Flyv til Thailand/Bangkok fra Aarhus med Thailand Tours

Rejser til Thailand » Fly til Thailand » Fra Aarhus Lufthavn
Fremragende 5 stjerner

Fly til Thailand fra Aarhus 2024 og 2025

Skal du bestille fly til Thailand? Fra Aarhus Lufthavn (AAR) er der året rundt regelmæssige afgange med gode forbindelser til dette eksotiske ferieparadis i øst. Du kan ganske vist ikke flyve direkte til Thailand fra Aarhus, men der er mange flyforbindelser med korte mellemlandinger, for eksempel i Københavns lufthavn.

Uanset om din destination er Bangkoks travle gader, Phukets idylliske strande, Chiang Mais historiske rigdomme eller en af de idylliske bounty-øer i det sydlige Thailand, er Aarhus Lufthavn et godt valg til dit pakkerejse fra start til slut. Her får du en lille, men velorganiseret lufthavn, hvor personlig service og kort afstand til gaten gør starten på din flyrejse både behagelig og effektiv – småt, men godt!

Billige fly fra Aarhus til Bangkok

Bangkok er et knudepunkt for både langdistanceflyvninger og for indenrigstrafikken i Thailand. Hvis du vil rejse til Phuket, inkluderer rejsen med rutefly fra Aarhus derfor typisk også en mellemlanding i Bangkok.

Aktuelt kan du blandt andet flyve med SAS fra Aarhus Lufthavn. Det er især interessant, når det endelige mål er Thailand. SAS indgår nemlig i en international alliance af flyselskaber. Så selvom der kun er direkte ruter til europæiske destinationer fra Aarhus Lufthavn, kan du købe én samlet flyrejse til selv fjerne rejsemål som Bangkok.

I princippet kan du selvfølgelig også selv sammensætte en rejse, hvor du flyver den første strækning med Norwegian og Ryanair, som også betjener Aarhus Lufthavn. Men fordelen ved at vælge en flyrejse med en alliancepartner som SAS er, at den er mere optimeret med hensyn til transfer, bagagehåndtering og check-in processer. Du kan således rejse fra Aarhus til Thailand med med en kombination af SAS og flyselskaber som Thai Airways, Emirates, Singapore Airlines og Qatar Airways – alle med mindst en mellemlanding.

Skal du allerede skifte fly i for eksempel Kastrup eller Oslo, er flyrejsen jo knap nok kommet i gang. Men på et fly fra Aarhus til Bangkok er der også ofte en mellemlanding mere længere mod øst i for eksempel Dubai eller Doha. Denne mellemlanding efter 6-7 timer i flyet er en chance for at få strukket benene og måske spise et rigtigt måltid inden det sidste stræk til Bangkok. Faktisk foretrækker nogle rejsende ruter med sådan en mellemlanding fremfor at skulle sidde 12-13 timer i flyet i ét stræk.

Flyvetid Aarhus til Bangkok

Flyvetiden fra Aarhus til Thailand (Bangkok Suvarnabhumi Airport – BKK) varierer naturligvis afhængigt af ruten og flyselskabet, men ligger ofte omkring 14-18 timer. Har du kun én mellemlanding i for eksempel København, tager din flyrejse til Bangkok fra Aarhus for eksempel kun omkring 14 timer. Har du en ekstra mellemlanding undervejs, skal du regne med 18-20 timer for de fleste ruter.

Forbered dig på rejsen

Det er altså ikke til at komme uden om, at skal du flyve til Thailand fra Aarhus Lufthavn, er det ikke bare en lille smuttur. Selvom mellemlandinger kan være en chance for at bryde den lange rejse op i mindre og mere overkommelige bidder, gælder det om at væbne sig lidt med tålmodighed. På udturen kan du heldigvis se frem til en stor belønning i form af alle de spændende oplevelser og afslappende stunder, der venter dig i Thailand. På hjemturen er flyrejsen en chance for at lade de mange nye indtryk bundfælde sig lidt, inden du vender hjem til hverdagen.

Det er en god idé at komme til lufthavnen i god tid for at undgå stress. SAS anbefaler på flyvninger til Asien, at du ankommer til lufthavnen mindst tre timer før dit flys afgang for at have tilstrækkelig tid til check-in og sikkerhedskontrol. Det gælder især i de travle ferieperioder.

Aarhus Lufthavn er en forholdsvis lille lufthavn. Der er dog både en lufthavnsrestaurant og tax-free shoppingmuligheder, hvis du skal fordrive tiden inden afgang mod Thailand.

Transport til og fra Aarhus Lufthavn

Aarhus Lufthavn er let tilgængelig med både offentlig transport og i egen bil. Der er regelmæssige forbindelser fra Aarhus centrum med lufthavnsbussen 925X. Det tager 45-50 minutter. Ankommer du i bil, er der betalingsparkering tæt på terminalen. Skal du blot sættes af, er der gratis parkering de første 5 timer.

Du kan finde mere information om flyafgange og faciliteter på Aarhus Lufthavns hjemmeside.

Scroll to Top