Cameron Highlands – Malaysia

Det minder lidt om det landskab hvor hobitterne bor i filmen ”ringenes herre”. Det er bløde, buttede bakker i et charmerende bjerglandskab også kaldet Cameron Highlands som var en af briternes berømte Hillstations i kolonitiden. Der er dog ingen hobitter i Cameron Highlands men til gengæld er der så mange andre oplevelser som et godt eventyr skal være lavet af.


læs mere

Batu Grotterne i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en moderne asiatisk by præget af Malayere, Kinesere og Indere. En venlig by og en fin start på Malaysia/Asien-rejsen. Nogle vil kalde Kuala Lumpur for ”Asien for begyndere”.
Sammen med Chinatown og Petronas Towers er Batu Grotterne én af de mest interessante attraktioner i Kuala Lumpur. I bliver hentet kl. 09.00 på jeres hotel af den engelsktalende guide, hvorefter I bliver kørt ud til grotterne. En køretur på en halv times tid.


læs mere

10 Grunde hvorfor Thailand er et fantastisk sted at spille golf

Golf i Thailand bliver bedre og bedre og fortsætter med at styrke sin position som den førende golfdestination i Asien. Hvert år byder Thailand mere end 30 millioner turister velkommen til landets kyster, og indtægterne fra turismen udgør næsten 10% af BNP. Golfturismen bidrager væsentligt til dette tal og fortsætter med at stige hvert år.


læs mere

Sapa og Homestay i Vietnam

Sapa og Homestay i Vietnam

Stilheden er larmende og synet ned over risterasserne i forskellige niveauer er malende smukt. På den indre nethinde er der nærmest en eksplosion af grønne nuancer. Sapa er en stor naturoplevelse der bundfælder sig hurtigt og en af de Vietnams absolutte højdepunkter der ikke kan vaskes bort.


læs mere

Khao Sok Nationalpark – En af Thailands smukkeste steder

Khao Sok – En af Thailands smukkeste steder

En af de helt store oplevelser i Thailand hedder Khao Sok. Når man opholder sig i denne nationalpark står der kun et spørgsmål tilbage. Hvorfor er her ikke flere mennesker og hvorfor er dette område ikke verdensberømt? Svar får man nok ikke, så med risiko for at røbe en stor hemmelighed kommer her en anbefaling. Undlad ikke at inkludere Khao Sok på en Thailandstur, hvis turen går sydpå.


læs mere

Krydstogt på Halong Bay – en must see oplevelse i Vietnam

Det er svært at komme udenom Halong Bay når turen går til Vietnam. Især hvis turen går til den nordlige del af det aflange land. Det mener de ligeledes 100 millioner mennesker, der for et par år siden i en stor afstemning stemte Halong Bay ind som et af verdens syv natur vidundere.


læs mere

Turtle Island – en ”once in a lifetime” oplevelse i Malaysia

Turtle Island er en ”once in a lifetime” oplevelse og det er næsten overflødigt at skrive at det er en fantastisk oplevelse for børn at overvære.
Til du får fast grund under fødderne i Sandakans lufthavn er der ikke langt til eventyret starter.


læs mere

Taman Negara Nationalpark – Malaysia

Har man sagt Malaysia siger de fleste også Taman Negara. Nationalparken som ligger nogenlunde midt i Malaysia er et af højdepunkterne på en Malaysia rejse og beliggenheden mellem Kuala Lumpur og eksempelvis Perhentian Island gør Taman Negara til et oplagt stop på vejen.


læs mere

ANMELDELSE: Air France Bangkok – Paris – Billund

Air France Bangkok – Paris – Billund

Der er mange valg der skal træffes når flybilletterne til Thailand skal købes. Prisen er for de fleste afgørende, men kendskab til flyselskabernes service og komfort er også vigtige købsparametre. For specielt jyder og fynboere kan lufthavn variere. Der er mulighed for at flyve ud af både Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg – og selvfølgelig København.


læs mere

Malaysia – Truly Asia

Malaysia – Truly Asia byder på strande som få, og lever oftest op til “drømmen” om de kridhvide sandstrande, tyrkisblåt klart vand og masser af farverige fisk! Tager man på badeferie i Malaysia, bliver man ikke skuffet. Ud over afslappende stemning under palmerne, kan man vælge at tilbringe timer i selskab med havskildpadder, revhajer og ikke mindst alle de farverige fisk blandt korallerne.

læs mere

Kom i kontakt

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

UGEDAGE: 16:00 – 19:00

WEEKENDER: EFTER AFTALE

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

  • * PÅKRÆVEDE FELTER
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE