm på rejsedatoen får børnepris.
 • Absolut. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind,
 • Det er helt normalt at betale drikkepenge i Østen og det forventes faktisk. Vi anbefaler at der gives til stuepiger, bellboys, lokalguider og chauffører. * Hvis i skal på udflugt skal i påregne ca 100 THB per person til deling mellem lokalguide og chauffør.- I forbindelse med privat transport bør i give 1-200 THB per bil / van. * På restauranter er det knap 10-15 % af regningen, dog forudsat at drikkepenge ikke allerede er lagt ovenpå hvilket sker ofte. * Til stuepigen bør i lægge 50-100 THB under hovedpuden hver anden dag ca. * Bellboys, som slæber jeres kufferter til værelset bør have ca 50 THB per værelse i drikkepenge. * Bemærk at det anses meget uhøftligt at give mønter i drikkepenge og det bør aldrig gives til stuepiger, Bellboys eller lignende. * Spiller i golf forventes det at i betaler ca 400 THB i drikkepenge til caddie efter runden.
 • Den thailandske møntfod hedder baht (1 baht = 100 satang) og findes i 10, 20, 50, 100, 500 og 1.000 baht-sedler.

  Mønter findes i 25 og 50 satang samt i 1, 5 og 10 baht. Thailandske baht kan købes i Danmark.

  Det er en god ide at have en passende mængde af 20- og 50-baht-sedler til at betale taxa, lokale handlende og til drikkepenge. Du kan bruge Visa og MasterCard som betalingsmiddel på de fleste hoteller og restauranter samt til at hæve kontanter i hæveautomater.

  BEMÆRK AT MAN PR 10/11/22 MIDLERTIDLIGT IKKE KAN VEKSLE DKK I THAILAND.

Mød vores team

Jakob Falshøj

Indehaver, Thailand, Vietnam & golfekspert.


Tel:+45 42 64 49 47

Ms Warinthon Falshøj (Golfie)

Operational Manager


Tel: +45 42 64 49 47

Ms Siriwan Beaumont (Wan)

Manager Thailand. Engelsktalende


Tel: +66 (0) 85 094 3444

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 17:00 – 19:00
  LØRDAG: 10:00 – 13:00

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 17:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 13:00

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE