Rejser til Thailand: Få lige den tur, du drømmer om

 Rejser til Thailand: Få lige den tur, du drømmer om

Drømmer du om en rejse til Thailand, der er skræddersyet efter lige netop dine behov? Så er du kommet til det rette sted.

Her hos Thailand Tours får du mulighed for at sammensætte din helt egen og unikke rejse til Thailand. Vi er et lille og meget personligt rejsebureau, der har stor erfaring, ekspertise og gode forbindelser i Thailand. Viden, som vi nu tilbyder de eventyrer og feriegæster, der vil rejse anderledes og opleve noget ud over det sædvanlige.

Uanset hvad du søger – om det er en autentiske og kulturelle oplevelser, trekkingture i storslået natur, luksus og afslapning på stranden eller en aktiv storbyferie – så finder du det her. Både som vores foreslåede rejsepakker, men også i form af os som dine personlige rejsekonsulenter. Her kan vi rådgive dig ud fra dine helt egne præferencer, ligesom vi kan sætte dig i forbindelse med relevante kontaktpersoner og guider i Thailand.

Tilsammen har holdet, der står bag Thailand Tours, boet i Thailand i mere end 50 år, og som rejseledere har vi besøgt hver en lille afkrog af landet. Nu deler vi ud af den erfaring og indsigt, så du kan komme på din drømmerejse.

Det betyder, at hvis du booker din rejse til Thailand hos os, får du alle vores hemmeligheder om de bedste hoteller, storslåede oplevelser og undervurderede anbefalinger. Alt det, du ikke får hos de store rejsebureauer.

Thailand-rejser ud over det sædvanlige

 Rejser til Thailand: Få lige den tur, du drømmer om

“Hos Thailand Tours er vi til for at vise en anden side af Thailand. Den bedste side”,

Jakob Falshøj, Direktør i Thailand Tours.

Vi elsker Thailand for sin storslåede natur, klimaet, kulturen og de fantastiske mennesker, der bor der. Som din næste rejseleder guider vi dig væk fra turistfælderne og ind i hjertet på det ægte Thailand.

Gå eksempelvis udenom køen fuld af turister og ind i junglen i Umphang Wildlife Sanctuary, der er et af de bedste steder at tage på trekking i Thailand. Eller vil du hellere gå en runde på en af de bedste golfbaner i Østen? Måske har du slet ikke lyst til at gå, men vil hellere på øhop i den Thailandske Golf. Eller måske har du hverken lyst til at gå eller hoppe, men i stedet brug for bare at slappe af og høre vandet skvulpe, imens du ligger og daser på dit flydende float house på River Kwai.

Uanset hvilken ferie du foretrækker, kan du få dine ønsker opfyldt her hos Thailand Tours. Vi gør Thailand-rejser til noget ud over det sædvanlige.

Hvornår er det bedst at rejse på ferie i Thailand? 

 Rejser til Thailand: Få lige den tur, du drømmer om

Der findes en udbredt misforståelse om, at det bedste tidspunkt at rejse på ferie i Thailand er mellem november og marts. Misforståelsen bunder i, at denne periode ligger uden for regntiden og derfor den tørreste periode.

Det, man skal huske på, er, at perioden for regntid i Thailand er kendetegnet ved korte momenter af styrtregn, som sjældent varer mere end et par timer. Faktisk har regnen en positiv effekt, da den er dejligt forfriskende og skaber en behagelige atmosfære. Samtidig er det her, i regnsæsonen, at naturen viser sig fra sin smukkeste side. 

Det er dog klart, at hvis du vil på ferie i Thailand for at nyde sol og strand, så er vinterhalvåret nok det bedste valg for dig. Her er der flest solskinstimer, og temperaturen er stabil og behagelig.

Men, hvornår man skal rejse til Thailand afhænger i høj grad af, hvad hensigten med turen er, og hvor den går hen. Der er omtrent 1600 kilometer fra Hat Yai i syd til Chiang Mai i nord, og der er en verden til forskel på klimaet.

Chiang Mai i det nordlige Thailand får ikke lige så meget nedbør i regnsæsonen, som de gør i syd. Hvilket gør Chiang Mai til en oplagt rejsedestination året rundt. Byen, der er Thailands næststørste, er kendt for sin kultur, hellige templer, fantastisk trekking og produktion af silke.

Så hvornår er det bedst at rejse til Thailand? Det korte svar er: Altid!

Rejser til Thailand i 2022: Corona og lignende situationer

Det er generelt sikkert at rejse i Thailand. Meget få rejsende vil opleve problemer undervejs på deres tur, ligesom langt de fleste områder i landet er præget af fredsommelighed.

Men der findes undtagelser…

Hos Thailand Tours holder vi os løbende opdateret omkring udenrigsministeriets rejsevejledning, og vi vil anbefale dig at gøre det samme. Husk, du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for gode råd om din rejse til Thailand.

Sådan ser situationen ud i Thailand lige nu:

 • Nogle grænseområder (nær grænsen til Myanmar og Cambodja) er der risiko for uroligheder, da disse områder er plaget af stridigheder og kampe mellem politiet og kriminelle narkosmuglere.
 • Ikke-nødvendige rejser til de sydlige provinser Songkhla, Narathiwat, Yala og Pattani er frarådet. Siden 2006 er der erklæret undtagelsestilstand i provinserne, da der er risiko for terror.
 • Ifht. COVID-19 (Corona) har de thailandske myndigheder fra den 1. november 2021 lempet indrejserestriktioner for besøgende fra Danmark. Læs her om de nuværende rejserestriktioner for Thailand.

  Husk på, at nye restriktioner og lempelser kan indføres med kort varsel, og du bør derfor undersøge, om din rejseforsikring dækker udgifter og afbestillinger, der er relateret til COVID-19.

Andre interessante produkter

 • 10 Grunde hvorfor Thailand er et fantastisk sted at spille golf

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • 14 Dages golfrejse til Hua Hin på G Hua Hin Resort & Spa

  PRIS STARTER FRA DKK 13.600 PER PERSON
 • Det nye 5-stjernede hotel “The Standard Hua Hin” åbner 01. dec 2021

  PRIS STARTER FRA Kontakt os PER PERSON

FÅ EN SNAK MED JAKOB
OM DINE ØNSKER

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE