Fremragende 5 stjerner

Nytårrejser til Thailand 2024 og 2025

Tiden omkring nytår er et af de bedste tidspunkter at rejse til Thailand! I denne magiske periode, hvor vintervarmen og det strålende solskin skaber de perfekte ramme om en eksotisk ferie, byder Thailand på ideelle betingelser for både en afslappende badeferie og en berigende kulturrejse – eller en skøn kombination af begge.

Hvad enten du ønsker dig et brag af en nytårsfest, der overgår alle tidligere, eller drømmer om at nyde aftenen under stjernernes skær på en fredelig bounty-strand, er Thailand perfekt. Uanset hvordan og hvor du vælger at fejre nytår i Thailand, bliver det en uforglemmelig afslutning på 2024 og 2025 og en uforglemmelig begyndelse på det nye år.

Her kan du fejre nytår 2024 og 2025 i Thailand

Skal dit nytår 2024 og 2025 være en uforglemmelig oplevelse? Rejser du til Thailand i nytåret, venter der dig eksotiske traditioner, farverige fyrværkerishows og livlige strandfester. Forestil dig at tælle ned til midnat under en åben stjernehimmel. Men i stedet for at stå og fryse, nyder du den lune havbrise på en af Thailands mange betagende strande. Eller tag del i de lokale traditioner, som at sende papirlanterner til himmels, hvilket symboliserer at slippe fortiden og byde det nye år velkommen med nye håb og drømme.

Med sin enestående blanding af nye og gamle traditioner er et nytår i Thailand en unik oplevelse. Fra de livlige gader i Bangkok, hvor himlen lyser op med fyrværkeri, til de idylliske strande i Phuket, hvor festerne varer til solopgang – Thailand har noget for enhver smag i nytåret.

Mojitos på tagbar i Bangkok
Mojitos på tagbar i Bangkok

One Night In Bangkok

En nytårsaften i Bangkok er en oplevelse, der er svær at overgå. Det gælder både, hvis du vil slippe gækken løs i det pulserende natteliv, nyde aftenen med stil og elegance, eller søger en mere afslappet og romantisk fejring.

Hvis du er på udkig efter en livlig nytårsfest i Bangkok, er Khao San Road stedet at være. Dette kvarter, som er en favorit blandt de rygsæksrejsende, har et væld af pulserende klubber og barer, der fylder gaden med høj musik og en energisk atmosfære. Her kan du danse natten lang under åben himmel omgivet af et mangfoldigt internationalt publikum.

For dig, der foretrækker en lidt mere afdæmpet og sofistikeret overgang til det nye år, er Bangkoks mange tagbarer perfekte til nytårsaften. Disse elegante barer, hvoraf nogle ligger på toppen af byens højeste bygninger, får du denne aften en fantastisk udsigt over byen og dens spektakulære fyrværkeri. Nyd et glas champagne og levende musik, mens du ser hovedstadens skyline lyse op i et væld af farver ved midnat. Derefter spiller en DJ op til fest resten af natten på toppen af byen.

Hvis du ønsker en romantisk start på det nye år, er et flodcruise på Chao Phraya et ideelt valg denne aften. Forestil dig at glide roligt ned ad floden med udsigt til de oplyste templer og skyskrabere, mens du nyder et lækkert måltid og stemningsfuld livemusik. Dette er en perfekt måde at nyde den lune nytårsaften og byen på, hvis du vil forkæle din udkårne med et minde for livet.

Selve nedtællingen og fyrværkeriet ved midnat er også i verdensklasse i Bangkok. Befinder du dig ude på floden, kan du nyde synet af de spektakulære fyrværkeri-shows, som hotellerne langs vandet hvert år står bag. Oppe i byen er shoppingcenteret Central World, et af landets største, de senere år blev et andet yndet samlingspunkt omkring midnat. Her er også et enormt fyrværkeri, når klokken slår tolv, og inden da stribevis af koncerter med lokale og internationale kunstnere.

Fejr nytår med en badeferie i Thailand

Tiden omkring nytår er en af de mest behagelige Thailand vejrmæssigt. Dette er således en af de mest solrige og tørre tider på året med temperaturer, der sjældent er under 25 grader om dagen nogen steder i landet. De mange solskinstimer giver perfekte betingelser for både sightseeing, afslapning på stranden og udendørsaktiviteter.

For dig, der ønsker at kombinere en badeferie med en festlig nytårsaften, er destinationer som Phuket og Pattaya oplagte valg. Phuket er især kendt for sine billedskønne strande og krystalklare vand, men har også steder med livligt natteliv som for eksempel Patong Beach. Nytårsaften her fejres med stor entusiasme, fyrværkeri og strandfester, der strækker sig langt ud på de tidlige morgentimer.

Tilsvarende er Pattaya berømt for sit pulserende natteliv året rundt. Det er derfor ikke overraskende, at byen også fejrer nytåret med manér. Når kalenderen skifter til et nyt år, lyses himlen op af fyrværkeri og gaderne summer af energi med livlige barer. Der er desuden mange hoteller og resort, som arrangerer deres egne nytårsfester med flotte middage og live musik. Når du på årets første dag trænger til at slappe af oven på nattens udskejelser, kan du dase på den lange strand.

Luftfotografering af farverige paraplyer på en strand
Luftfotografering af farverige paraplyer på en strand
Sidse

Jeg er ekspert på Thailand

Sidse sidder klar og ved alt omkring rejser til Thailand

“Hvis Sidse havde en fanklub, så ville hendes kollegaer være medlemmer. Sidse kan nemlig sit kram, og hun er ærligheden selv og vil altid gæsten det bedste. Og så er der lige det, at hun kender Thailand igennem mere end 20 år…”

Ring til os:
42 64 49 47

Chaing Mai – flyvende lanterner og madmarkeder

Thailand’s nordlige hovedby er kendt for sin evne til at kombinere storbyenergi med landsbycharme, især under festivaler og helligdage. Nytårsaften i Chiang Mai er ingen undtagelse. Byen er derfor et godt valg, hvis du foretrækker en lidt mindre løssluppen, vild feststemning denne særlige aften.

I Chian Mai er nytårsaften især kendt for den smukke lanterne-ceremoni. Thailændere og udlændinge samles i byens gader med farverige papirlanterner. Disse lanterner, tændt med stearinlys, sendes op i den mørke nattehimmel. Det er et eventyrligt syn, der symboliserer håb og ønsker for det kommende år. Det er et stemningsfuldt øjeblik af ro og fællesskab, hvor man kan reflektere over året, der er gået, og hilse det nye velkomment.

Lyslanterner i Chaing Mai
Lyslanterner i Chaing Mai

Efter lanterne-ceremonien kan du i Chiang Mai også nemt finde en god nytårsfest. Udover at være det mest populære sted at sætte lanterner fri denne aften, er kvarteret omkring Tha Phae-porten til den gamle by for eksempel også et godt sted at finde livemusik nytårsaften.

Songkran – det thailandske nytår

Thailænderne har for længst taget tradition med at fejre nytårsaften den 31. december til sig. Det traditionelle thailandske nytår, kendt som Songkran, fejres dog først midt i april med en livlig og farverig vandfestival.

Har du ikke mulighed for at rejse til Thailand for at fejre nytår i december, får du altså chancen igen allerede i foråret. Det er stadig en god rejsemåned. I april er regntiden nemlig endnu ikke begyndt, så du har stadig masser af muligheder for at vælge, hvilken type ferie det skal være. Det er ganske vist en af årets varmeste måneder, men så er vandkampene under Songkran blot en god mulighed for at køle lidt af.

Faktisk kan du fejre nytår i Thailand tre gange i løbet af året. Der er nemlig en stor del af befolkningen, som har kinesiske aner. Derfor kan du i januar eller februar rundt om i landet således også opleve fejringen af det kinesiske nytår. Specielt i Bangkok og andre byer med en Chinatown, er det en oplevelse, du ikke må gå glip af, hvis du er så heldig, at det passer med din ferie i Thailand.

100% dansk ejerskab

Vi taler både jysk og københavnsk med et smil.

Specialistviden

Skræddersyede rejser tilpasset dine ønsker.

Personlig service

Tilgængelig support uanset hvor du er.

Sikker rejsepartner

Tryghed som medlem af Rejsegarantifonden.

Scroll to Top