• Efter en hård periode, hvor vi ingen gæster har sendt til Thailand, siden verden lukkede ned i marts 2020, er der nu endelig lys for enden af tunnellen og pr 01 november 2021 åbnede grænsen for turister heldigvis igen i fase 1 af ialt 3 faser:

  Fase 1 (1-30 november 2021)
  Fase 2 (1-31 December, 2021)
  Fase 3 (fra 1 januar 2022)

  Hovedtrækkene for indrejse til Thailand pr 1. november (fase 1) er:

  * Man skal kunne bevise, at man er færdig vaccineret (gælder ikke for medrejsende børn fra 12 år og nedefter) hvor sidste stik skal være givet senest to uger før afrejse til Thailand.

  * Thailand passet skal udfyldes online før afrejse. Læs mere here.

  * Ved afrejse fra Danmark skal man kunne fremvise en højst 72 timer gammel negativ PCR COVID-test.

  * Ved ankomst til Thailand skal man tage – og selv betale for – en tilsvarende PCR COVID-test ved ankomsten til hotellet i Thailand og vente mindst 24 timer på at få bekræftet, at testen er negativ.

  * At også den PCR-test også negativ, kan man rejse frit rejse rundt i hele Thailand.

  * Der skal foretages en ’hjemmetest’ i for at antigen test efter 6-7 dage i Thailand. Testen skal fremvises til hotelpersonalet samt registreres i MorChana app’en som det er et krav at man downloader før ankomst.

  * De thailandske myndigheder kræver at man efter ankomst til Thailand bor på et ”SHA Plus hotel” i et mindst et døgn. SHA betyder Safety and Health Administration, altså et hotel der er godkendt af de thailandske sundhedsmyndigheder.

  *Ved indrejse til Thailand skal man medbringe en kvittering på, at den første nat er på et SHA-godkendt hotel.

  *Man må højst rejse 2 timer fra lufthavnen til hotel efter ankomst. Det betyder at man i starten ikke kan køre direkte fra Bangkok efter ankomst til River Kwai, Koh Chang eller Hua Hin da afstanden er længere end de to timer, men istedet skal man tage 1 nat på et SHA hotel i Bangkok.

  * Flyver man til Phuket og skal videre til Krabi eller lign. skal man blive en nat i Phuket.

  * Ankommer man til Bangkok tages testen enten på hospitalet eller på det bestilte SHA hotel. Ankommer man til Phuket kan man bestille testen før ankomst og blive testet lufthavnen (koster 2400 THB per person). Klik her og bestil.

  * Thailand kræver at man som indrejsende turist har en rejseforsikring der dækker for mindst 50.000 dollars, cirka 320.000 kroner hvilket mange rejseforsikringer i Danmark tilbyder.

