Bali for Livsnydere (16 Dage)

 Bali for Livsnydere (16 Dage)
Antal: 1 – 10
Varighed: 13 Dage+
Fra pris per person DKK 27995

Bali for Livsnydere (16 Dage)

Antal: 1 – 10
Varighed: 13 Dage+
Fra pris per person DKK 27995
 • 5 nætter på Alila Ubud i superior værelse med morgenmad
 • 3 nætter på Alila Manggis i superior værelse med morgenmad
 • 7 nætter på Alila Seminyak i deluxe suite med morgenmad
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide på ture og udflugter
 • Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet
 • Bidrag til rejsegarantifonden
image_pdf Bali for Livsnydere (16 Dage)

Denne rundrejse giver jer muligheden for at opleve det ægte Bali, mens I overnatter på skønne luksus resorts.

Denne rundrejse er den perfekte mulighed for at opleve det ægte Bali. På de tre forskellige steder I skal bo er valget alle tre steder faldet på tre forskellige Alila resorts. Det er en garant for god kvalitet. Vi har sammensat rundrejsen for de lidt kræsne, der gerne vil trække stikket ud og glemme den travle hverdag for en stund. Det er dage spækket med suveræne oplevelser. Det er dage på egen hånd og det er samlet set et overflødighedshorn af god kvalitet
 Bali for Livsnydere (16 Dage)


På rundrejsen vil I komme tæt på både naturen og kulturen og I vil få et godt indblik i det lokale liv. Undervejs vil der være dage, hvor I selv bestemmer tempoet og kan gå på opdagelse på egen hånd eller bare slappe helt af ved poolen og læse en god bog. Valget er dit.

Første destination er Ubud som ligger skønt i et område med masser af smukke rismarker og skovområder. Ubud kan man roligt kalde Balis kulturelle og spirituelle centrum. Her kun du få en fin indsigt i Balis kunstneriske arv og historie. Ubud byder samtidig på rigtig mange gode små hyggelige restauranter af høj kvalitet. Det er i sig selv grund nok til at besøge byen.

Fra Ubud forstsætter rejsen til fiskerlandsbyen Candidasa som igen er utrolig charmerende og ligger virkelig smukt. Man kan fra Candidasa skimte Agung vulkanen i horisonten. Agung bliver en oplevelse som I får med på turen i form af et trek. Der vil naturligvis også blive tid på egen hånd I Candidasa.

Fra Candidasa bliver I kørt til den lidt eksklusive Seminyak strand. Her står den igen på afslapning udfra egne valg og behov samt flere udflugter. I vil blandt andet komme til at opleve en dinner cruise, en udflugt til ”skjulte strande” samt en ”royal middag”.

Dag 1: Ankomst til Bali – Ubud
Når I ankommer i lufthavnen Den Pasar bliver I naturligvis hentet og kørt til jeres resort i Ubud.. Dagen er planlagt til at pleje jetlag og blive afklimatiseret. Dagen er til fri dispositiom.

Ubud er placeret i den centrale del af Bali og samtidig i et bjergrigt område. Ubud er omgivet af risterasser som er sirligt anlagt. Der er landsbyer med lokal kunsthåndværk, hvor hver by har deres eget speciale. Der er utroligt frodigt i Ubud området og et charmerende landskab med slugter, dale og brusende floder. Ingen er i tvivl om at Ubud er øens kulturelle, spirituelle og kunstneriske centrum, med en ganske speciel atmosfære. Det er her man finder Balis sande sjæl.
Et besøg på Bali uden at besøge Ubud er som en rejse til Egypten uden at se pyramiderne.

Ubud tiltrækker kunstnere fra hele verden, der her har fundet sig et slags fristed. Områderne omkring Ubud bringer stor inspiration til eksempelvis træskærere, malere og skulptører.
Ubud er samtidig udgangspunktet for de mange ceremonielle optog, der stadig dyrkes for fuld udbæsning. Det er næsten overflødigt at skrive, at man kan få meget tid til at gå med at ose i de utallige lokale kunstforretninger. Den smittende afslappende atmosfære som du finder i Ubud er også kendetegnende for Alila Ubud som vi selv synes er fremragende.

Dag 2: Ubud –Bali i en VW convertible – Ubud (M/F)
Efter den første herlige morgenmad på Alila bliver i hentet i en VW convertible. Videre går turen til Taman Ayun som er en af Balis smukkeste templer. Herfra kører man igennem betagende landskaber og mindre landsbyer til Bratan søen som er en vulkansk sø beliggende 1200 meter over havets overflade. Her kan du nyde fantastiske udsigter over hele området.

Næste stop er Pura Ulun Danu. Vandtemplet der blev bygget for 400 år siden er måske det mest fotograferede tempel på Bali. Templet er tilegnet vandets gudinde Dewi Danu. Der er både buddhistiske og muslimske referencer iform af henholdsvis en helligdom og en mindre moske.

Fra vandtemplet går turen videre til Jatiluwih, som er et meget smukt område med risterasser, og endda UNESCO fredet. Der er naturligvis afsat tid til at vandre i de smukke risterasser og lære lidt om vandingsmetoder og risproduktion. Det er også her at frokosten indtages på en lokal restaurant. I vil være tilbage på jeres hotel ved 16 tiden, hvorefter dagen er til fri disposition. Overnatning på Alila Ubud.

Dag 3: Ubud – Batur vulkanen – Ubud (M/F)
Der er tidlig afgang til Batur Geopark. Et bjergrigt landskab som ligger i den nordøstlige del af Bali. I bliver hentet i et terrængående køretøj og kører faktisk ind i et massivt kraterområde som består af frossen lava. Kraterkanten som ligger 1700 meter over havets overflade kan nåes på en times tid alt efter tempo. Der serveres en let morgenmad på toppen til synet af en smuk solopgang over de nærliggende vulkaner Abang, Agung og Rinjani. Nedstigningen ender ved en varm kilde, hvor I kan få løsnet lidt op for de trætte benmuskler.

Der er frokost på kraterkanten med storslåede udsigter over både Batur bjerg og sø. Herefter er der mulighed for at besøge et geologisk museum der ligger iforbindelse dermed. Her bliver hele historien om området forklaret ved hjælp af modeller og interaktive displays. I er tilbage på resortet ved 14 tiden om eftermiddagen. Herefter er dagen til fri disposition. Overnatning på Alila Ubud

Dag 4: Ubud – Kulinarisk aftentur – Ubud (M/A)
I har hele dagen for jer selv indtil aftenen byder på en kulinarisk oplevelse. Slap af ved poolen eller forkæl jer selv med en spa behandling eller en god gang massage. I kan også tage på udflugt og besøge de lokale markeder. Gå en tur i de omkringliggende rismarker og risterasser, oplev de lokale kunst gallerier, udforsk området på cykel eller tag på white water rafting på Ayung floden. Der er rigtig mange muligheder.

Sen eftermiddag starter jeres kulinariske afteneventyr med solnedgang over Sayan dalen, alt imens I nyder en cocktail og nipper til asiatiske og latinske fusions tapas. Herfra er det til Ubud centrum, hvor I ved Saraswati Paladset skal overvære en traditionel dans i skæret fra den smukke lysende lotus dam.

I fortsætter herfra til Campuhan floden, hvor der bliver serveret en skøn middag på en eksklusiv restaurant. Aftenen slutter med at nyde lokale søde delikatesser. I kan vælge at blive kørt tilbage til hotellet eller fortsætte aftenen inde i Ubud. Overnatning på Alila Ubud

Dag 5: Ubud – På eventyr med Land Rover – Ubud (M/F)
Dagen byder på et suverænt Land Rover eventyr. Efter morgenmaden hopper I ind i jeres Land Rover Defender og kører ind på øens centrum. Land Roveren forlader asfalten og kører af små grus og jordveje. Herfra vil I komme til at opleve et fantastisk sceneri af små landsbyer og rismarker på vejen til Mount Batukuru.

Der vil undervejs være en del stop med besøg i ret ukendte områder. Eksempelvis en traditionel bondegård, en varm kilde, tropiske haver med duftende krydderier og et ældre stenbryderi, hvor man bruger ældgamle metoder til at bryde sten, som man brugte til at opføre helligdomme og templer. Frokost bliver indtaget i regnskoven, hvor I sidder omgivet af kæmpebambus.

I fortsætter til Batukaru templet som er et helligt hinduistisk tempel, elegant beliggende på en bjergside af Mount Batukaru. Efter rundvisning på dette fasinerende sted er det tilbage til Alila hvor der er forventet ankomst kl. 16. Overnatning på Alila Ubud

Dag 6: Ubud – Candidasa (M)
I bliver efter morgenmaden kørt til Alila Manggis i Candidasa. En virkelig charmerende fiskerby, der ligger ved vandet og ved en smuk lotus lagune. Candidasa er en dejlig kystby med fiskerbåde i alle regnbuens farver, funklende sort sand og ildrøde solnedgange. Hele Candidasa området er præget af øens hellige og højeste bjerg Mount Agung, med den enorme Agung vulkan. Det golde landskab omkring vulkanen er et fascinerende og opsigtsvækkende. Samtidig er det helt perfekt for smukke vandreture. Overnatning på Alila Manggis

Dag 7: Candidasa – Bayad Eco Trek – Candidasa (M/F)
På denne dag får du brug for vandrestøvlerne. Den står på trekking igennem det smukke Gianyar regency. Vi undgår de mest turistede områder og starter ud ved byen Bayad, en mindre landsby der ligger midt i rismarkerne. Efter en snack og kaffe eller te er det tid til et to timers trek. I vandrer igennem både tropiske frugtplantager og skove og I kommer til at passere både vandløb og små floder. Der gøres blandt andet stop ved et en imponerende krydderi og urtehave. I vil også komme til at opleve et lidt usædvanligt såkaldt balinesisk bambus vandorgan.

Der vandres videre til Goa Maya som er en lang hule, med et væld af labyrinter af tunneler og hinduistiske statuer. Hulen blev bygget for 1000 år siden og blev brugt til meditation. Frokosten indtages i området med en fremragende udsigt til Petanu dalen. Der er forventet ankomst ved 17 tiden på resortet. Overnatning på Alila Manggis.

Dag 8: Candidasa (M)
Dagen er til fri disposition. Man kan vælge at slappe af på hotellet, tage en tur til den uspolerede Pasir Putih strand, man kan tage på snorkeltur som er i verdensklasse eller eksempelvis tage til til landsbyen Tenganan som er hjemsted for Aga folket – Balis oprindelige folkefærd. Mulighederne på Bali er så mange, at det altid handler om at fravælge. Overnatning på Alila Manggis

Dag 9: Candidasa – Seminyak – Kulinarisk aften tur – Seminyak (M)
Fra Alila Candidasa til Alila Saminyak som ligger virkelig dejligt ved den smukke Seminyak strand. Området er et lidt eksklusivt sted på Bali med masser af restauranter, cafeer og et trendy natteliv. Det betyder dog ikke at man skal være hverken ung eller smart for at føle sig godt tilpas i området. Der er plads til alle.

På Alila Seminyak vågner man til lyden af lette bølgeskvulp og en dejlig havbrise, der dovent får kokospalmerne til at bevæge sig. En skøn base, hvor man skal tage sig lidt sammen for at have lyst til at opleve mere. Dagen er til fri disposition før endnu et kulinarisk eventyr venter.

Guiden henter jer sen eftermiddag og I begiver jer til det lidt hippe Petitenget område. Det er her restauranterne, barerne og cafeerne befinder sig.

I bliver passagerer på en veteran Vespa og bliver kørt til en rooftopbar hvor den står på cocktail, glimrende udsigt og solnedgang. Når surferne har fanget de sidste bølger og mørket sætter ind er det videre til en fremragende restaurant, hvor konceptet er stilfuldt og moderne men stadig traditionsbunden indonesisk mad. I får serveret forretten udenfor på en af de travle gader i Seminyak.

Næste stop er et såkaldt Joglo træhus som er Javanesisk. Her er konceptet Nasi Campur. Det består af indonesiske retter, der bliver serveret som en slags tapas med en pyramide af ris indeni. Det er meget delikat og autentisk balinesisk mad.

Midt i rismarkerne ligger en stilfuld lounge. Her bliver der serveret desert med udsigt til markerne som i anledningen er oplyst.

Efter at have indtaget det bedste Seminyak har at byde på er der frit spil om man vil tilbage til hotellet eller fortsætte med et par drinks i byen. Overnatning på Alila Seminyak

Dag 10: Seminyak – Cruise til Nusa Lembongan Island – Seminyak (M/F)
Nusa Lembongan er et paradis af kridhvide sandstrande og totalt klar vand. Dagen står på cruise over til øen der ligger knap to timer væk. Fra Byen Benoa sejler i med en luksus katamaran. Undervejs er der servering af snacks, kaffe og vand med mere.

På Nusa Lembongan, ligger I til ved en rolig strand og her har I i princippet hele dagen til bare at nyde det. Nyd stranden, slap af under kokospalmer. Tag en snorkel og maske på og oplev det mangfoldige marineliv. Der er havkajakker til fri afbenyttelse og der er mulighed for stand up up paddling.

Der laves buffet på ”The Beach Club” på øen og der er garanteret friskfanget grillet fisk på menuen.

Henad eftermiddagen sejler katamaranen tilbage. I kan forvente ankomst på Alila ved aftentide. Overnatning på Alila Seminyak

Dag 11: Seminyak – Aristocat Dinner Cruise – Seminyak (M/A)
Dagen er jeres egen til ren afslapning på hotellet eller andre aktiviteter hvis det ønskes. Der er om eftermiddagen lagt an til et romantisk dinner cruise med katamaranen Aristocat

Der er igen afgang til Benoas havn ved aftentide. Her bydes i velkommen med velkomstdrink og live musik før I starter cruiset ved 19 tiden.

På selve katamaranen vil der udover bølgernes skvulpen være afdæmpet musik fra en strengkvartet. I vil indtage fire retter mad under den indonesiske stjernehimmel. Efter middagen sejler Aristocat tilbage til Benoa, hvorfra der er forventet hjemkomst kl. 21.30. Overnatning på Alila Seminyak

Dag 12: Seminyak – Nusa Penida Island – Seminyak (M/F)
Fra stranden i Sanur er der under en time i speedbåd til Nusa Penida. En ø som ikke er særlig kendt, men absolut et besøg værd. Smukke kalkstensklipper ”rullende” grønne bakker, smukke bugter med et meget flot skær i vandet og naturligvis krystalklart vand. Balineserne kalder øen for ”dæmonernes ø”. Det var her man tidligere sendte Balis uønskede elementer hen. Idag kan man kalde det et paradis.

Fra Sanur sejler I til byen Toyapakeh. Her skal I opleve øens klippefyldte kyst. Der gøres ophold ved Kelingking Secret Point. Man kan kalde det en slags skjult strand med kalkstensklipper der er tilgroet med og dækket af vegetation. Set oppefra ligner det en T-Rex dinosaur. Firehundrede meter under klipperne ligger en umådelig smuk strand. Det kræver dog lidt af en gåtur at komme derned.

I sejler videre til “Broken Beach” i Pasih Uug som er endnu en skøn turkisblå bugt. Ikke langt fra finder man Angel’s Billabong, som er et naturligt tidevandsbassin med temmelig skarpe vulkanske sten. Når det er højvande hamrer de store bølger ind i bassinet. Man oplever kontrasten ved lavvande, hvor bassinet er fuldstændig roligt.

Dagen sluttes af med et besøg på Crystal Bay. Det er en sandstrand omgivet af palmer og en strand der ligger helt isoleret. Hvis havet er nogenlunde i ro, kan man naturligvis tage en svømmetur. I er tilbage på Alila igen sent på eftermiddagen. Overnatning på Alila Seminyak.

