Betalingsbetingelser

Rejser til Thailand » Kundeservice » Betalingsbetingelser
Fremragende 5 stjerner

Når du bestiller en pakkerejse hos Thailand Tours, så er der flere muligheder for betaling, alt efter, om du bestiller rejsen online, eller om vi skræddersyr rejsen til dig manuelt. Du vil få oplyst mulighederne, inden du når til betaling.

Som udgangspunkt er det minimum depositum, der skal betales med det samme for at sikre pris og plads på fly, hotel(ler) og evt. transfer. Størrelsen på depositum varierer alt efter prisen særligt på flybilletten.

Hvis pakkerejsen inkluderer hotelophold, som ikke kan afbestilles eller ændres efterfølgende, så betales denne/disse ligeledes sammen med betalingen af flybilletter (depositum).

Slutbetaling skal ske senest 60 dage før afrejse, og informationen vil også fremgå på din faktura og bekræftelse fra Thailand Tours. Hvis du bestiller din pakkerejse og skal rejse inden for 2 måneder, så betales hele beløbet samtidig.

Sådan kan du betale

Du kan vælge at betale med bankoverførsel eller kreditkort som Visa, Visa/Dankort og Mastercard. Ønsker du at betale med udenlansk-udstedt betalingskort, kan der komme kortgebyr fra din kortudsteder, som vi hos Thailand Tours ikke har nogen indflydelse på.

Bankforbindelse

Regnr. 7656

Vestjysk Bank

Konto 0001438367

Husk at anføre dit fakturanummer

En sikker forbindelse

Alle online-betalinger via vores hjemmeside sker via en sikker linje (SSL krypteret) hos Viva Wallet, der overholder alle gældende regler for online-betaling og er certificeret af DIBS (Dansk Internet Betalings System) og NETS (tidl. PBS). Det godkendte beløb vil typisk blive debiteret på dit kort samme dag, som du har foretaget online-betalingen.

Du kan også foretage din restbetaling med kreditkort ved at følge dette link

Scroll to Top