 • Thailandtours.dk arrangerer udflugter, hotelbestilling, pakkerejser og golfpakker samt fungerer som lokal agent / teknisk arrangør for flere danske rejseselskaber i Thailand og resten af Sydøstasien. Som rejsebureau kan vi arrangere stort set alt i Thailand og de omkringliggende lande. Thailandtours.dk har sammenlagt knap 30 år erfaring i rejsebranchen i netop Østen.
 • - Vores erfaring taler for sig selv. - Vi har eget kontor i Thailand med Vi har eget kontor i Thailand og alle nødvendige licenser der kræves for at drive rejsebureau i Thailand. - Vi kender hoteller og diverse tur-operatører som vi har direkte kontakt med og kan derfor ofte få hurtigt svar og bekræftelse på vores forespørgsler. - Vi har lavere priser, da vi har lavere omkostninger og har besøgt de steder vi anbefaler. - Vi er medlem af rejsegarantifonden (Reg Nr 3192).
 • Det afhænger helt af hvad I ønsker. Mange ting såsom udflugt, transport og golf bestilling kan sagtens klares pr. mail. Ønsker du derimod, at vi skal arrangere en privat rundrejse har vi har bedst erfaring med at tale med vores kunder for at sikre at dit tilbud rammer netop dit behov. Alt afhængig af bestillingen bekræfter vi din bestilling inden for 24 timer på hverdage via en mail afsendt fra vores bookingsystem. For de mere komplicerede bookinger, hvor mange hoteller mv skal bestilles kan der gå op til en uge.
 • Nej. Mange at vores konkurrenter tager et såkaldt booking fee eller servicegebyr på helt op til 600 – 750 kr per person. Hos Thailandtours.dk koster vores ekspertviden hverken booking fee eller servicegebyr.
 • Selvom langt størstedelen er danskere, har vi kunder fra hele verden. Mange køber hele rejser ved os, mens nogle køber udflugter, transfer og golf. Før Corona satte en brat stopper for rejser til Østen hjalp vi et sted mellem 2.500 - 3.000 om året hovedsagligt i Thailand, men også Burma, Vietnam, Cambodia og Malaysia.
 • Vi opkræver først efter bestilling er bekræftet, og tilbyder pt følgende metoder: Betaling til vores danske konto - Kontonummer sendes per mail.
 • Kun hvis du har aftalt  det.
 • Vi opkræver intet gebyr for bestilling som ikke er bekræftet. For de mere komplicerede bookinger, hvor mange hoteller mv skal bestilles kan der gå op til en uge. Samtidig med tilmelding til en rejse betales – med mindre andet er anført på faktura – et depositum på 30% af rejsens samlede pris, dog minimum 3.000 kr. pr. person. Depositum betales senest 8 dage efter modtagelsen af faktura. Restbeløbet skal være GOThailand i hænde senest 60 dage før afrejse. Rejsedokumenter vil normalt blive fremsendt således, at de er vore gæster i hænde senest 25 dage før rejsen påbegyndes. Såfremt restbeløbet ikke er os i hænde inden anførte frist vil det kunne medføre ændringer i flyforbindelser og dermed mulige ekstraomkostninger. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum. Er flybilletter inkluderet i pakken betales fuldt beløb for flybilletter samt depositum på 30% af rejsens øvrige samlede pris. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum.
 • Vi sender alle vouchers  i PDF format og sender et link typisk 10 dage (ofte tidligere) efter vi har modtaget den fulde betaling. Læs vouchers grundigt igennem og bemærk evt. mødesteder og tider. Det kan være smart at udprinte alle vouchers, men sørg ihvertfald for at medbringe dem på din smartphone eller tablet. Det er vigtigt at læse vouchers igennem og se om alt er korrekt. Mener du er der er fejl i voucher, så kontakt os venligst hurtigst muligt.
 • Der er ofte et stort arbejde forbundet med at ændre en bestilling. Vi vil så vidt muligt være villige til at ændre bestillingen, men vil ofte opkræve et gebyr på op til DKK 200 alt afhængig af, hvad som skal ændres. Vær venligst opmærksom på at evt hotel ændringer såsom afbestilling af et eller flere værelser, eller ændring af perioden bliver betragtet som en aflysning og vil derfor koste gebyr.
 • De spørgsmål der skulle opstå under rejsen, er oftest lette at svare på. I kan ringe til os på +66 (0)85 094 3444 hverdage mellem 09.00 - 17.00. I nødstilfælde kan vi kontaktes udenfor åbningstiderne på alarmtelefon +66 (0)85 094 3444.

Taxi, båd, busser & tog

Mød vores team

Jakob Falshøj

Speciale i Thailand, Vietnam samt golfrejser i Sydøstasien


DAN/ENG:42 64 49 47

Ms Warinthon Falshøj (Golfie)

Operation


THAI/ENG tel DK: 42 64 49 47

Ms Siriwan (Wan)

Operation i Thailand


THAI/ENG tel: +66 (0) 85 094 3444

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE