fbpx
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder før ankomst:

1. Bankoverførsel i danske kroner til dansk konto.
– Kontonummer sendes per mail.

2. Depositum og restbetaling
Samtidig med tilmelding til en rejse betales – med mindre andet er anført på faktura minimum 3.000 kr. pr. person i depositum for en pakkerejse. Depositum betales senest 4 dage efter modtagelsen af faktura.

Restbeløbet skal være Thailandtours.dk i hænde senest 60 dage før afrejse. Rejsedokumenter vil normalt blive fremsendt således, at de er vore gæster i hænde senest 7 dage før rejsen påbegyndes. Såfremt restbeløbet ikke er os i hænde inden anførte frist vil det kunne medføre ændringer i flyforbindelser og dermed mulige ekstraomkostninger. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum.

I nogle tilfælde vil der blive opkrævet et forhøjet depositum muligvis med en kortere varsel og/eller en yderlig delbetaling. Dette kan fx være:

 1. Når et luftfartsselskab kræver, at billetterne udstedes hurtigt efter bestilling.
 2. Når et hotel, udflugtsudbyder eller anden leverandør såsom kræver betaling ved bestilling.
 3. På grupperejser.

Er flybilletter inkluderet i pakken betales fuldt beløb for flybilletter samt depositum på 30% af rejsens øvrige samlede pris. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum.

Overholdes betalingsbetingelserne ikke, har Thailand Tours ret til at annullere rejsen uden varsel.

3. Prisændringer og lign.
Rejsens pris er beregnet på grundlag af gældende tariffer, priser, afgifter og valutakurser. Thailand Tours forbeholder sig derfor ret til inden afrejsetidspunktet, at foretage sådanne prisforhøjelser, som forårsages af ændringer i transport omkostninger (f.eks. brændstofpriser), skatter, afgifter eller gebyrer (f.eks. lufthavns-, landings-, eller startafgifter) eller valutakurser, der er anvendt ved beregning af prisen for den pågældende pakkerejse. Det samme gælder lufthavns- eller andre turistmæssige skatter, der skal betales kontant ved afrejsen eller på stedet og som derfor ikke kan opkræves hjemmefra. Sådanne lokale skatter kan med kort varsel blive forhøjet, eller nye indført, mellem bestillingstidspunktet og rejseafviklingen.

Thailand Tours har efter aftalens indgåelse (dvs. ved modtagelse af depositum) og senest 20 dage før afrejsedagen ret til at forhøje prisen pga. ændringer i følgende:

 1. Transportomkostninger (herunder brændstoftillæg på flybilletter og lign.). Eksempelvis koster en rejse 10.000 kr. og stiger brændstoftillægget på flybilletten med 700 kr., vil rejsen således komme til at koste 10.700 kr. og den rejsende vil blive opkrævet de resterende 700 kr.
 2. Skatter, afgifter eller gebyrer for visse tjenesteydelser så som lufthavns-, havne-, landings-, og startafgifter, som har været indkalkuleret i billetprisen eller senere pålagt. Eksempelvis koster en rejse 10.000 kr. og stiger lufthavnsskatterne på flybilletten med 700 kr., vil rejsen således komme til at koste 10.700 kr. og den rejsende vil blive opkrævet de resterende 700 kr.

Såfremt prisændringerne medfører en stigning på mere end 8 % af rejsens oprindelige pris, kan den rejsende annullere rejsen uden omkostninger og få hele det indbetalte beløb refunderet.

Eksempelvis koster en rejse 10.000 kr. og stiger skatterne på flybilletten med 1.100 kr., vil rejsen således komme til at koste 11.100 kr. Den rejsende har her valget mellem at betale de yderligere omkostninger på 1.100 kr. eller at annullere rejsen og få alle sine penge refunderet.

Stigninger, som sker senere end 20 dage før afrejsen, kan ikke medføre prisstigning for den rejsende.

