Thailand Tours vil være billigst!

Fremragende 5 stjerner

Prisgaranti gennem Thailandtours.dk

Hos Thailand Tours gør vi os stor umage for at levere høj kvalitet til den bedst tænkelige pris. For at give dig en tryghed for, at “det ikke bare er noget, vi siger”, så har vi valgt at give dig en prisgaranti på vores pakkerejser til Thailand.

Prisgarantien er din sikkerhed for, at du ikke kan købe den samme pakkerejse billigere et andet sted. Kan du det, så vil vi ikke blot sælge dig rejsen til samme pris, men også give dig og dine medrejsende kr. 300,- i rabat pr. person, som du kan bruge til en god middag på rejsen.

Sådan fungerer vores prisgaranti

For at udløse prisgarantien skal du kunne dokumentere, at du kan bestille en identisk pakkerejse til lavere pris. Det vil sige, at følgende skal være opfyldt:
Pakkerejsen skal være 100% sammenlignelig. Det vil sige, at programmet (herunder udflugter, hotel, forplejning, rejseperiode, transport) og flyrute (herunder bagage, måltider m.m.) skal være identisk og kan bestilles som en samlet pakkerejse. Rejsens arrangør skal være dækket af Rejsegarantifonden i Danmark og der skal minimum være 90 dage til afrejse. Du skal henvende dig til os, inden fristen for bestilling af dit eksterne tilbud udløber. Prisgaranti er kun mulig i tilbudsfasen, før en aftale indgås.

Indsend dokumentation for den rejse, du mener at havet fundet billigere hos en anden dansk rejsearrangør i form af et rejsetilbud med en konkret pris. Send din dokumentation til info@thailandtours.dk

Scroll to Top