Om os

Thailand Tours bor i Thailand og arrangerer udflugter, hotelbestilling og golfpakker, samt fungerer som lokal agent / teknisk arrangør for flere danske rejseselskaber i Thailand og resten af Sydøstasien.

I kraft af vores store brancheerfaring og sammenlagt mere end 30 år i Østen har vi oparbejdet et super netværk af mange gode samarbejdspartnere i Malaysia, Cambodia, Burma og Vietnam.

Det var derfor en helt naturligt konsekvens, da vi også begyndte at få fokus på at skræddersy rejser over hele Sydøstasien til vores gæster, samt selvfølgelig bruge meget tid på at rejse rundt i området, dels for at holde vores viden ved lige og selvfølgelig for at kunne lave nye produkter.

Det har blandt andet betydet at vi har oparbejdet en viden og ekspertise i Rejser til Malaysia som ligesom med Rejser til Thailand gør os førende på det danske market for rejser til Malaysia.

Udover Thailand & Malaysia elsker vi Vietnam. Landet byder på det hele og har en særlig aura. Thailand Tours har dyb indsigt i landet og vi kan arrangere det hele i Vietnam og en ting er sikkert; Vietnam byder på oplevelser udover der sædvanlige.

Eller hvad med Burma / Myanmar – et af de mest seværdige steder i Østen? Der er stadig ikke mange udlændinge som finder vej til Burma. Derfor er det et rigtig godt tidspunkt nu, hvis du vil opleve landet før turismen for alvor kommer igang i det smukke land. Et fantastisk venligt folkefærd venter dig i det glemte paradis.

Thailand Tours har dog ikke sluppet grebet om golfen og er fortsat den førende Danske Golfekspert i Østen.

Du kan altid komme i kontakt med Thailand Tours. Vi har også en 24 timers nødtelefon.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste rejse så kontakt os gerne idag.

Bestil Tilbud

Vi vender tilbage i løbet af 48 timer.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
[gravityform id="11" title="true" description="false" ajax="false"]

Nyhedsbrev

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.