Dag 13: Seminyak – Ultimate Uluwatu – Seminyak (M/F/A)
Efter morgenmaden, står både guide og chauffør endnu en gang klar med suveræne oplevelser.
I bliver først kørt til Bukit halvøen. Her finder du nogle af de allerbedste strande overhovedet på Bali. Landskabet omkring har temmelig dramatiske klipper og strækningen langs kysten, gemmer på en masse ”hemmelige” bugter. Det er ikke tilfældigt at mange surfere finder vej til netop dette område.

Der gøres stop ved et resort, hvorfra I kan nyde udsigten over det Indiske Ocean. Herfra bliver det så med en kabelbane ned til Uluwatu Beach Club, hvor morgenen er sat af til bare at nyde strand og vand. Når frokosttid nærmer sig er der linet op med balinesiske specialiteter i klubben. Der fortsættes til Uluwatu templet som helt sikkert er et af Balis mest berømte templer. Templet ligger på en stejl klippe og hver dag ved solnedgang, er der ved templet en imponerende såkaldt Kecak dans.

Dagen afsluttes ved Jimbaran stranden, hvor der inviteres på friskfanget fisk og skalddyr på en af Balis bedste Warung etablissementer. I er tilbage på Alila efter middagen. Overnatning på Alila Seminyak

Dag 14: Seminyak – Tanah Lot og Royal middag – Seminyak (M/A)
Der er masser af tid til ro afslapning for der er intet program indtil kl. 15.30, hvor turen går til Tanah Lot som måske er det mest berømte tempel på Bali. Tanah Lot er et af Balis syv havtempler og bygget for cirka 500 år siden. Meget sigende ligger det på en klippe i vandet og er delvist oversvømmet ved højvande. En fortryllende solnedgang er i vente før der venter endnu en storslået middag i Tugu Bali. I vil blive ført igennem en hal med antikviteter, balinesisk og indonesisk kunst før I får anvist jeres bord. Selve middagen er en traditionel Tugudom middag, med et overvældende udvalg af retter fra æraen hvor kong Majapahit regerede. Mens I indtager herlighederne bliver der opført en teater forestilling, som omhandler kong Majapahit, hans entourage og deres tilhørende parader.

Efter endnu en forkælelse af sanser og smagsløg, bliver I kørt tilbage til Alila. Overnatning på Alila Seminyak

Dag 15: Seminyak (M)
Dagen er til fri disposition, I kan slappe af ved poolen eller på stranden, lære at surfe eller prøve kræfter med stand up paddling, nyde en omgang afslappende massage eller spa behandling udforske området på egen hånd eller tage på spændende udflugter. Overnatning på Alila Seminyak.

Dag 16: Afrejse fra Seminyak (M)
Dagen er til fri disposition, indtil I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen

Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten, hotelstandarden og antallet af overnatninger kan selvfølgelig ændres i henhold til jeres ønsker.

Prisen inkluderer:

 • 5 nætter på Alila Ubud i superior værelse med morgenmad
 • 3 nætter på Alila Manggis i superior værelse med morgenmad
 • 7 nætter på Alila Seminyak i deluxe suite med morgenmad
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide på ture og udflugter
 • Transport, udflugter og entreer som nævnt i programmet
 • Bidrag til rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

 • Internationale flybilletter
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Indonesien, kan fåes ved ankomsten ca. USD 25.00 og gyldigt i 30 dage (husk pasbillede)
 • Afrejseskat ca. dkk 100, skal betales lokalt

OBS:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne

Priserne er inkl. alle skatter og afgifter. Priserne er i danske kroner.

PeriodeFra priser i delt dbl værelseEnkeltværelses tillæg
Min 2 pers06. jan – 15. jul27.995 kr24.895 kr
Min 2 pers15. jul – 16. sep32.895 kr29.795 kr
Min 2 pers16. sep – 23. dec27.995 kr24.895 kr
Min 2 pers23.dec – 06. dec32.895 kr29.795 kr
Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud.

* (angiver felt, der skal udfyldes)

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.