4. Ændring og afbestilling inden afrejsen
A. Hvis Thailand Tours afbestiller rejsen
Såfremt Thailand Tours inden afrejsen aflyser rejsen, skal kunden hurtigst muligt informeres herom. Det samme gælder, hvis det inden afrejse viser sig, at Thailandtours.dk ikke vil kunne gennemføre rejsen som aftalt, eksempelvis fordi Thailand Tours ikke vil kunne levere de aftalte ydelser eller, at ydelserne vil være af ringere kvalitet end aftalt. Dette gælder dog ikke for ændringer eller uregelmæssigheder som almindeligvis må betegnes som bagatelagtige.

I tilfælde af, at Thailand Tours aflyser rejsen uden at det skyldes kundens egne forhold, har kunden ret til at opsige rejseaftalen og få tilbagebetalt samtlige indbetalte beløb. Kunden kan også vælge i stedet at deltage i en anden pakkerejse efter kundens valg, såfremt Thailand Tours uden forholdsmæssige omkostninger og tab kan tilbyde dette.

B. Hvis kunden aflyser rejsen.
Ved afbestilling af rejser efter endelig bekræftelse og indbetaling af depositum, og tidligere end 60 dage inden afrejse, opkræves et beløb svarende til depositum og/eller det beløb flybilletten har kostet.

Ved afbestilling af rejsen mellem 60 og 45 dage inden afrejse, opkræves et gebyr svarende til 80% af rejsens pris. Ved afbestilling senere end 45 dage før afrejse har kunden ikke krav på godtgørelse.

Rejsedokumenter:
Billetter og øvrige rejsedokumenter: Billetter og øvrige rejsedokumenter vil blive fremsendt efter restbetaling er modtaget dog senest 7 dage før afrejse.

Skatter og afgifter:
En del skatter og afgifter opkræves i forbindelse med billetudstedelsen og er inkluderet i billetprisen. Dog kan der være lokale skatter såsom afrejseskatter og enkelte nationalpark afgifter der ikke kan inkluderes i prisen og derfor betales lokalt.

Forsikringer :
Afbestilling ved akut sygdom: Thailand Tours anbefaler, at der der tegnes en sygdomsafbestillingsforsikring, der dækker evt afbestillingsomkostninger.

Rejse – og ulykkesforsikring:
Den rejsende er selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse m.m. på rejsen.
Thailandtours.dk anbefaler altid at tegne en rejseforsikring. Vi anbefaler GOUDA som tilbyder en af branchen bedste dækning.

Gouda Rejseforsikring – Køb den her:
Enkeltrejseforsikring/Årsrejseforsikring: Klik here for at læse og mere og bestille
Afbestillingsforsikring: Klik her for at læse mere og bestille

Afbestillingsregler:
Følgende regler er gældende, såfremt der ikke er anført andre regler på ordrebekræftelsen.

Thailand transfers:

Transporter Afbestillingsgebyr
Senest 14 dage før transfer
– 50 %, dog minimum 300 kr per transport + evt. indbetalt depositum
Mindre end 14 dage før transfer
– Fuld betaling
Hvis man udebliver
– Fuld betaling

Bus, tog, båd & fly Afbestillingsgebyr
Uanset aflysningstidpunkt
– Fuld betaling

Bestilling og betaling af udflugter, ture & golf (green fee bestilling):

Udflugter Afbestillingsgebyr
Dagsture & golf (green fee bestilling)
– Hvis aflysning sker senest 14 døgn før ankomst – 50 % refunderes.
– Senere end 14 døgn før ankomst. Fuld betaling
Flerdages udflugter & ture
– Hvis aflysning sker senere end 14 døgn før ankomst – 50 % refunderes.
– Senere end 14 døgn før ankomst. Fuld betaling

Ændring af datoer for udflugter & teetider generelt:

Der er ofte et stort arbejde forbundet med at ændre en dato / tid på en udflugt eller teetid. Vi vil så vidt muligt være villige til at ændre bestillingen, men vil opkræve et gebyr på typisk (200 DKK) per ændring. Vær venligst opmærksom på at ændringer i antal såsom afbestilling af 1 eller flere personer bliver betragtet ændring og derfor blive pålagt et gebyr.

Restbetaling:
Restbetaling forfalder typisk 60 dage før afrejse. Hvis bestilling sker mindre 60 dage før afrejsen skal det fulde beløb betales senest ved fremsendelse af ordrebekræftelse. Såfremt fristen for restbetaling ikke overholdes bortfalder aftalen, og det allerede indbetalte depositum er tabt.

Rejsedokumenter:
Billetter og øvrige rejsedokumenter: Billetter og øvrige rejsedokumenter vil blive fremsendt efter restbetaling er modtaget.

Skatter og afgifter:
En del skatter og afgifter opkræves i forbindelse med billetudstedelsen og er inkluderet i billetprisen. Dog kan der være lokale skatter såsom afrejseskatter og enkelte nationalpark afgifter der ikke kan inkluderes i prisen og derfor betales lokalt.

Forsikringer :
Afbestilling ved akut sygdom: Thailand Tours anbefaler, at der der tegnes en sygdomsafbestillingsforsikring, der dækker afbestillingsomkostningerne.

Rejse – og ulykkesforsikring:
Den rejsende er selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse m.m. på rejsen. GOThailand anbefaler altid at tegne en rejseforsikring.

Afbestillingsregler:
Følgende regler er gældende, såfremt der ikke er anført andre regler på ordrebekræftelsen.

 • Depositum refunderes ikke

Ønsker du at forlænge dit ophold:
Kontakt os såfremt du ønsker at forlænge. Hvis du kontakter hotellet direkte vil du blive opkræftet hotellet oprindelige priser og vil derfor ikke nyde godt at vores fordelagtige priser.

Ønsker du at forkorte dit ophold:
Vi ville ønske at vi kunne være fleksible på dette område, men det er desværre ikke muligt. Som rejsebureau er GOThailand nødt til at følge hotellets politik. Det er derfor op til det enkelte hotel at vurdere om der bliver givet refundering eller ej.

No Show (Ikke brug af reservation):
Skulle du mod forventning ikke benytte din hotel bestilling, og ikke har aflyst din booking, får du ingen refusion. Hotellet har modtaget bestilling og oftest fuld betaling før check-in og vil beholde værelset indtil du ankommmer eller til de hører andet.

Fra tid til anden kan ledige værelser skifte på daglig basis og mange gange fra time til time. Ikke alle hoteller og resorts accepterer en reservation uden der er lagt depositum eller sågar fuld betaling. Modtager vi derfor betaling eller depositum for sent, forbeholder vi os retten til enten at afvise din betaling eller finde alternativt hotel. Hvis du ikke ønsker at vi skal finde alternativ vil vi afvise den fulde betaling.

Gebyr ved ændring af bestilling generelt:
Der er ofte et stort arbejde forbundet med at ændre en bestilling. Vi vil så vidt muligt være villige til at ændre bestillingen, men vil opkræve et gebyr på typisk mindst (200 DKK) . Vær venligst opmærksom på at evt hotel ændringer såsom afbestilling af 1 eller flere værelser, eller ændring af perioden bliver betragtet som en cancellation og vil derfor have cancellation gebyr.

Under din Ferie:
Vi vil med glæde arrangere udflugter, golf, rundrejser, diverse transporter og hotelophold rundt om i Thailand. Vi kan altid kontaktes per telefon, per mail.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

opdateret 20/07/22

Andre interessante produkter

 • Generelle betingelser

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • Betalingsbetingelser

  PRIS STARTER FRA PER PERSON
 • ThailandTours.dk – Privacy Policy

  PRIS STARTER FRA PER PERSON

FÅ EN SNAK MED JAKOB
OM DINE ØNSKER

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE