ANMELDELSE: Air France Bangkok – Paris – Billund

Air France Bangkok – Paris – Billund

Der er mange valg der skal træffes når flybilletterne til Thailand skal købes. Prisen er for de fleste afgørende, men kendskab til flyselskabernes service og komfort er også vigtige købsparametre. For specielt jyder og fynboere kan lufthavn variere. Der er mulighed for at flyve ud af både Aalborg, Aarhus, Billund, Hamborg – og selvfølgelig København.

læs mere

Malaysia – Truly Asia

Malaysia – Truly Asia byder på strande som få, og lever oftest op til “drømmen” om de kridhvide sandstrande, tyrkisblåt klart vand og masser af farverige fisk! Tager man på badeferie i Malaysia, bliver man ikke skuffet. Ud over afslappende stemning under palmerne, kan man vælge at tilbringe timer i selskab med havskildpadder, revhajer og ikke mindst alle de farverige fisk blandt korallerne.

læs mere

10 Grunde hvorfor Thailand er et fantastisk sted at spille golf

Golf i Thailand bliver bedre og bedre og fortsætter med at styrke sin position som den førende golfdestination i Asien. Hvert år byder Thailand mere end 30 millioner turister velkommen til landets kyster, og indtægterne fra turismen udgør næsten 10% af BNP. Golfturismen bidrager væsentligt til dette tal og fortsætter med at stige hvert år.

læs mere

Sapa og Homestay i Vietnam

Stilheden er larmende og synet ned over risterasserne i forskellige niveauer er malende smukt. På den indre nethinde er der nærmest en eksplosion af grønne nuancer. Sapa er en stor naturoplevelse der bundfælder sig hurtigt og en af de Vietnams absolutte højdepunkter der ikke kan vaskes bort.

læs mere

Krydstogt på Halong Bay – en must see oplevelse i Vietnam

Krydstogt på Halong Bay

Det er svært at komme udenom Halong Bay når turen går til Vietnam. Især hvis turen går til den nordlige del af det aflange land. Det mener de ligeledes 100 millioner mennesker, der for et par år siden i en stor afstemning stemte Halong Bay ind som et af verdens syv natur vidundere. læs mere

Khao Sok Nationalpark – En af Thailands smukkeste steder

Khao Sok – En af Thailands smukkeste steder

En af de helt store oplevelser i Thailand hedder Khao Sok. Når man opholder sig i denne nationalpark står der kun et spørgsmål tilbage. Hvorfor er her ikke flere mennesker og hvorfor er dette område ikke verdensberømt? Svar får man nok ikke, så med risiko for at røbe en stor hemmelighed kommer her en anbefaling. Undlad ikke at inkludere Khao Sok på en Thailandstur, hvis turen går sydpå.

læs mere

Bestil Tilbud - Gratis og uforpligtende

* (angiver felt, der skal udfyldes)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.