Rejseblog Thailand

Rejser til Thailand » Rejseblog Thailand
Fremragende 5 stjerner

Velkommen til Thailand Tours’ rejseblog – din personlige guide til Thailands farverige verden! Her dykker vi ned i alt det, der gør Thailand så unikt og uforglemmelig: Fra de lokkende dufte af gadekøkkenets krydrede retter til de skjulte perler i landets frodige landskab.

Vores rejseblog er fuld af personlige artikler, praktiske tips og inspirerende artikler, der bringer dig skridt tættere på Thailands mangfoldige kultur, traditioner, og udsøgte gastronomi. Uanset om du drømmer om at vandre gennem Bangkoks pulserende gader eller slappe af på en fredfyldt strand på Phuket, har vi noget for enhver smag.

Tag et dyk ind i vores artikler og lad dig forføre af mulighedernes Thailand – lige her, lige nu!

Overfyldt sandstrand på Phuket med mange turister, perfekt til solbadning og afslapning ved kysten

Phuket eller Krabi: Hvilken destination er den rigtige for dig?

Phuket og Krabi har som rejsemål mange fællestræk med deres tropiske klima, smukke strande og kulturelle oplevelser. Se her, hvordan du vælger det rigtige rejsemål til din drømmeferie.

Læs mere

Paragliding aktiviteter over vandet under Phuket ferie

De bedste aktiviteter på Phuket: Sådan får du mest muligt ud af din ferie

Overvejer du en rejse til fortryllende Phuket? Udover kilometervis af flotte strande byder øen på alt fra gyldne templer til livlige markeder. Få tips til en uforglemmelig ferie her!

Læs mere

Både på Phuket Beach: Oplev autentisk thailandsk Dagsture. Udforsk Thailands klare blå vand og fantastiske kyster med vores unikke bådture.

De bedste dagsture fra Phuket

Dyk ned i vores guide til uforglemmelige dagsture fra Phuket. Opdag hemmelige templer, frodige regnskove, krystalklare laguner og uberørte bounty-øer.

Læs mere

Kvinde læser bog på strandstol ved Phuket strand

De bedste strande på Phuket: En guide til sol, sand og hav

Her får du tips til de bedste badestrande på Phuket. Det inkluderer skjulte perler, som du absolut ikke må gå glip af, når du holder ferie på denne fortryllende ø.

Læs mere

Kvinde med surfbræt på stranden ved solnedgang i Phuket, familieferie

Phuket for familier: En guide til en mindeværdig rejse

Phuket er et ideelt rejsemål for familier. Her får du tips til de mest børnevenlige strande på Thailands største ø og en række spændende attraktioner for familier.

Læs mere

 et livligt strand i Phuket fyldt med feriegæster der nyder deres ferie

Guide til at planlægge en rejse til Phuket

Tjek vores rejseguide til Phuket. Her får du praktiske råd til planlægning af ferien, nyttig information om lokale forhold og tips til de største oplevelser på Thailands førende ferieø.

Læs mere

Kvinder der skåler med cocktails i Phuket natteliv

Alt du behøver at vide om Phukets natteliv

Phuket er mere end blot afslappende dage på stranden. Når mørket sænker sig over øen, kan du under de funklende stjerner udforske et pulserende natteliv fuld af farver og smag.

Læs mere

Black Mountain Golf Club Hua Hin grøn sandbunker

Golfferie i Thailand? 10 gode grunde til at tage afsted

Med førsteklasses baner vokser Thailands popularitet år for år blandt golfspillere. Se her, hvorfor Thailand er det ideelle valg til din næste golfferie – det hander om mere end blot banerne!

Læs mere

Bygade i Bangkok med nattebelysning

Guide til transport i Thailand – sådan kommer du rundt i landet

Med alt fra tuk-tuks til longtailbåde, har du Thailand et væld af billige transportmuligheder, der gør det nemt at udforske alt fra bjerglandsbyerne i nord til øerne i syd.

Læs mere

Sandstrand flankeret af palmetræer i Hua Hin, populær stranddestination i Thailand

De bedste strande i Hua Hin

Ønsker du dig en ferie med masser af sol og lange strande? Se her, hvorfor Hua Hin i Thailand er det perfekte valg for en afslappende og eksotisk badeferie.

Læs mere

Gruppe mennesker udforsker Khao Sok National Park i Thailand fra båd - naturskøn vandeventyr

Khao Sok Nationalpark – et eventyr i Thailand

Khao Sok Nationalpark er med sin ældgamle regnskov, kalkstensbjerge og klare søer et paradis for naturelskere. Gå ikke glip af denne uforglemmelige naturoplevelse i det sydlige Thailand!

Læs mere

 til både ved stranden på Nora Buri Resort

Thailands øer – de bedste, de smukkeste og de hemmeligste

Drømmer du om en ferie på en ægte bounty-ø? Se her, hvor du finder øer i Thailand med kridhvide strande og farverige koralrev. Øer som også byder på smukke templer og spændende gadekøkkener.

Læs mere

Forskellige thairetter

Maden i Thailand – Et kulinarisk eventyr

Læs mere

Kvinde og barn på strandferie sidder på en gynge

Rejser til Thailand med børn – gode tips og råd

Læs mere

Regnvåd gade i Thailand

Regntid i Thailand: Her er hvad du skal vide

Læs mere

Mand på elefantudflugt med rødt paraplybillede

Ayutthaya – oplev Thailands gamle kongeby

Læs mere

Hvem skriver denne rejseblog?

Siden 2016 har Thailand Tours rådgivet feriehungrende danskere om rejser til Thailand, men vores historik med dette fantastiske rejseland går naturligvis meget længere tilbage. Her på Thailand-bloggen deler vi nogle af vores bedste tips og råd omkring det at rejse til og i Thailand. Husk at du også kan få gode råd til både rejsetidspunkt, destinationer og priser hos vores søde rejserådgivere på kontoret i København.

Husk også at mange af de bedste destinationer og oplevelser kan kombineres i en rundrejse i Thailand, hvor alt er planlagt hjemmefra. Spørg os!

>>> ☼ <<<

Scroll to Top